Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini iyi hissediyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Yolunuzdan ayrılmayın. İçe odaklanın ve elinizdek işlere konsantre olun. Bu, haftanın en eğlenceli ve sevecen günü olmayabilir, ancak her zaman iyiyi de kötüyü de kabul etmek gerek. İşe gitmek ve çalışmak için günün mantıklı ve gerçekçi enerjisini kullanın. Şimdi çalışın, daha sonra eğlenin! Ağustos böceği ve karınca hikayesini hatırlayın. Şu an, sonraki günlerde yemek için yiyecek depolama zamanı.

Evet, ikır evinize sığınmak profesyonel yaşamınızda yapılacak sayım ve değerlendirme gibi önemli işleri halletmektense çok daha cazip olacak. Yapmanız gerekiyorsa devam edin ve bir iki günlüğüne saklanın. Ama harekete geçmenizin çok uzun sürmesine izin vermeyin.

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Düşüncelerin uç boyutlarda geziniyor. Bugün yumuşak ve yönlendirilebilir hissediyorsun ve duyguların belirsiz. Sakinleşip durulma dürtüsüne karşı savaş veriyor olabilirsin. Fakat diğer bir yanın da kalkıp hareket geçmeyi heyecanla bekliyor. Yavaşlamak böyle bir günde ihtiyacın olan bir şey. Bu sırada, beynin seni hiç farkına varmadan sarkacın bir ucundan öbür tarafına götürüyor.Bugün sanki yeterince yeriniz yokmuş gibi kendinizi boğulmuş ya da kalabalıktan sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Bu tamamen fiziksel bir tepki değil. Bugün muhtemelen özgür olmak için artan bir ihtiyaç hissediyorsun. İşinizin, bulunduğunuz yerin ya da bugün sizi yanlış yola iten bir grup arkadaşın özgürlüğünüzü kısıtladığını hissedebilirsiniz. Neden güzel ve sessiz bir gezinti için arabaya atlayıp gitmiyorsunuz ki? Sakinleşmeniz uzun bir yol süresi alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün astroloji, numeroloji ya da ilk başta size Yunanca gibi gelen simya gibi okült konular üstüne eğitim alabilirsiniz. Karmaşık bulup uzaklaşabilirsiniz. Uzaklaşmayın. Bir kez terimleri öğrendiniz mi muhtemelen bu konulara bayılacaksınız. Elinizin altında bir sözlük bulundurun ve bir şeye birden çok kez bakmanız gerekirse kendinizi yetersiz hissetmeyin. Bunu başarabilecek kapasiteniz var. Sadece buına biraz zaman ayırın!

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, sizlerin burcunda hareket ediyor. 13:58 itibariyle Ay, uzun süre boşlukta kalıyor. Merkür'ün Güneş'in kalbinde olduğu 04:40 itibariyle dileklerinizi mutlaka tutun. Hislerinizin çok güçlü olduğu bir haftadan geçerken dilekleriniz gerçek olabilir. Venüs'ün Neptün ile yaptığı karşıtlık nedeniyle çevrenizdeki birkaç kişiye karşı kırgın olabilirsiniz. Bazı kişileri kafanızda bitirebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini iyi hissediyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Kendine olan güvenin dış görünüşüne de yansıyacak. Bugün ışığınla herkesi büyüleyeceksin! 2020 yılının ilk aylarında sonuçsuz kalan işlerin hakkında geri dönüşler olacak. Mesleki hedeflerin konusunda kendini oldukça iyi hissedebilirsin. Ama bir konuda dikkat etmelisin; kazancını arttırmak, gereğinden fazla harcama yapmana neden olabilir. Evliysen ve çocukların varsa ailecek katılacağınız davette ilginç konuşmalara tanıklık edebilirsiniz. Son günlerde sık sık mide ağrıları yaşıyorsan işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutunduğunuz değerlerinizle alakalı hassasiyetinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Kaybetmemek için sıkıcı sarıldığınız ne varsa, size bazı tatsızlıklar yaşatabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Ortaklı işlerde dikkatli olmanız gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. Finansal konularınızla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilir ve bunları hayata geçirmek isteyebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın kusurlu yönlenirine bakabilir, öz eleştiri yapabilirsiniz. Başkalarının söylemesindense kendiniz kendinizi çok daha verimli eleştirebiliyorsunuz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işte çalışırken hiçbir şey için "Küçük detaylar bunlar, es geçilebilir." diye düşünmeyin. Bu küçük detaylar olağanüstü durumlara kapı açabilir. Her şeyin üzerinden iki kez geçin, hataya açık bir gündesiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikilemlerle dolu bir gün sizi bekler. Bir yandan çocuğunuzun ihtiyaçlarını çözmeye çalışırken diğer yandan sosyal aktivitelerden alacağınız davetlerin hangisine katılacağınıza karar veremeyebilirsiniz. Sizi en çok eğlendirene gitmeyi deneyin. Zaten bol sohbetli yüzeysel konular kafanızdaki sorunların dağılmasına yardım eder. Bugün derin konulara dalmak için pek uygun değil.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun ve büyük beklentilerinize karşılık duygularınız zayıf. Kolay karamsarlığa kapılabilirsiniz. Harcamalarınıza özen gösterin. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının. Hesapta olmayan ödemeler ortaya çıkabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelecekle ilgili maddi kaygılarınız yoğunluk kazanabilir. Ailevi konularda karar vermekte zorlanıyor ve gereğinden fazla hassas davranıyorsunuz. Düşünceli olmanız, ailenizi önemsemeniz çok doğru ama kendinizi yıpratmanız doğru değil. Elinizden geleni yapıyorsunuz. Önemli olan da bu.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; burcunda ilerleyen Ay, duygu ve sezgilerinin çok daha ön planda olması açısından seni destekliyor. Birçok problemini sonlandırmak için fırsatlar günün ilk saatlerinde karşına çıkabilir, bunları değerlendirmende yarar var. Günün ikinci yarısında boşlukta olacak olan Ay, özel ilişkilerinden yana endişeli ve alıngan olmana sebep olabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 59" R
Ay
Balık
15° 50' 34"
Merkür
Koç
18° 42' 24"
Venüs
Boğa
05° 25' 55"
Mars
Koç
02° 29' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 54"
Satürn
Balık
16° 53' 08"
Uranüs
Boğa
22° 33' 13"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 36"
Lilith
Başak
23° 44' 12"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>