Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Duyguların netlik kazanıyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sizin için, paylaşma ve beraberlikle ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Belki sevgilinizle ev işlerini farklı şekilde ayırmaya karar verebilirsiniz bu da aranızda daha eşit bir denge yaratır. Veya belki de birbirinizin duygusal ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağınıza dair konuşabilirsiniz. Bir yanınızın nasıl daha korumacı olacağını öğrenmesi gerekiyor. İyi bir kalbiniz var, ama bazen kişisel endişelerinize çok kapılıyorsunuz.

Bugün yapmak isteyebileceğiniz tek şey, kendinizi işinize adamak olacaktır. İşinizde sizi hedeflerinize erişmekten alıkoyan unsurları ayırmanın zamanı gelebilir. Bazı engelleri ortaya çıkarmaktan korkmayın, küçük bir sorunu önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma biçimine dönüştürmenize izin verebilirler.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Arkadaşlarla ve aileyle toplanmak için güzel bir gün. Bir parti organize etme olanağın varsa yap! Sohbet ve birliktelik modundasun. Bir süredir görmediğin arkadaşlarını davet et ve birlikte pasta kesin, kutlama yapın. Hayatında yer alan insanların önemini hatırlamak için uygun bir gündesin.Şu anda, ilgi alanlarına geri dönüp tüm gücünle çalışmalar yapmaya devam etmen büyük önem taşıyor. Biraz yaptıklarını paylaşman lazım! Eksik olduğunu düşündüğün tanınırlığın üzerinden ilerlemen önemli, ama bunu önceden başarmıştın sanki? Bir grubun parçası olarak veya sosyal ortamlara girerek hedefine ulaşabilirsin. Ancak bu şekilde işlerini ilerletebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zaman bitkilerle aran iyi olmuştur ve bugün biraz bahçe işleriyle uğraşmak keyifli hissettirecektir. Eğer sebzeler için evinin yakınında ekim yapabileceğin bir alan varsa, dışarı çık ve biraz sebze ek. Eğer şehirde bir apartmanda yaşıyorsan, camının önüne güzel saksılar koy. Birkaç zevkli bitki yetiştirmek ne çok zaman alır ne de nakit. Reyhan, kekik otu ve yaban sümbülü ekmeyi düşünebilirsin.

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay'ın oluşturduğu gergin açılar nedeniyle bugün gelirinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hakkınız olan parayı elde etmek için uğraşabilirsiniz. Büyük yatırımların altına imza atmak için uygun bir gün değil. Değerli eşyalarınıza dikkat etmelisiniz. Merkür ve Jüpiter arasındaki açı sebebiyle de dostlarınızla aranızda olan problemler büyüyebilir. Güven duygunuzu kaybeden kişileri eleyebilirsiniz. Ay, saatler 19:03 olduğunda boşluğa giriyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların netlik kazanıyor!Sabah güne biraz üşengeç ve isteksiz uyanacaksın. Ancakve çalışma koşulların, günlük işlerin oldukça yolunda gideceğini şimdiden söyleyebilirim. Proje bazlı bir işte çalışıyorsan, işin önemli bir kısmını halledebilirsin. Uzun zaman önce yollarını ayırdığın sevgilin bir anda aklına gelebilir. İçinde bitmemişlik hissi uyanabilir. Duygularını kontrol edersen her şey daha da netlik kazanacaktır. Bir küsüp bir barıştığın bir ilişkin varsa, hayatına yeni bir yön vermek ve daha huzurlu yaşamak isteyeceksin. Cilt bakımı, saç kesimi, estetik gibi konular ile ilgili araştırmalar yapabilirsin.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün şüphe duygunuz ağır basabilir. Bu duyguyu bastırmaya çalışmanız ikili ilişkilerinizin iyi devam etmesini sağlayabilir. Aksi takdirde üzülebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni baştan bütçe yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Eğitim konularına para harcama isteyebilirsiniz. Akşam hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak iyi gelecektir.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konular hareket alma isteği ve hevesi uyandırabilir. Böyle durumlarda heyecanlı ve umutlu hissedebilirsiniz ancak enerjinizi bir anda harcamamalısınız.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00?dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zor planların üstesinden kolayca geleceksiniz. Gereksiz şeyleri atlayıp aslında önemli olan noktalara parmak basacaksınız. Özellikle sosyal çevrenizdeki fazla dramadan uzak durup önceliklerinize yoğunlaşmanız sizin için daha doğru olacak.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gayrimenkul alım satımı ile ilgilenmek, ya da toprakla uğraşmak için güzel bir gün. Kardeşinize vereceğiniz destek onun için çok anlamlı olacaktır.Komşunuzla ortak biryapabilirsiniz. Yeni bir kursa başlamak ya da eğitim almak için ön araştırma zamanı. Uzun zamandan beri emek verdiğiniz bir çalışmanın artık meyvesini toplama zamanı.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda hızlıca parlamaya müsaitsiniz. İstekleriniz konusunda sabrınız pek fazla değil. Ne isterseniz o an gerçekleşmesi yönünde aksiyon alacaksınız. Biraz tehlikeli bir gün. Kendinizi frenlemeye çalışmalısınız. Basit kazalar can yakıcı olabilir. Bilinçaltınız çok yoğun.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; kariyerinden gelebilecek kazançların artacağı ve birtakım sözleşmelerin gündemine oturacağı bir gündesin. Koşulların gerektirdiği gibi hareket etmeli, ekonomik koşulları yok saymamalısın. Bu ara keyiflerine ve sevdiklerine ayrı bir düşkünlük gösterebilir, onlara karşı biraz da abartılı davranabilirsin.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 15' 18" R
Ay
Kova
06° 58' 56"
Merkür
Koç
17° 14' 31"
Venüs
Boğa
02° 03' 09"
Mars
Koç
00° 23' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 24"
Satürn
Balık
16° 39' 02"
Uranüs
Boğa
22° 23' 46"
Neptün
Balık
28° 56' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 25"
Lilith
Başak
23° 25' 57"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>