Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önyargılarından kurtuluyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Hem estetik anlamda hem de eşinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, çekicilik ile ilgili öğrenmeniz gereken çok az şey kaldı. Muhtemelen bunların hepsini çok erken öğrendiniz. Bu alanda hala geliştirmeniz gereken şeyler, tamamen karakterinizin gücüne bağlı. Bugün bu konuyu biraz düşünseniz iyi olacak gibi...

Bugün, sizin için, etrafınızdaki insanlara daha fazla takdir ve saygı duygusu hissedeceğiniz, müthiş bir gün. Son zamanlarda katkıda bulunduğunuz planlamalar ve sıkı çalışmalar nihayetinde karşılığını veriyor. İnsanların düşünme seviyenize ulaşması muhtemeldir ve onlarla çok verimli bir düzeyde bağlantı kurabildiğinizi göreceksiniz. Duygularınızın kontrol altında olduğunu ve düşüncelerinizin net olduğunu göreceksiniz.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Kendini ağılına kapatılmış ve yarışa çıkmayı bekleyen bir at gibi hissediyorsun. Küçük bir kutunun içinde ayağını yere vurup heyecanla çıkış sinyalinin verilmesini bekliyorsun. Gözlerindeki at gözlüğünün seni engellemesi ve kapıların ne zaman açılacağını bilememen seni biraz güçsüz hissettiriyor. Fakat o küçük kafeste hoplayıp zıplayarak bütün enerjini yiyip bitirmemelisin. Kapı kısa süre sonra açılacak ve koşmana fırsat verecektir.Her zaman bitkilerle aran iyi olmuştur ve bugün biraz bahçe işleriyle uğraşmak keyifli hissettirecektir. Eğer sebzeler için evinin yakınında ekim yapabileceğin bir alan varsa, dışarı çık ve biraz sebze ek. Eğer şehirde bir apartmanda yaşıyorsan, camının önüne güzel saksılar koy. Birkaç zevkli bitki yetiştirmek ne çok zaman alır ne de nakit. Reyhan, kekik otu ve yaban sümbülü ekmeyi düşünebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sanki yeterince yeriniz yokmuş gibi kendinizi boğulmuş ya da kalabalıktan sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Bu tamamen fiziksel bir tepki değil. Bugün muhtemelen özgür olmak için artan bir ihtiyaç hissediyorsun. İşinizin, bulunduğunuz yerin ya da bugün sizi yanlış yola iten bir grup arkadaşın özgürlüğünüzü kısıtladığını hissedebilirsiniz. Neden güzel ve sessiz bir gezinti için arabaya atlayıp gitmiyorsunuz ki? Sakinleşmeniz uzun bir yol süresi alacak.

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, saat 06:07'de Yay burcuna geçiş yapıyor. Ekonomik koşullarınıza odaklanacağınız bir güne başlıyorsunuz. Maddi yönden şansınız açık olacak. Beklediğiniz paralar hesabınıza geçebilir. Merkür'ün Satürn ile yaptığı uyumlu kontak sayesinde öğleden sonra eğitim hayatınızı ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önyargılarından kurtuluyorsun!Bugünü kendine önyargılarından kurtulma günü ilan edebilirsin. Duygusal olarak çıkmazda olduğunu düşünüyorsan, profesyonel yardım alabilirsin. Gün içerisinde yakın bir arkadaşınla ilgili bilinmeyenler ortaya çıkabilir. Bu durum şaşkınlığa uğramana sebep olsa da sonrasında başa gelen her şeyin insana dair olduğuna kanaat getirebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranda aşamadığınız bazı konular olduğunu fark edebilirsin. Bugün aynı zamanda yaşça büyük akrabalarının anlatacağı anıları, aile tarihi ile ilgili merakının artmasına neden olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa vadeli çalışma planlarıyla gerçekleştirebileceğiniz maddi hedefleriniz olabilir ve bunun için çalışmaya başlayabilirsiniz. Yoğun bir iletişim sizleri bekliyor olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Eğitim için bütçenizde kısıntılara gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuklar planlayacağınız zamanlar olabilir. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Parasal birikimlerinize farklı yatırımlarla yön vermek isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı durumlarda bir vazgeçme isteği duyabilirsiniz. Özellikle mesleki veya hayallerinizle alakalı konularda direnmeye yorulabilir ve vazgeçmek isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısından karmaşık ilişkilere işaret eden bir gün olabilir. Güven duygusunu çok da hissetmeyebilirsiniz. Nazik, kibar yaklaşımlarınızın suiistimal edilmemesine dikkat etmelisiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sadece kendinizi iyi hissetmek için eşiniz ya da sevgilinizle kavga çıkarmayın. Öfkeniz onunla ilgili değil bambaşka konularla ilgili. Kalp kırıp sonradan onarmaya çalışmak hiç kimseye yakışmaz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yer altı kaynakları, enerjiler size güç verir. Hafta sonunu az rastlanan temalarla şekillendirin.Mistik ve bilinmezlikler size güç verir. Enerji çalışmalarına katılabilirsiniz. İnatçı ve dik kafalı tavırlardan kaçınmakta fayda var. Şifa çalışmaları ruhunuzu dinlendirir. Kardeş ve yakın akrabalarla sorunlarınızı gidermek için harekete geçin. Her konunun bir sonucu olacaktır.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemler tekrar gündeme geliyor. Kalbiniz kırıldığından maalesef unutamıyorsunuz. Günler de geçse, yıllar da geçse aynı şeyleri tekrar yaşayacağınızı veya kendinize hatırlatacağınızı adınız gibi biliyordunuz. Bazen kendinize bilerek eziyet ediyorsunuz. Kariyer hayatınıza odaklanmanız gerekiyor.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün finansal konular gündemini oluştururken, gelirinin yetmediğini düşünebilir, kazancını artırmaya yönelik yeni başvurular, görüşmeler, anlaşmalar içinde olabilirsin. Aynı zamanda harcama isteğinin de yüksek olduğu, abartılara açık bir süreçtesin, bu yüzden seni harcamaya yönelten iç sesini dinlememende fayda var.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 03' 35" R
Ay
Kova
04° 12' 11"
Merkür
Koç
17° 09' 18"
Venüs
Boğa
01° 48' 16"
Mars
Koç
00° 13' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 35"
Satürn
Balık
16° 37' 58"
Uranüs
Boğa
22° 23' 04"
Neptün
Balık
28° 55' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 44"
Lilith
Başak
23° 24' 37"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>