Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İletişim sorunlarına dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 40%

Romantik bir durum hakkında karar verirken oldukça ikilemde kalabilirsiniz. Şu anki ilişkinizde nasıl bir yol izleyeceğinizle ilgili kendinize sorular soruyor olabilirsiniz. Olası tüm senaryolarla kendinizi bunaltmayın. Her seferinde bir adım atın. En ufak sözü ve haraketi ne kadar irdelerseniz o kadar kendinizi çılgına çevirirsiniz. Boşa dolanıp durmayın. Sorunlarla yüzleşin.

Sizin için zor olsa bile, kesinlikle kişisel projelerinizden, özellikle de gücünüzü artırmayı amaçlayanlardan kurtulmaya çalışın. Daha grup odaklı ve doğaya katılım gösteren girişimler üzerinde çalışmaya geri dönmelisiniz. Topluluk ruhunda bir artış, çabalarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Ayağa kalkıp eyleme geçme günü. Bazı güçler seni her tarafından çekiştiriyor ve zor olan ise bütün bu çekiştirmeler olurken dengede kalmayı başarabilmek. Enerjini içeride tutmak yerine dışarı atarak birçok şey başarabilirsin. Diğerleri sabırsız ve ani tepkilere yatkın olabilir. Sen buna sabırlı olarak karşılık ver. Böylece içinde bulunduğun gruba olan katkın minnettarlıkla karşılanacaktır.Hayatta, olaylar ve ilişkiler hakkında etraflıca düşündüğümüz, şu an yaşamakta olduğunuz gibi dönemler vardır. Yakınlarınızdan birinin aylar önce sergilediği sizi inciten bir davranışı bugün neredeyse önemsiz. Bu hal, hayatınızın hemen hemen her alanında geçerli. Bir şeyli daha felsefi bir açıdan mı değerlendirmeye başladınız? Hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu kavradınız: kiminle ya da ne biçimde olduğu fark etmeksizin nereye gittiğinizi bilmek...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olmanız gereken noktaya varmak için izlenmesi gereken en iyi yolu ararken biraz gerilebilirsiniz. Bir yandan mutlu ve neşeli bir ses sizi işleri oluruna bırakıp cesur olmaya, sizin için en önemli şeylerin kararlı bir biçimde üzerine atılmaya çağırıyor. Öte yandan, görev duygusu ve kısıtlamalar sizi temkinli olmaya zorluyor. İki tarafın da iyi yönlerini seçip kendinize özgü bir saldırı planı yapın.

12 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mars'ın Jüpiter ile yaptığı gergin açı nedeniyle bugün yapacağınız işlerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda olan ufak meseleler büyüyebilir. Vereceğiniz tepkiler sert kaçabilir. Duygusal hayatınızda bugün içinize sinmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ay, saat 12:51 itibariyle Balık burcuna geçiş yapıyor. Bu zamanla birlikte çocuğunuza vakit ayırmanız gerekebilir. Sevginizi biraz daha göstermenize ihtiyacı olabilir.

12 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim sorunlarına dikkat!Hakkın olanı elde etmek konusunda bugün çok kararlısın. Yeni yatırımlar yapma kararı alabilir, ticaret ile ilgili atılımlar yapma planları içine girebilirsin. Her şeyin hesaplamasını yaparak kendini sağlama almak istiyorsun. Aile hayatınla ile ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Ailenden beklediğin desteği görmeyişin ve üstüne kararlarına engel oluşturmaları öfkelenmene neden olabilir. Fevri davranışlarda bulunmamalısın. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, çalışanlarınla sağlıklı bir iletişim kurman, fikirlerini alman bazı eksiklikleri fark etmeni sağlayabilir. Gün içerisinde iletişim kuracağın arkadaşının bazı sorunları karşısında nasıl tepki vereceğini şaşırabilirsin.

12 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Halının altına saklanan konular ortaya çıktığında hesap sorma isteğini içinizde bulabilirsiniz. Sabırlı ve makul hamleler sizi doğruya ulaştıracaktır.

12 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

12 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü gösterme çabasının bir kenara bırakarak doğal olmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle karşı cins için çok daha ilgi çekici olduğunu göreceksiniz.

12 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle bir arada olmaktan, konuşmaktan, paylaşmaktan keyif alabilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Beslenme ve mutfak işleri daha çok gündeminizde olabilir.

12 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyüyen hırsınız şu anda sosyal yaşamınızın önüne geçebilir. Sonuçta, tüm vaktinizi ofiste geçiriyorsanız, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçiremezsiniz. Bu ikilemi artık kabul edin ve dengesizliğin çok uzun sürmeyeceğinden emin olun. Yeni fikirler uygulamakla meşgul olsanız da, arkadaşlarınız da önemli, unutmayın.

12 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün spiritüel çalışmalar, enerji eğitimlerine katılabilir ya da yüksek konsantrasyon gerektiren konulara odaklanabilirsiniz.İç sesinizin enerjisini kullanmak için harika bir gün. Böylece öfkeden arınabilir, meditatif konularla huzur bulabilirsiniz. Diğer yandan gizli kalmış bir konuya ışık tutmak mümkün.

12 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

12 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hakkın olanı elde etmek konusunda kararlısın. Yeni yatırımlar yapma kararı alabilir, ticarete atılabilirsin.

12 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün zihinsel olarak oldukça aktif ve ikna edici olabilirsin. En kârlı anlaşmaları yapmak için çaba sarf edebilir, hem kendine hem de yakın çevrene fayda sağlayacak görüşmeler yapabilirsin. Gruplardan ya dabirliklerinden alacağın destekle akılcı girişimlerde bulunabilirsin.

12 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 14" R
Ay
Koç
13° 32' 44"
Merkür
Koç
20° 00' 22"
Venüs
Boğa
07° 46' 01"
Mars
Koç
03° 57' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 02' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 46"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 53"
Lilith
Başak
23° 56' 49"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>