Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Somut adımlar atıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün harika görünecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz, ayrıca yanınızdan geçenleri kendinize hayran bırakacaksınız. Seks ve romantizm aklınızda olabilir ve günü özel biriyle geçirmek isteyebilirsiniz. Bu duyguları bir çeşit yaratıcı aktiviteye dökebilirsiniz. Zihninizdekileri akmasını sağlayan bilgiler karşınıza çıkabilir. Bundan en iyi şekilde yararlanın!

Görünüşe göre hayatınızda büyük bir değişime hazırsınız. Fakat yalnızca değişiklik olsun diye bir değişim yaşamak istemiyorsunuz. Gerçekten ne yapmak istediğinizi dikkatlice düşünün. Kendinize dönüp şöyle bir bakınca istediğiniz değişimin aslında ufak bir değişim olduğunu fark edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstererek işe koyulmak isteyebilirsiniz. Haftada birkaç gün yürüyüş yapmak ve öğle yemeklerinde sandviç yerine salata yemek sağlığınızı iyileştirneye yardımcı olacaktır.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Balık burcunda bugün 07:32 itibariyle 21 derecede dolunay oluşuyor. Bu dolunayda aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden aynı ilgiyi görememek yaralayabilir. Çocuğunuzla da aranızda iletişim kopukluğu olabilir. Merkür de Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar ruhunuza iyi gelecek şeylere vakit ayırabilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarına katılabilirsiniz. Rüyalarınız haberci olabilir. Bu dönem hisleriniz güçlü olacaktır. Sezgilerinize güvenin. Venüs de Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar sağlıkla ilgili konularınızda şifa bulabilirsiniz. Ayrıca eski eşinizden veya sevgilinizden haber alabilirsiniz. Dolunay hakkındaki yazıya erişmek için tıklayınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Somut adımlar atıyorsun!Bugün sabah saatlerinde su burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çalışan bir Akrep burcuysan, kurumun düzenlediği organizasyon ve eğitimlere katılabilirsin. Bir süredir zorunlu olarak çalışmıyorsan, işine yeniden dönmek için somut adımlar atabilirsin. Duygusal yapın çabuk kırılmana neden oluyor, bu yüzden insanlarla ilişkilerini belli bir mesafede tutarak kendini savunuyorsun. Bugün bu özelliğinin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. İnsanlara çabuk güvenip onların seni kırmalarına izin vermemelisin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle akşamüzeri temponuzu artıracak etkinliklere katılabilirsin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayaller birden gerçek oluyor! Gerçek aşkı hissetmek sizi oldukça heyecanlandıracak. Çevrenize karşı karizmanızın arttığı bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda dolunay etkisi altında bugün aşkta ya da sevdiklerinizle ilgili bir konuda bir şeyler paylaşmak önem kazanıyor. Kendinizi daha fazla anlatma ihtiyacı içindesiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızın merkez noktasında kendinizi güçlendirmek ve rakiplerinizden daha iyi olmak olabilir. Azimli olmak sizler için daha verimli.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay aşk uğruna ya da sevdikleriniz için yaptığınız fedakarlıkları gün yüzüne çıkarabilir. Sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan alacağınız destek gerçekleri daha kolay görmenizi sağlayabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde güvenlik, rahatlık ve barış arzunuz evinizde ve ailenizde Venüs ile özellikle güçlü yansımaları olacak. Bugün, kişisel yaşamınızdaki dengesizliklere karşı özellikle duyarlısınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda meydana gelen Dolunay, aşk hayatınızı coşturacak. Sevdiğinizin romantik ve fedakar, tutkulu tavırlarından çok etkilenebilirsiniz.Sanatsal faaliyetler, bohem çevrelerle iletişim hayatın soyut yönünü gözlerinizin önüne serer. Her zaman gerçeklerin peşinden koşmak yetmez. Hayal dünyamızın da zaman zaman sesine kulak vermekte fayda olduğunu kabul edeceğiniz bir gün.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda büyüyorsunuz. Duygularınızın değiştiğini, farklı bir noktaya geçiş yaptığınızı fark edebilirsiniz. Kariyer hayatınız önem kazanıyor. Arkadaşlıklarda arınma ve çürük pirinçleri ayıklama zamanı. Hiç endişe etmeyin. Hayatınızdan kim giderse bu dönem, kim ayıklanırsa hayrınıza olacaktır. Keskin insanlardan uzak durmalısınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bu dolunay aşka bakışına yeni bir soluk getirebilir. İdealindeki ilişkiyi tekrar gözden geçirebilir duyguların ve mantığın arasında kalabilirsin.  Çocuklarının geleceği için fedakârlık yapmanın yanı sıra sanatsal yetenek gerektiren çalışmalarla ilgili gelişmeler de olabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 55' 57" R
Ay
Aslan
09° 57' 59" R
Merkür
Koç
28° 13' 23"
Venüs
Boğa
18° 10' 47"
Mars
Koç
10° 26' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 08"
Satürn
Balık
17° 41' 35"
Uranüs
Boğa
23° 09' 12"
Neptün
Balık
29° 17' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 59"
Lilith
Başak
24° 53' 06"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>