Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kaygılarının üstüne gidip engelleri aşmak için çabalayacaksın! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün bir şeyleri eleştirirken çok hızlı davranmayın. Olumlu yönlere odaklanın ve eleştimek yerine nasıl iltifat edebileceğinizi düşünün. Kalbiniz her zamankinden biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir, bu yüzden modunuzu düşürmekten ziyade ruhunuzu yükselten insanlarla birlikte olduğunuzdan emin olun. Her zaman geleceğe bakarsanız, şu anda yaşanan harika şeylerin farkına varamayabilirsiniz.

Bugün günlük işlerin içinde kaybolabilir, seyahat edebilir veya birkaçgörüşmesi yapabilirsiniz. Toplantıdan toplantıya koşturabilir, müşterilerinizle veyaarkadaşlarınızla sohbet edebilir ya da kişisel işlerinizle meşgul olabilirsiniz. İhtiyacınız olan şeylerin listesi uzun olabilir, ancak programınıza dikkat ederseniz, her şey bugün hallolacak.

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Bazen insanların ağzından aslında öyle demek istemedikleri şeyler çıkıyor. Bugün başkalarının fikirlerini çok takmamalısın. Sana yakın birisi bir konu hakkında olumsuz yorumlar yapabilir ama bu modun geçici olduğunu bil. Yarın itibariyle, fikirleri değişecek! O yüzden anlamsız tartışmalardan ve üzücü çatışmalardan kaçın. Biraz mesafeli bir yaklaşım ve sessizce yapılan bir gözlem seni kurtarır.Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir derse mi katılıyorsunuz? Eğer öyleyse, akşama kadar anlamsız şeylerle uğraşın, kendinizi çok yormayın. Mesela edebiyat yerine aşk veya gizem romanları okuyun. Aksi takdirde, sınıfa girdiğiniz anda zaten aşırı bir entelektüelliğe maruz kalacaksınız ve duyduğunuz şeylerin çok azı aklınızda kalacak. Gidene kadar kendinizi bilgiye aç olarak hazırlayın! Bu sayede hem hızlı öğrenecek hem de çok şey kapabileceksiniz. Keyfini çıkarın!

18 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda seyrine devam ettiği bir gündesiniz. Sabahla beraber Ay-Uranüs kavuşumu sayesinde ilişki ve evlilik hayatınızda romantik bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Satürn'den de müjdeli bir haber geliyor. 4,5 ay sonra Satürn retro hareketini bitiriyor. Daha dışa dönük olacağınız bir dönem sizi bekliyor. Eski enerjiniz yerine geliyor. Yavaş ilerleyen işlerinizdeki sorunlar çözülüyor. Eğitim hayatınızda gücünüzü kanıtlamaya başlıyorsunuz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarının üstüne gidip engelleri aşmak için çabalayacaksın! Bugün kaygılarının üzerine gidip tüm engelleri aşmak için öncelikle psikolojik olarak kendini hazırlamaya başlayacaksın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, uzun süre sadece kendine odaklanmak isteyebilirsin. Zihinsel konulara yönelebilir, edebiyat, felsefe gibi alanlarda okumalar yapabilirsin. Anne ailesi ile ilgili alacağın haberler günün akışını değiştirebilir. Özellikle kardeş ya da kardeş kadar yakın olduğun kuzenlerin ile yoğun trafik görüşmeleri yapabilirsin.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi sorunlarınız sebebiyle ilişkilerinizde restleşmelere dikkat etmelisiniz. Özellikle aile üyeleriyle bir gerginliğin içinde olmamak adına sakin kalmalısınız.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde daha yapıcı davranacağınız zamanlar var. İlişkileriniz de yaşanan sıkışmalara karşı, dengede kalmaya çalışmalısınız. Kimi zaman olaylara karşı esneklik gösterememe durumu olabilir. Duygusal baskı hissedebilirsiniz. Size ilham veren konularla uğraşabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel isteklerinizle ön planda olacağınız bugünlerde daha uygun ve sizi daha mutlu edecekimkanları ile de karşılaşabilirsiniz. Bu durum özgüveninizi arttırabilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iyi enerjiler bulaşıcı olacak. Grup çalışmaları içerisinde başarılı olacağınız bir gündesiniz. Bugünü fırsata dönüştürebilirsiniz. Sorumluluk almaktan kaçmayın.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın üçüncü günü Ay, kendini en rahat ve huzurlu hissettiği Boğa burcunda seyahat edecek.Partnerinizin sizden beklediği güven duygusunu ona yaşatmayı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca ortak zevk alanlarınızı değerlendirmek, yeme içme organizasyonu yapmak için ideal bir gün. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelerden tam not alırsınız.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili bazı başarılara imza attığınıza göre artık ekibinize ve kendinize, yeni döneme daha zinde başlamanızı sağlayacak küçük sürprizler verebilir, organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Yeni dönem oldukça hareketli ve kalabalıklar içinde olacağınız bir dönem olacaktır.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle saatlerinde Ay karşıt burcunuzda ilerlemeye başlarken ikili ilişkilerin, evlilik ve ortaklık konularının vurgulandığı bir gün olabilir. Bire bir görüşmeler gündeme gelirken ilişkinizde denge ve uyumu yakalamak isteyebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 35" R
Ay
Oğlak
10° 01' 58"
Merkür
Koç
16° 30' 56"
Venüs
Koç
29° 36' 20"
Mars
Balık
28° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 41"
Lilith
Başak
23° 12' 44"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>