Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sabrın zorlanabilir! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Yeni bir sosyal grup keşfedebilirsiniz. Örneğin, bir atolyeye katılabilir ve oradaki diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz. Telefon numaranızı vermek ve yeni arkadaşlıklar kurmaktan korkmayın. Her zamanki arkadaşlarınızdan daha farklı olan insanlarla etkileşimde olmak hoşunuza gidecek. Gerçekten mutlu olmak için sürekli bir sosyal hareketliliğe ihtiyacınız var. Akrep ler her türden insanı sever, bu yüzden kapınızı yeni yüzlere açın.

Bugün bir ortakla veya ortak çalışanla güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Bazen tek başınıza çalışırken odağınızı kaybedebilirsiniz. Biriyle takılırsanız daha iyi olabilirsiniz. Birisinden işinizde beraber yol almayı ve bir proje hakkında yardım isteyin. Veya bir arkadaşınızı fikirlerinizi geliştirmenize yardımcı olması için davet edin. Bir elin nesi var iki elin sesi var! Her yükü kendi başınıza taşımak yerine, sorumlulukları paylaşmayı deneyin.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Enerjini dağıtıyorsun ve bunun farkındasın! Akşam yemeğine çıkıyor, parti ve gösterilere katılıyorsun ama hiç de anın içinde değilsin. İnsanların dedikleri şeyleri dinliyorsun ama dedikleri hiçbir şeyi özümseyip anlamaya çalışmıyorsun. Evet, sıkılmışsın ve bunu kendine itiraf etmekten çekiniyorsun. İçsel arayışının derinliği, hayatını incelemek için çok fazla enerji gerektiriyor.Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

19 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Boğa burcunda hareket ediyor. Ay, gün içinde güzel etkiler yaratarak ikili ilişkilerinizde size şans getirecektir. Özellikle ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Gönül ilişkinizde ise aranızdaki çekim hiç olmadığı kadar güçlü olacaktır. Saat 16:56-23:57 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Mars-Plüton arasında oluşan güzel görünümle birlikte uğruna çok çaba verdiğiniz konularda artık zafer sizin olabilir. Şansınız akşam açık olacak. Ay, saat 23:57'de İkizler burcuna geçiyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabrın zorlanabilir! İnternette yer alan gayrimenkul sitelerinde kendini yeni bir ev ararken bulabilirsin. Etrafındaki insanların net konuşmalar yapmaması bugün sabrını zorlayabilir. Özellikle çalışma ortamındaki gruplaşma keskin konuşmalar yapmana neden olabilir. Kariyerine yeni bir ivme kazandırmak adına mesleki eğitimlere katılabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa ya da uzun vadeli projelerinizin ilk adımı için ideal bir gündesiniz. Kafanızda kurduğunuz planlarınız, uygulamada da yüzünüzü güldürecektir. Profesyonelliğinizi konuşturabilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Yaşadığınız olaylara karşı farklı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Anlaşma imzalarken dikkat etmenizde fayda var. Alacağınız kararlar için acele etmeyin. Daha sonra uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün aksattığınız işleri hallederek, sakince geçireceğiniz zamanlar olabilir.

19 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konular veya hayalleriniz üzerinden gerçekleşecek gelişmeler sizleri mutlu edecek. Bu durum huzurunuzu arttırabilir ancak durduğunuz arkadaşlıklara dikkat.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte yakın çevre, komşu ve kardeş ilişkilerinizde daha yapıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. İletişimin önündeki engeller kalkabilir. Kendinizi daha kolay ifade edebilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman arkadaşlarınıza destek olmanız çok iyi! Ama onları desteklemekle meşgulken, sizi kim destekliyor? Bugün, odağınızı kendi problemlerinize geri döndürmeye başlayın. Tek istisna daha yaşlı bir akraba olmalı: Herhangi bir ilgiye ihtiyaçları varsa, kesinlikle onlara vermelisiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Nisan ayından beri geri hareketini sürdüren, zamanın kısıtlayıcı öğretmeni Satürn artık düze geçerek yakın akraba ve kardeş ilişkilerinizde bir rahatlama sağlayacak.Ortak paylaşımların resmi prosedürü için kalıcı çözümler elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Ayrıca bu süreçte taşınabilir ya da yeni bir araba almaya karar verebilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınız arasında temizlik yapmanız gerekiyor. Herkese güvenemeyeceğinizi biliyorsunuz ama şu sıralar güvendiğiniz dağlara karlar da yağmış gözüküyor. Herkesin bir yeri olmalı. İşlerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Birçok Akrep burcu terfi alabilir, yükselebilir.

19 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün cesur, akılcı ve tutarlı davranabilirsin. Eşin, ortağın ya da işbirliklerinle kariyer hedeflerini ve geleceğe dair planlarını paylaşman yardım almanı kolaylaştıracaktır. Arkadaş ve sosyal gruplar içindeki ikna edici tavrın, mücadelelerine odaklanmanı ve başarılı olmanı sağlayacaktır.

19 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 40" R
Ay
Oğlak
11° 53' 04"
Merkür
Koç
16° 33' 24"
Venüs
Koç
29° 46' 36"
Mars
Balık
28° 57' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 33"
Satürn
Balık
16° 29' 15"
Uranüs
Boğa
22° 17' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 10"
Lilith
Başak
23° 13' 39"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>