Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Duygularını yakınlarınla paylaşman iyi gelecek! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bazen bakış açınızla konusunda çok sabit olabilir. Tek bir şeyi düşünüyor olmanız, odaklanmanıza ve işleri halletmenize yardımcı olur. Ancak bir ortakla sorumluluk ve vizyonunuzu paylaşırken, biraz daha uzlaşmayı öğrenmeniz gerekir. Bugün bu mesele gün yüzüne çıkabilir bu nedenle başkalarının öneri ve fikirlerine açık olun.

Bugün diğerlerini etkilemek için istekli olabilirsiniz. Bir projenin tam ortasında olabilirsiniz ve bazı olumlu geribildirimler isteyebilirsiniz. Yine de bu yoğun bir gün olabilir ve meslektaşlarınız kendi endişe duydukları şeylerle meşgul olabilir. Ancak, çalışmanızı onlar tarafından bilinir kılmaya ve çabalarınızı duyurmaya devam edin. Çok yakında, uzmanlığınız konusunda daha tanınır hale geleceksiniz. Sadece şimdilik sabırlı olun!

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Bir dostunla vakit geçirmen için güzel bir gün. Akşam yemeği ve sinema planları yapabilirsiniz. Romantizm evet güzek ama arada sırada arkadaşça bir takılma diliyorsun. Aslında biraz erkek sohbetine ve eril enerjiye ihtiyacın var!Bugün havada kafa karışıklığı, uyumsuzluk ve mutsuzluk olabilir. Arkadaş ve aile arasında tartışmalar ve yanlış anlamalar olması muhtemeldir. Yangına körükle gitmemeye çalışın. Önünüzdeki kişinin sinirleri biraz parlarsa, sadece dinleyin ve kabul edin. Olaya atlayıp ve haklı olduğunuzu kanıtlamak yerine, anlayışlı olmayı ve empatik kurmayı seçin - özellikle de öyleyseniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz endişeli hissedeceğin konusunda hiç şüphe yok. Sen hiçbir şeyin durduramadığı, istediğini elde edebilen birisin fakat yol almak için attığın cesur adımlarla akıntıya karşı kürek çekiyor olacaksın gibi görünüyor. Sadece kendi ayakların üzerinde durmayı tercih ediyor olsan da, bugün biraz yardım eli uzatılmasından zarar gelmeyeceğini kendine itiraf edebilirsin, hiç olmazsa biraz moral takviyesi fena olmaz!

2 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içerisinde 12:45-14:44 arası Ay boşlukta kalıyor. Sizlerin kararsızlıklar yaşayabileceği bir zaman dilimi olabilir. Saat 14:44 olunca Ay, Yay burcuna geçiş yapıyor. Bu saat itibariyle maddi olarak şansınız da açılıyor. Kazancınızda artışların olabileceği bir güne devam ediyorsunuz. Tek dikkat etmeniz gereken ise elinize geçen paraları bir anda harcamamak olmalıdır.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını yakınlarınla paylaşman iyi gelecek! Eğer kendini umutsuz bir âşık olarak görüyorsan, aşk hayatınla ilgili “net” gelişmeler yaşanabilir. Ailenden uzakta yalıyorsan, onlara duyduğun özlemin arttığını fark edeceksin. Bu durum özellikle akşam saatlerinde seni olduğundan daha duygusal yapabilir. Duygularını yakınlarınla ya da bir arkadaşınla paylaşman iyi gelecektir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi sorunlarınız sebebiyle ilişkilerinizde restleşmelere dikkat etmelisiniz. Özellikle aile üyeleriyle bir gerginliğin içinde olmamak adına sakin kalmalısınız.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni niyetler içinde olabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İkili ilişkiler önem kazanabilir. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Gün içinde akıcı koşullar söz konusu. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gereğinden fazla baskı altında hissedebilirsiniz. Karar almadan önce iyi düşünmeli ve oluşacakları önceden öngörmeye çalışmalısınız.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde her türlü ikili ilişkinizde sınırlarınızı, kurallarınızı ve tavrınızı her zamankinden daha net ve keskin olarak ortaya koyarak, hayatınızda kimin nerede durması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir etkidesiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir sorun yeniden ortaya çıkabilir, ama merak etmeyin, bu sefer başa çıkmak için daha hazırsınız. Büyük endişelere kapılmadan kendinize güvenerek hareket edin.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Ay'ın Yay burcundaki seyahati; kazanç, paylaşımlar ve bütçe analizlerine odaklanmanıza ışık tutacak. Öz güveninizi sorgulayacağınız bir gün. Çalışmalarınızın karşılığını beklerken sürpriz gelişmelere açıksınız. Özel hayatınızda ciddi kararlar almak isteyeceğiniz ve fikirlerinizi partnerinizle paylaşacağınız bir gündesiniz. Hayat her zaman paylaşarak güzeldir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda oluşabilecek bazı gelişmeler kalbinizi kırabilir. Kalbiniz kırıldığında kendi kendinizi çok yıpratıyor, çoğunlukla suçu kendinizde arıyorsunuz. Gün boyu sürpriz ve ani gelişmeler olabilir. Günlük hayatınızın çok hızlı değiştiğini fark edebilirsiniz. Genel anlamda yeni çevrenizden memnunsunuz. 

2 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün planladığın şeyleri yapmak için kendini hazır hissedebilir ve kişisel açıdan önem verdiğin konularda daha hassas davranabilirsin. Öğleden sonra ekonomik şartlarınla alakalı borç ve alacak dengeni sağlayabilir; daha bonkör olabilirsin. Partnerinle ilişkin önem kazanırken; tartışmalara dikkat etmeli, akışta kalıp dengeli olmaya çalışmalısın.

2 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 19" R
Ay
Balık
19° 09' 53"
Merkür
Koç
18° 51' 06"
Venüs
Boğa
05° 42' 51"
Mars
Koç
02° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 08"
Satürn
Balık
16° 54' 17"
Uranüs
Boğa
22° 34' 00"
Neptün
Balık
29° 01' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 22"
Lilith
Başak
23° 45' 44"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>