Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çevrende olanlara yetişmekte zorlanabilirsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Şehvetli tarafınız bugün kendini gösterebilir ve etrafınızdaki insanları çekici bulabilirsiniz. Erotik romanlar ve filmler birdenbire ilginizi çekebilir. Romantik karşılaşmalar yoğun ve tutkulu olacak bu yüzden onlar için yeterince vakit ayırdığınızdan emin olun! İyi eğlenceler!

Diğer insanlarla çalışmayı içeren görevler bugün duygusal olarak biraz zorlayıcı olabilir. Stres ve sinir gerilmesi, bu görevlere dahil ve sinirlerinizin yıpranması muhtemeldir. Çatışma çıkmadan önce işleri etkisiz hale getirmeye çalışmak her zaman en iyisidir, ancak bu mümkün değilse, herkes için daha iyi olması için işleri yarında kadar ertelemeniz en iyisi olacaktır. Gereksiz negatif enerji yaratmanın kimse için yararı yok.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Bugün her şeyi yavaş ilerlediğini düşünsen de önümüzdeki dört hafta şans senden yana olacak. Fiziksel olarak bedenine stres ve gerginlik yüklemiş olabilirsin ve bu sebeple çok da motivasyonlu hissetmiyorsun. Merak etme. Bu hisler yakında seni terk edecek ve tekrar eskisi gibi iyi hissedeceksin!Bugünün konusu bilgi ve öğrenme olacak. Eğitiminiz gerçekten hayal ettiğiniz alanda mıydı? Hiç falanca okulda ya da programda eğitim almadığınızdan utanç duyduğunuz oluyor mu? Eğer bu sorular zihninizi meşgul ediyorsa, yaratıcılığınızın aldığınız eğitimle çok az ilgisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın; önemli olan bilgi ve becerilerinizi daha iyi bir dünya için nasıl kullanacağınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzakta yaşayan birisi için mektup yazmaya, kutlama kartı göndermeye ya da bir paket hazırlamaya ne dersiniz? Bu oldukça eğlenceli olacaktır; özellikle de alıcı kişi sizden herhangi bir şey beklemiyorsa. İçine resimler, el yapımı ürünler, kurabiyeler, şekerler veya kitaplar koyarak özel birine gönderebileceğiniz harika bir paket oluşturabilirsiniz. Basit bir kutlama kartı bile birisinin gününü aydınlatabilir. Hadi bununla biraz renk katın hayatınıza.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Oğlak burcunda ilerliyor. Ay'ın Uranüs ile oluşturduğu pozitif kontak sayesinde bu sabah itibariyle sizi çok mutlu edecek sürpriz haberler alabilirsiniz. Bu başladığınız bir eğitimle ilgili de olabilir. Ay ve Güneş sert etkileşimi nedeniyle öğleden sonra eski sağlık problemleriniz nüks edebilir. Kendinizi halsiz hissettiğiniz an dinlenmelisiniz. Geçmişteki bir olay tekrardan gün yüzüne çıkabilir. Bu istemediğiniz durum sinirlerinizi gerebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende olanlara yetişmekte zorlanabilirsin! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Çevrende olan bitene yetişmekte zorlanabilirsin. Ailende senden yaşça küçük kişilerin sorunları seni ilgilendirebilir. Kardeşin olabileceği gibi eğer evliysen çocuğunla ilgili bir sorun söz konusu olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair duygularınız, arzularınız veya özlemleriniz artıyor olabilir. Öfke ve kızgınlıklarınızı geride bırakarak yaşamın her anından tat alın ve değişime ayak uydurun.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi çok enerjik hissedebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler işlerinizin kolaylaştıracaktır. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyecektir. Akşam saatlerine doğru planlarınızdaki değişikler sizi farklı yönlere çekebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı fikirde olmadığınız kişilere karşı sert bir tutum sergilememeye yönelmeli ve başkalarının bakış açılarına da saygılı olmalısınız. Kolayca sinirlenebilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yönetici gezegeni Mars'ın bugün burç değiştirmesi ve zararlı kabul edildiği Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte özellikle ilişkilerde gözünüzden kaçabilecek her türlü duruma karşı biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Yine ilişkilerde kontrolünüz dışında kalan durumlara daha açık olabilirsiniz. Ruhsal ve manevi anlamda sizi yorabilecek süreçlere karşı hazırlıklı olmalı, sizi güçlü kılabilecek ruhsal birliktelikleri, işleri tercih etmelisiniz. Hayır ve bağış işleriyle uğraşabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşılaştığınız engeller ne olursa olsun eğlenceli, eğitici ve üstesinden gelmesi kolay olacak. O yüzden engellerle karşılaştığınızda siz de kendi kendinize zihninizde engeller yaratmayın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayata mı özel hayata mı öncelik verme konusunda zorlanırsınız. Aynı saatte aynı anda ki farklı mekanda bulunmanız imkansız.Dolayısıyla kullandığınız tercihten dolayı pişmanlık duymayın. Hayatta her şey olması gerektiği gibi. Bugün araba yolculuklarına ve kardeş, komşularla ilişkilere dikkat.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlıkla ilgili problemleriniz olabilir ve çözümlenebilir. Bir süredir devam eden rahatsızlıklarınız varsa kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Daha umutlu ve çalışkansınız. İnsanları bir araya getirecek, onlara hizmet vermenizi sağlayacak projeler geliştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda hayal kırıklıkları söz konusu olabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sosyal içerikli bir hafta sonu planlamış olabilir, telaş ve heyecanla bitirmen gereken işlerini biran önce toparlayabilirsin. Günün sonlarına doğru yakın çevrenle karşılıklı suçlamalar içinde olabilir, arana mesafe koymak isteyebilirsin. Hobi amaçlı yeni bir eğitim programına dahil olmak seni daha keyifli ve huzurlu kılabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>