Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gökyüzü sakarlıklara davetiye çıkarıyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün sevgiliniz tutkulu bir havada olabilir. Sevgisinin yoğunluğuna biraz şaşırmış olabilirsiniz! Bugün çalışmak veyayapmak zorunda olmadığınız sürece çok eğlenceli geçecek. Biraz konuşmaya ve yakınlaşmaya zaman ayırmaya çalışın. Sevgilinizle olmanın keyfini çıkarın ve birbirinizi daha iyi tanıyın. Birçok seviyede bağlantı kurduğunuzda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Bugün bir patlamaya veya çöküşe şahit olabilirsin. Araba kullanırken veya ateşli ya da patlayıcı şeyler çalışırken dikkat ol. Bugün atmosfer bu şekilde: patlayıcı. Gerçekleştirdiğin eylemler şiddetli reaksiyonlar zincirini harekete geçirebilir. Ayrıca bugün saldırgan eğilimlerini sakinleştirmek için sık sık kendi içine dönmeye çalışmalısın.Bugün uzakta yaşayan birisi için mektup yazmaya, kutlama kartı göndermeye ya da bir paket hazırlamaya ne dersiniz? Bu oldukça eğlenceli olacaktır; özellikle de alıcı kişi sizden herhangi bir şey beklemiyorsa. İçine resimler, el yapımı ürünler, kurabiyeler, şekerler veya kitaplar koyarak özel birine gönderebileceğiniz harika bir paket oluşturabilirsiniz. Basit bir kutlama kartı bile birisinin gününü aydınlatabilir. Hadi bununla biraz renk katın hayatınıza.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi dört bir yandan herkes kolunuza bacağınıza yapışmış gibi hissettiğiniz günlerden biri. Hatta etrafınızdakilerden bazıları öyle bir asılıyor ki uzuvlarınız adeta kopacak geriliyor. Biri oraya biri buraya çağırıyor ve aynı anda dört yöne birden çekiliyorsunuz. Kendiniz için biraz mola vermeyi ihmal etmeyin. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dile getirmeye özen gösterin.

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 10:33-20:43 aralığında Ay, uzun süre boşlukta kalıyor. Maddi konularınızla ilgili gecikmeler yaşayabilirsiniz. Gelmesi gereken paralar havada kalabilir. Ay, 20:43'te Oğlak burcuna geçiyor. Sosyal bir akşama giriyorsunuz. Çevrenizde başarılarınızla ortaya çıkabilirsiniz. Mars bugün içinde Terazi burcuna geçiş yapıyor. 19 Kasım'a kadar sessiz ve geri planda kaldığınız her konu için artık harekete geçiyorsunuz. Haksızlık yaşadığınız noktalarda sesinizi yükseltebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü sakarlıklara davetiye çıkarıyor! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Aynı anda birçok şeyi yapmayı kolaylıkla başarsan da bugün gökyüzü sakarlıklara davetiye çıkarıyor. O yüzden sen sen ol, yavaş ve ağır adımlarla ilerlemeyi ihmal etme. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, akşamüzeri katılacağın davette oldukça etkileyici bir karşılaşma yaşayabilirsin.

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda çalışma arkadaşlarınızla yaşadığınız gerginlikler aranızdaki iletişimi olumsuz yönde etkileyebilir. Bu konuda daha hoşgörülü davranmayı deneyebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi çok enerjik hissedebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler işlerinizin kolaylaştıracaktır. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyecektir. Akşam saatlerine doğru planlarınızdaki değişikler sizi farklı yönlere çekebilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gizlemek ve siz bir şeyi açık etmeden partnerinizin anlamasını isteyebilirsiniz ancak hislerinizi söylemeniz sizi daha kolay çözüme götürecektir.

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00?dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size hoş bir şekilde iddialısınız. Enerji ve bağlılık gerektiren görevleri yerine getirin. Erkekler ya da otoritelerle ilişkiler iyi gider.

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcuna geçen Mars, sizin sağlığınızla ilgili teşhis koyulamayan bir sıkıntı meydana getirebilir.Böbreklerinizin fonksiyonuna özen göstermelisiniz. İş yerinizde arkanızdan kuyu kazanlarla mahkemelik olabilirsiniz. Hiç kimseye güvenmeden kendi bildiğiniz doğrulardan şaşmayın.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Farklı arzular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Yatırımlar yapmak ve geleceği garanti altına almak gibi düşünceler içine girebilirsiniz. Ancak, olumsuz duygular zaman zaman içinizde yükselip karamsarlık içine girmenize neden olabilir. Hedeflerinizi belirlemeye çalışın.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; Bugün ise gizli ilişkiler, anlaşmalar ve kulislerden fayda sağlayabilirsin ancak harcamalarında dikkatli olmalı, savurganlık yapmamalısın. Bu dönem kendini revize etmek için zaman bulurken, kişisel eğitimlerle de donanabilirsin. Sağlığına da dikkat etmeli, haksızlığa uğradığını düşündüğün konularda hemen sinirlenmek yerine olanları mantık süzgecinden geçirmelisin.

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 45" R
Ay
Balık
10° 19' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 20"
Venüs
Boğa
04° 57' 41"
Mars
Koç
02° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 32"
Satürn
Balık
16° 51' 12"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 20"
Lilith
Başak
23° 41' 40"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>