Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayatına yeni bir yön vermek isteyeceksin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bunu farketmeyebilirsiniz, ama kişiliğinizin güçlü ve çekici bir tarafı var. Bugün istediğiniz şeyi almak için bu enerjiyi kullanmalısınız. Birini etkilemek istiyor olabilirsiniz, bu patronunuz ya da görüşmek istediğiniz bir kişi olabilir. Bugün, çekiciliğinizi ve ikna etme becerinizi kullanmamız için harika bir zaman. Sadece elde etmek istediğiniz sonuçlara odaklanın ve hedeflerinizi gözden kaçırmayın.

Havadaki inanılmaz coşkun havayı benimsemeye çalışmalısınız. İşler hızla ilerliyor ve uzun vadeli trendlerin bir araya geldiğini göreceksiniz. Bugün bilinmesi gereken şey, gerçek olduğunu bilmediğiniz gerçeklere dayanarak faaliyet gösterip göstermediğinizden emin olmaktır. Kaynaklarınızı kontrol edin. Dikkatli olun, ancak iyi görünen bir fırsat görürseniz, onunla devam edin.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Bugün rahatlama günü. Şatafatsız hatta ilham verici. Her zamanki isyankar tavrın yerine sakin bir şekilde favori fikirlerin üzerine konuşurken kendini bulabilirsin. Ayrıca yeni fark ettiğin bu makul olma kabiliyeti de mutlaka bir engel değildir; aksine faydalıdır!Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün konusu bilgi ve öğrenme olacak. Eğitiminiz gerçekten hayal ettiğiniz alanda mıydı? Hiç falanca okulda ya da programda eğitim almadığınızdan utanç duyduğunuz oluyor mu? Eğer bu sorular zihninizi meşgul ediyorsa, yaratıcılığınızın aldığınız eğitimle çok az ilgisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın; önemli olan bilgi ve becerilerinizi daha iyi bir dünya için nasıl kullanacağınız.

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketini Oğlak burcunda devam ettiriyor. İletişim yönünüzün aktif olacağı bir gündesiniz. Çevrenizdekilerle seyahatler yapabilirsiniz. Ay-Neptün güzel etkileşimi sayesinde bugün aşk hayatınızda da pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Plüton ile kavuşumu sayesinde eğitim hayatınızda kendinizi göstereceğiniz, başarılı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yeni bir yön vermek isteyeceksin! Ay, öncü burçta hareket ediyor. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, katıldığın toplantı ya da seminerde tanışacağın kişiden etkilenebilirsin. Evliliğinde uzun zamandır sorunlar yaşıyorsan, artık hayatına yeni bir yön vermek isteyeceksin. Ruh halin, etrafındaki kişiler sayesinde yön değiştirebilir. Onların yaşadığı mutluluğu ya da üzüntüyü derinden hissedebilirsin.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar çıkabilir ve karşınızdaki kişi ne yaparsa yapsın affetmemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Bu tür kaoslu olaylar içerisinde olmak yerine bu anlaşmazlıkları anlaşma yönüne döndürebilirsiniz. Olaylar başımıza gelir ama nasıl davranacağımıza biz karar veririz.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha gerçekçi olmak durumundasınız. Ancak olumsuz fiirlere, duygulara kapılmamaya çalışmalısınız.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi yeterli hissedeceğiniz ve dengede olacağınız bir gün olsa da partneriniz sizin kadar sakin olmayabilir. Ona karşı anlayışlı olmanız gerekiyor.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim yönünden hareketli bir günde olabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Görüşme ve ziyaretler söz konusu olduğunda planlı hareket etmek durumunda olabilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen hedefinize ulaşmak için ne kadar çaba göstermeniz gerektiği gözünüzde büyüyebilir. Eğer o dağ tırmanmayacak kadar yüksek görünüyorsa, pes etmeyin ve mücadeleden tamamen vazgeçmeyin.

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli ilişkiler bugün size sorun taşıyabilir. Güveninizi kazanan kişilerin aslında göründükleri gibi olmadıklarını anlayabilirsiniz.Hiç vakit kaybetmeden yapacaklarınıza odaklanmalısınız. Kendi gücünüzü sınayacağınız bir dönem. Yenilikleri kucaklamak için önce eskilerle vedalaşmak gerekir. Yoksa size yük olurlar.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evliliklerde duygusal yıkımlar söz konusu olabilir. Uzun süredir yer altında bekleyen, üstü örtülü problemler bir anda su yüzüne çıkabilir. Özellikle birikmiş iletişim problemleri, hiyerarşik problemler geleceğinizi değiştirecek şekilde masaya yatabilir. Kin tutmak istemiyor olsanız da, elinizde değil; hiçbir şeyi unutamıyorsunuz.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün uzlaşmacı bir yol izlemeyi tercih etmelisin zira çevrendeki insanları ikna etmeye çalışırken karşındakinin duygu ve düşüncelerini es geçmen çatışmalara yol açabilir. Kendini ifade ederken sert ve kırıcı davranabilir veya karşındakileri dinlemediğin için eksik bilgiyle yola çıkabilirsin. Bugün empati kurman işlerini kolaylaştırabilir.

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 03"
Ay
Kova
18° 53' 11"
Merkür
Koç
17° 38' 34"
Venüs
Boğa
03° 06' 18"
Mars
Koç
01° 02' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 23"
Satürn
Balık
16° 43' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 18"
Lilith
Başak
23° 31' 38"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>