Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini Buluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşkta veya ilişkilerde kalbini kıran şeylerle yüz yüze gelirsen eğer bunları göz ardı etmemek en iyisi olacak. Bazı şeylerle direkt olarak yüzleşmek ve gerekiyorsa da bunları bitirmek sana bağlı olabilir. Bundan kaçınmamalısın.

Duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık, sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırabiliyor.

İşteki başarılar hakkında tam olarak neye öncelik vereceğini bulman önemli olabilir. İstikrar veya kısa vadeli başarılar arasından bir seçim yapman gerekebilir. Bu konularda daha yapıcı düşünmen gerekecek.

Stres ve yorgunluktan uzak durman gereken bir gün olabilir aslında bugün. Kafa boşaltmak, daha rahat etmek isteyebilirsin. Gününü dikkatlice planlarsan bu isteklerine daha rahat ulaşabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini kısıtlamadan geleceğe yönelik planlar kurabilmelisin. Ama o olmaz, ama bu olmaz diye kendi kendine ket vurmaman gerekecek. İleriye dönük beklentilerinde kendini geri çekmemen önemli olabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ne yapmayı kabul ettiğiniz konusunda tereddütleriniz varsa, ortaklarınıza ve sevdiklerinize bunu bildirmek en iyisi olabilir. Her şey yolundaymış gibi davranmaya devam ettikçe, kırılma kaçınılmaz olarak geldiğinde daha travmatik olacaktır.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde düşen enerjin bu günlerde tazelenecek. Özelliklehayatında karşılaştığın sorunların üstesinden gelmen, yöneticilerinin dikkatini çekecek. Hafta sonu için yaptığın planları, son dakika golü ile değişmesini istememen nedeni ile yeniden gözden geçireceksin. Boş zamanlarını değerlendirmek için kendine yeni hobiler edineceksin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı kültürden insanlarla tanışıyorsunuz. Yeni bir çevre motivasyonunuzu yükseltiyor. Değişen auranızla birlikte hayata bakış açınız da değişebilir ve planlarınızı ve hedeflerinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İfadelerinizde abartıya kaçmamalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde kişisel yeteneklerinizi kullanmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekleri doğru kullanmalısınız.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cinsiyetiniz fark etmeksizin mesleki veya eğitim içerikli konularda sizden yaşça büyük bir erkekten destek alarak istediğiniz yerlere gelebilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç hafta dengenizi sağlamanız için son dereve verimliydi. Söz konusu, hayata normalde olduğundan biraz daha fazla karışıp karışmama sorunuydu ve neleri başarabileceğinizi gösterme zamanıydı. Başarıyı ve başarısızlığı aynı anda tattınız fakat büyük resme bakınca sürekli bir ilerleme kaydettiniz. Şu veya bu alanlarda gelişmeniz gerektiğini fark etmiş olablirsiniz ama bu herkes için geçerli bir durum değil mi zaten?

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşamdaki amaç eksikliğiniz hakkında konuşursanız, size yardımcı olmaktan mutlu olabilirler. Bununla birlikte, istediğinizden daha fazla dâhil olmaları rahatsız olduğunuz bir şey olabilir. Anlayışlı görünen birine çekilebilirsiniz, ancak dizginlerinizi tamamen ele geçirmelerine izin vermek ikiniz için de iyi değil. Konuşmadan önce ne tür bir tavsiye istediğinizi bilin ve ne zaman duracağınızı bilin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal hedefleriniz oldukça yüksek seyrediyor. Birçok kombinasyon işlerin altına imza atacaksınız. Hırslarınızı gizleme gereği duyabilirsiniz. Detayların ön plana çıkacağı bir gün. Çevrenizi ve kendinizi sorguluyorsunuz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Umutsuzluk zamanı değil. Ruh halinizi bazı sağlıklı faaliyetlerle güçlendirebilirsiniz. Daha önce de bu gibi anlar yaşadığınızı hatırlayın ve bu kötü dönemin eninde sonunda biteceğini anlayın. Daha iyimser olmaya çalışın, yakında her şey yine eskisi gibi yoluna girecek, yeter ki siz sabit kalın ve daha pozitif bir bakışta kararlı olun.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle gün sonunda yalnız kalma ve dinlenme ihtiyacınız yoğun olacak. Yeni farkındalıklar kazanıyorsunuz. Rüyalarınız dikkat çekici olabilir. İç sesinizi dinlemenizde, hatta yazıya dökmenizde fayda var.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı bir gerçek. Evinizde dostlarınızı ağırlayacak ve hoş bir gün geçireceksiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>