Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tavrını Belli Ediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Duygusal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Doğru yaklaşımlar sayesinde huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurabileceğinizi de unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gerekmekte.

Mesleki olarak biraz daha kontrollü olmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlamadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kültürel olarak kendinizi zenginleştirmelisiniz. Aynı bilgileri farklı zamanlarda ve ortamlarda kullanmak her zaman iyi sonuç vermeyebilir. Geldiğiniz yerin, gideceğiniz yere olan etkilerini düşünürseniz bulunduğunuz yeri anlama ve burayı güzelleştirme adına hamle yapmanız kolaylaşacaktır.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcunun insanları için duygularınızın derinliklerine inmek ve içsel düşüncelerinizi keşfetmek için harika bir gün olabilir. Fiziksel olarak da enerjiniz yüksek olacak ve yapmak istediğiniz işlerde kararlılıkla ilerleyebileceksiniz. Ancak, bugün gerginliklere karşı dikkatli olmanızda fayda var. İletişimde anlaşmazlıklara sebebiyet verebilecek durumlardan uzak durmak önemli olabilir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde yönlendirmeye çalışın.

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesai saatleri dışındaarkadaşlarının seni aramasından rahatsızlık duyuyorsun. Bu kişilere karşı tavırlarını net bir şekilde belli edeceksin. Herkesin özel yaşama saygı duyması gerektiğini düşünüyorsun. İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, sosyal medya aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkaları tarafından kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Süreç içerisinde nasıl hareket etmeniz gerektiğine tam olarak karar veremeyeceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni insanlar ya da yolculuklar hayatınıza renk katabilir. Bugün başkalarından pek çok şey öğrenebilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın kusurlu yönlerine bir bakabilir, öz eleştiri yapabilirsiniz. Başkalarının söylemesindense kendiniz kendinizi çok daha verimli eleştirebiliyorsunuz.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içinden geçenleri söylemen gerekecek. Bazı fikirlerini çevrendekilerle paylaşman, yaşanan olaylarda bazı değişimler yaratabilir. Kendini daha iyi ifade edebileceğin ve insanlarla ilişkini daha sağlam tutacağın bir gündesin.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, şimdi güç oyunları başkalarıyla ilişki kurarken, özellikle de birebir durumlarda ortaya çıkabilir. Daha iyi bir anlayışa yol açacağından emin olmadığınız sürece, çatışmalara kapılmaktan veya kontrolü kaybetmekten kaçınmak en iyisidir. Gün ilerledikçe bu strateji çok daha yönetilebilir hale gelir. Düşünceleriniz daha açık ve nesnel hale gelir. Nitekim bazı önemli şeyleri düşünmek iyidir. Günlük yaşamınızı ve rutinlerinizi nasıl daha iyi yönetip organize edebileceğiniz konusunda beyin fırtınası yapabilir veya kendi başınıza yollar düşünebilirsiniz. İş ve eğlence arasında daha sağlıklı bir denge bulmak için iyi bir zaman.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygulardan çok, çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularına odaklanabilirsiniz. Ayrıca aşk, çocuk, tatil konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırmanız gerekiyor. Pek sorunlu olmayanhayatınız özel ilişkinizdeki sorunlardan çok etkileniyor. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler olabilir. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 05' 44" R
Ay
Başak
07° 00' 14"
Merkür
Boğa
00° 58' 28"
Venüs
Boğa
20° 56' 22"
Mars
Koç
12° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 54"
Satürn
Balık
17° 51' 00"
Uranüs
Boğa
23° 17' 02"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 53"
Lilith
Başak
25° 08' 02"
True Node
Koç
14° 53' 00"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>