Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeteneklerin fark ediliyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün birinin sevgisi sizi çok şaşırtacak. Bu kişi, sosyal çevrenizde size karşı derin duygular besleyen biri olabilir! Bu kişinin duygularından habersizdiniz fakat bugün öğreneceksiniz! Ya da sevgiliniz bugün özellikle flörtöz havasında mı? Size sokulup yakın olmak isteyebilir, o nedenle eğlenin! Bu sevginin ve ilginin tadını çıkarmalısınız.

İçinizdeki büyük reformcu, önünüzdeki günden çok memnun kalacak. Tamamen yeni ve güncel bir şeye yer açmak için eski sistemlerden kurtulmanın ve durumlara tepki vermenin farklı yollarını bulmanın zamanı geldi. İşte bu, son zamanlarda üzerinde çalıştığınız şeylerin durumlarını değerlendirmek ve doğru olmayan şeylerde bazı değişiklikler yapmak için mükemmel bir zaman. Evi temizleme zamanı!

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Şu anda senin için iki zıt enerjiyi bir araya getirmekten daha memnun edici bir şey olabilir mi? Bu yeteneğin senin muhtemelen en harika varlıklarından biri. Bunun sebebi hayatının her alanında uyum arayan bir idealist olman olabilir mi? Bugün tam da bunu gerçekleştirmeye çalışıyorsun fakat sonuçlar tam umduğun gibi olamayabilir. Gerçekliğin, uyumu tekrar sağlayabilmesi için arada sırada iyi bir doz agresifliğe, atılganlığa ihtiyacı olabileceğini unutma!Şans sizden yana olmaya devam ediyor ve hayatınız nhayet istediğiniz yöne akmaya başlıyor. Ama yine de bugün ufak tefek şeyler huzurunuzu bozabilir. Bir şeyleri kırmak, sahip olduğunuz eşyaları kaybetmek, en yakın arkadaşınızın ismini unutmak gibi şeyler gelebilir başınıza! Olaylardaki mizahi yönü yaklamaya çalışın ve sakinliği elden bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabahın ilk saatlerinde 04:30'dan itibaren Ay, uzun süre boşlukta kalıyor. Ekonomik koşullarınıza aklınız takılıyor olabilir. Daha fazlasını hak ettiğinizi düşünmek, fakat bir çıkış yolu bulamamak gün içinde enerjinizi düşürebilir. Akşama doğru ilerlerken meydana gelen Güneş-Plüton karşıtlığı esnasında yolculuklarınızda riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Eğitim hayatınızda haksızlıklara uğradığınızı düşüneceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerin fark ediliyor!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Gözler üzerinde! Niteliklerinin ve yeteneklerinin fark edildiği günlerdesin. Gezegenlerin seyriarayan Akrep burçlarının şansının açık olduğunu işaret ediyor. Pazar günü filan deyip geçiştirme. İnternet üzerinden kendine güzel bir özgeçmiş hazırla ve başvurularını yap. Senin için fırsat dolu günler… İlişkisini yakın tarihte sonlandırmış bir Akrep burcuysan, onunla yeniden iletişim kurak isteyeceksin. Fakat beklediğin tepkiyi göremeyebilirsin! Yakın arkadaşlarının gün içerisindeki tekliflerini reddetmeyip soluğu onların yanında alabilirsin. Bir akrabanın yapacağı ziyaretin nedeni, ailecek şaşırmanıza neden olacak. Yeni aldığın kitaba devam edip, uzun zamandır izlemek istediğin filme öncelik tanıyabilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sorunların yoluna girebileceği güzel bir gün. Özellikle karşı taraftan göreceğiniz fedakarlıklar sizi oldukça iyi hissettirecektir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha çok şey yaparak, fırsatları değerlendirebileceğiniz günlerdesiniz. Aradığınız desteği bulmakta da şanslı sayılırsınız.

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sabah saatlerinden başlayarak gün ortalarına kadar oldukça güzel haberler alacak ve insanların pozitif yorumlarına maruz kalacaksınız.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularla ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Bütçenize uygun hareket etmeye çalışabilirsiniz. Harcama ve alışverişler söz konusu olabilir. İş ve para konularıyla yüklü bir gündem sizi bekliyor olabilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen hayatınızın aşırı ya da cömert yönleri, sizi ileriye taşımaktan daha geride tutmak için daha fazlasını yapar. Ve şu andaki ilerlemenizi kısıtlayan her şey, aslında olumlu bir şey olarak düşündüğünüz bir şey olabilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çıkacağınız seyahatlerde sakinliğinizi koruyun. Bazı kişi ya da kurumlarla girdiğiniz iletişim sizi öfkelendirebilir. Ya da öfkeli kişilerle muhatap olursunuz. Kardeşlerle diyalog da öfke ve baskıcı tavırlardan nasibini alabilir. Evdeki elektronik aletleri değiştirmek gündeme gelir. Tamirat yapmak zorunda kalırsınız.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük hayatınız dengeden çıkmış gözüküyor. Sürekli bir meşgaleniz var ve gündem sürekli değişiyor. Sadece gündem değil, onunla beraber duygularınız da değişiyor. Kısmen zorlu ama bir o kadar da keyifli bir dönemden geçiyorsunuz. Tadını çıkarmayı ihmal etmeyin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; kardeşinle veya arkadaşlarınla yapmış olduğun planlar esnasında, finansal konulardan dolayı baskı oluşturmaya meyilli olabilirsin. Bu duygunu bastırabilmek için maddi sorumluluk veya harcama içermeyen konular, beceri ve kabiliyet gerektiren aktiviteler içinde olmak senin için daha olumlu sonuçlar doğuracaktır.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>