Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeteneklerine güveniyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu gün biraz kafanız karışabilir. Birtakım romantik arayışlar ve yaratıcı projelerle ilerlemek istediğinde olabilirsiniz, ancak bir şey sizi engelliyor gibi görünüyor. Emniyet freni ile sürüş yapıyor gibi hissedebilirsiniz. Hiç bir şekilde kaçamadığınız kötümser düşüncelerin etrafınızda dönüp durduğu negatif enerjiye kapılmamaya çalışın.

Sizin için önemli olan evde yapmanız gereken bazı işleriniz olabilir, ancak beklenmeyen ziyaretçilerin bugün için başka fikirleri olabilir. Sinirlenmenize veya öfkelenmenize izin vermeyin. Sadece kibar ama direkt bir şekilde neler olup bittiğini açıklayın ve arkadaşlarınızla daha sonra buluşmak için gerekli düzenlemeleri yapın. Muhtemelen anlayacaklardır, bu yüzden aklınız başka bir yerde olduğunda iyi ev sahibini oynamanıza gerek kalmayacak.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Fiziksel olarak zindeliğin çok düşünk ve bu seni karşına çıkacaklarla savaşmak konusunda eksi şekilde etkiliyor. Yine de hemen cesaretini yitirme; bunun hayatın bir parçası olduğunu bil. Enerji seviyenin farkına varmak kazanmanın yarısıdır. Kendini hissetmediğin şeyler hissetmeye zorlama, umutsuzluk tarafından da tüketilmeye izin verme. Sadece gereksiz sorumluluklar almadığına ve kendini tüketmediğine emin ol.Şu anda, ilgi alanlarına geri dönüp tüm gücünle çalışmalar yapmaya devam etmen büyük önem taşıyor. Biraz yaptıklarını paylaşman lazım! Eksik olduğunu düşündüğün tanınırlığın üzerinden ilerlemen önemli, ama bunu önceden başarmıştın sanki? Bir grubun parçası olarak veya sosyal ortamlara girerek hedefine ulaşabilirsin. Ancak bu şekilde işlerini ilerletebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla olan ilişkilerinizde girişken ve açık olmanın tam zamanı. Belki bir süredir fikrinizi ifade etmekten kaçınıyordunuz. Ancak bugün sizin uzmanlığınıza gerek duyulan bir durum ortaya çıkabilir. Önceki deneyimlerinize ve bunlar sonucunda edindiğiniz bilgilere dayanarak, diğer insanların izlemesi için daha iyi bir rota belirleyebilirsiniz. Bu yüzden konuşmaktan ve gücünüzü kullanmaktan korkmayın. İnsanlara ne kadar çok şey bildiğinizi göstererek onların biraz güvenini kazanın.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

09:06 itibariyle Ay, Terazi burcuna giriş yapıyor. Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir güne başlıyorsunuz. Duygusal olarak da sizi yıpratan anılar tekrar tekrar aklınıza gelebilir. Aslan burcunda bugün başlayan Merkür retrosunda kariyer hayatınızda yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinize dair karamsar olabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir yön vermek, hedeflerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bunu eyleme dökmek için retronun sona ermesini beklemek iyi olacaktır. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Seyahatlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik hayatınızda terslikler olabilir. Teslim edeceğiniz şeyler varsa son güne bırakmayın. Yurt dışı işlerinizde her şeyi iki kere kontrol edin. Detaylı yazı için tıklayınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerine güveniyorsun!Bugün iletişimdeki gücün önemini kavrayacaksın. Sevdiklerinle beraber olmayı, aile ilişkilerini daha da önem vermeyi tercih edebilirsin. Çevrendeki insanların manevi sorunlarının senin hayatına etki etmesine izin vermek istemiyorsun. Bu anlamda kendini her ne kadar soyutlamak istesen de yakın bir arkadaşının yardım çağrısına cevapsız kalamayacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle yaşam alanınızda değişiklik yapabilirsiniz. Diğer yandan bugün daha çok yeteneklerine güvenmek ve arkadaşların arasındaki buzları eritmek üzere hareket edeceksin. Sevincini de üzüntünü de gösteriyorsun.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski bir aşk hikâyesinin gündeme gelişini gizlemek zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizin hayatında sürprizli bir konu gündemde olabilir. Şaşırabileceğiniz bir gün.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farkında olmadığınız durumlar nedeniyle, başınıza gelen olaylarla ilgilenebilirsiniz. Olaylara abartılı yaklaşmamaya özen göstermelisiniz. Kabullenme içinde olacağınız ve içsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Etrafınızdaki insanlarla iletişimde olmak size iyi hissettirecektir. Tamamlamanız gereken işlere özen göstermelisiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi gücünüze göre büyük ya da küçük bataklar verilebilir dikkatli olmakta fayda var. İş kararlarınızı ilerleyen günlere atmanız faydalı olacaktır.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosu bugün başlıyor. Kariyerinizde vehayatınızda iletişime her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Hedefleriniz, görev ve sorumluluklarınız konusunda daha çok kafa yormanız gereken durumlar ortaya çıkabilir, sabırlı davranmalısınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün sonuçlarından memnun olacaksınız. Planladığınız etkinliklerin çoğu, arkadaşlarının veya akrabalarının desteği ile başarılı olacak. Yardım etmekte zayıf kalacakları tek konu, kişisel sorunlarınız. Gün boyunca bir kişi ile çok önemli bir konuşma başlatma ihtiyacı duyacaksınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun duygular içine gireceksiniz. Aşk arzularınız ve beklentileriniz, farklılaşıyor. Olayları akışına bıraksanız bile isteklerinizi gerçekleştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgileriniz yükselirken kuruntularınız da artabilir. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olacak.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklınıza her gelini söylemekten çekinmediğiniz bir gün olacaktır. Enteresan ve beklenmedik duygular hissedebilir, yine farklı ve marjinal haberler alabilirsiniz. Maddi anlamda uzun süredir bozulan dengenizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; haftaya yorgun ve enerjin düşük başlayabilir, çalışma arkadaşlarınla aynı dili konuşmakta veya hedeflediğin başarıyı yakalamakta zorlanabilirsin. Tamamlanmamış ya da üzerinde durman gereken işler varsa tekrar gündeme gelirken, başarılı olabilmek için seçimlerini doğru yapman ve ilkeli davranman gerekebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 29' 46" R
Ay
Yay
28° 45' 00"
Merkür
Koç
16° 17' 42"
Venüs
Koç
28° 33' 10"
Mars
Balık
28° 11' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 40"
Satürn
Balık
16° 23' 54"
Uranüs
Boğa
22° 14' 02"
Neptün
Balık
28° 50' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 47"
Lilith
Başak
23° 07' 03"
True Node
Koç
15° 26' 03"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>