Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İkili ilişkilere dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşkla ilgili sorunlar bugün size biraz strese sokabilr. Kendinizi bıraktığınız akışın tam ortasında bir engel olabilir. Bu engelle karşılaştığınızda, su birikecek ve bir şey yolu açana kadar baskı oluşturmaya devam edecek. Unutmayın, bu akışta ilerlemeyi aşağı inmek için seçtiniz. Engellerin teker teker üstesinden gelin.

Bugün Yeryüzü ile bağlantı kurmak için bir uygun ruh halinde olabilirsiniz. Toprak Ana'nın enerjisine dokunduğunuzda uzun bir yürüyüşe çıkmak ve kendinizi topraklamak isteyebilirsiniz. Doğada olmaktan ve doğadaki hayvanları ve bitkileri gözlemlemekten keyif alacaksınız ya da yağmurlu bir günde evde kalmayı seçebilirsiniz. Spor salonuna gidip biraz çalışın ve toksinlerinizi atın. Bugün vücudunu onurlandırdığınız için iyi hissedeceksiniz.

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Rutinini değiştirmek için isteklisin. Her sabah koşuya çıkıyorsan, bundan sonra bisiklete binmeye karar verebilirsin. İşleri biraz çalkalamak ve eğlenmek için yeni şeyler bulmak istiyorsun. Eski usüllere kendini kaptırma. Geleneğini boz, devam eden örüntüleri kes. Maceraya açık ol ve neler olacağını gör!Grup ortamlarında özgüvenin tavan yapacak gibi görünüyor. Nereye gidersen git tutku ve heyecanını da yanında götür ve irtibata geçtiğin herkese bunu bulaştır. Yeni bir kitap alarak, bir kursa kaydolarak veya insanlarla entelektüel sohbetler yaparak birikimlerini arttırabileceğin bir gündesin. Arkadaşlarınla bir kitap kulübü organize etmeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulunduğunuz çevreyi ilgilendiren konular dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Bu, bir noktada iletişim kuracağınız anlamına da geliyor. Belki bazı telefon görüşmeleri yapmak, mektup yazmak ya da yerel bir gazeteye bir ilan veya makale koymak isteyebilirsiniz. Her türden iletişim bugün sizin için çok iyi gidecek ve bunun sizin ve sizinle yakın olan kişiler arasındaki anlayış için yeni kapılar açtığını görebilirsiniz. Yoğun ve tatmin edici bir gün olacak.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketini Yengeç burcunda sürdürüyor. Duygusal yönünüzün ağır bastığı bir günde olabilirsiniz. Soyut konulara ilginiz artabilir. Ay, saat 17:24'te uzun süreliğine boşluğa giriyor. Venüs Yengeç burcuna bugün geçiyor. 28 Temmuz'a kadar seyahatleriniz gündemde olabilir. Paranızı bu dönem gezmeye ve yeni yerler keşfetmeye ayırabilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılar elde edebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu; kimsenin birbirini dinlemediği durumlara işaret ediyor. Ekip çalışmalarında ön plana çıkabilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresli sorunlarla başa çıkmayı bugün çok harika bir şekilde başarabilirsiniz. Cesaretinizle olayların üstüne gitmek isterken uzayan ve sonu belli olmayan durumları kesip atabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek için önünüze farklı yollar çıkabilir. Uğraştığınız işlerde ani değişiklikler yaşayabileceğiniz zamanlar var. Başkalarına duyarlı davranabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hareket halinde olabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tezahür gücünüzün artacağı bugünlerde sorumluluklardan kaçmayacak ancak istemediğiniz şeyleri de yapmayarak dengede kalabileceksiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplumunuzda yeni bir liderlik rolü üstlenme fırsatını elde edebilirsiniz. Öğretmen, konuşmacı veya rehber gibi bir rol üstlenebilirsiniz. Normale oranla daha alışılmadık iletişim kanalları kullanacağınız bir gün olacak.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcuna geçen Venüs, ilişkilerde hassas bir döneme damgasını vuruyor. Mantıktan çok hislerle hareket edeceğiniz, karar alacağınız bir gün sizi bekliyor. Su kenarında uluslararası alanda yatırım yapmak, ya da yabancı bir aile şirketi ile çalışmaya başlamak bu dönemde öne çıkar. Her alternatifi dikkatlice değerlendirin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün düne göre çok daha pozitifsiniz. Kendinizi şanslı bile hissediyorsunuz. Enerjisel anlamda çok formda olduğunuzu söyleyemem. Bir süre daha bu yoğun tempoya ayak uydurmanız gerekiyor. Günlük rutinleriniz tamamen bozulmuş durumda.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; mantığını ikinci planda tutup, kalbinden gelen sesleri dinleyerek sevgi dolu sözler söyleyebilir ya da duyabilirsin. Topluma yönelik inanç ve görüşlerinde birlik duygusunu önemseyebilir,  koruyucu ve savunmacı olabilirsin. Gün içinde sınırlarını profesyonel hayatına yansıtmalısın zira samimiyetsiz insanlardan rahatsız olabilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 50" R
Ay
Koç
08° 08' 17"
Merkür
Koç
19° 44' 11"
Venüs
Boğa
07° 18' 49"
Mars
Koç
03° 40' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 24"
Satürn
Balık
17° 00' 46"
Uranüs
Boğa
22° 38' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 40"
Lilith
Başak
23° 54' 22"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>