Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Arkadaşlarınla buluşuyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 80%

Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla bir dengeye oturtamayacaksınız gibi görünüyor. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız.

Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler öğrenebilirsiniz. Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz olabilir.

Birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçen paranın sizde yarattığı eziklik hiç de anlamlı görünmüyor. Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz.

Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz. Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedeflerinize ulaşmada inisiyatif gösterin. Güveniniz başkalarını yanınıza çekiyor. İktidardaki insanlarla etkin çalışmalara gireceksiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda hareket ettiği bir güne uyanıyorsunuz. Ay-Satürn sonrasında Ay-Plüton güzel kontakları sebebiyle eğitim hayatınızda zirveye çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Bulunduğunuz çevredeki insanların desteğiylehayatınızda tahmininizden daha güzel yerlere gelebilirsiniz. Saatler 21:38 olunca Ay hareketini boşlukta sürdürmeye başlıyor. Bu zamanla beraber ilişki ve evlilik hayatınızda netleştiremediğiniz konular ortaya çıkabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla buluşuyorsun!Güne bambaşka bir konu ile başlayabilirsin. Hızlı gelişen durumları soğukkanlılıkla halletmeye çalışmalısın. Ne zaman telaşa kapılsan olaylar bambaşka bir yere varıyor nihayetinde. Kendini ifade ederken konuyu farklı noktalara çekmemeye çalışarak haklılığını ortaya koyabilirsin. Bugün aynı zamanda finansal konular üzerinde yeni düzenlemeler yapacaksın. Bir süredir devam eden ilişkini farklı bir boyuta taşımak isteyebilir, evlilik fikrini iyiden benimseyebilirsin. Akşam saatlerinde ne zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda şans bugün sizden yana olsa da yenilikler için güzel bir adım da siz atabilirsiniz. Bu yüzden kendinize güven duymalısınız.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular içinde göremediğiniz noktalar olabilir. Uğraşmanız gereken konular meydana gelebilir. Gün içinde işlerinizde en iyisini yapmaya çalışmak için mücadele edebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerde fikir ayrılıklarını çok büyütmemeye özen gösterin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstemsiz tepkiler verebileceğiniz bazı konularda kendinizi keşfetme ve anlamlandırma gibi derin fırsatlar yakalayabileceksiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde bugün hassas dengeleri gözetmek gerekebilir. Kendinizden ziyade karşınızdaki kişiyi, eşinizi, sevgilinizi veya ortağınızı düşünebilirsiniz. Gergin durumlarda kalbinizin sesini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konuşmak için bir davet beklemeyin. Kimse ne düşündüğünüzü sormayacak. Kendinizi ifade edin. Diğer insanlara kendilerini ifade etmeleri için bolca zaman verdiniz. Şimdi sizin fikrinize uymak zamanı. Gözlemci olmayın. Aktif bir oyuncu olun.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü Ay, kendini en rahat ve huzurlu hissettiği Boğa burcunda seyahat edecek. Demek ki partnerinizin sizden beklediği güven duygusunu ona yaşatmayı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca ortak zevk alanlarınızı değerlendirmek, yemek içme organizasyonu yapmak için ideal bir gün. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelerden tam not alırsınız.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burçlarının kafası karışık durumda. Duygularını dengelemekte zorlanıyorlar. Fazla kuruntu ve gam insanı öldürürmüş. Bundan daha fazla kendinize zarar veremezsiniz. Bu yorumu okur okumaz kendinizi toparlayın ve dışarı çıkın. Gerekirse yalnız ama mutlaka havanızı dağıtın.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; yakın ilişki ve işbirliklerinden yana şanslı bir günde olabilirsin. Maddi manevi tatmin olmanı sağlayacak; kendini güvende hissetmene yol açacak biriyle tanışman veya bir anlaşmaya imza atman mümkün görünüyor. Gelen teklifleri hemen geri çevirmemeli, biraz daha araştırıp soruşturmalısın.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 08' 34" R
Ay
İkizler
18° 54' 12" R
Merkür
Koç
23° 57' 31"
Venüs
Boğa
13° 21' 03"
Mars
Koç
07° 25' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 37"
Satürn
Balık
17° 24' 09"
Uranüs
Boğa
22° 55' 32"
Neptün
Balık
29° 11' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 36"
Lilith
Başak
24° 26' 60"
True Node
Koç
15° 10' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>