Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Etrafını şaşırtıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Partnerinizin, birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı bu kez de sizin atmanızı bekliyor olabilir.

Haftanın ilk günü çıkacağınızyolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek. İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor.

Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli bir para olabilir. Paranın idaresindeki yetenekleriniz size ciddi para sorunları yaşatmıyor.

Önümüzdeki günler içinde çok ısrarcı biriyle sorun yaşayacaksınız. Ettiğiniz vaatlerin bazılarını not etmeniz gerekebilir. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi tamamen eylemlerinize verecek ve kariyer hedeflerinize odaklanacaksınız. İstediğinizi elde etmek ve fiziksel aktiviteden zevk almak için gereken enerji ve kaynaklara sahipsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah saatlerinde boşluğa giren Ay, 10:51-16:31 arası bu hareketine devam ediyor. 16:31'de ise Ay'ın Boğa burcuna geçmesiyle, ilişkinize odaklanacağınız bir dönem başlıyor. Sevdiğiniz kişiye daha yoğun duygular besleyebilirsiniz. Ay'ın Merkür ile oluşturduğu sert açı nedeniyle hem sizin hem partnerinizin söylediği kelimeler yaralayıcı olabilir. Güzel olan bir akşamı, bir anlık söyleyeceğiniz sözle tersine çevirmeyin. Bugün itibariyle ise Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar yeni birteklifi haberi alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda retro süresince her şeyi iki kere kontrol etmelisiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafını şaşırtıyorsun!Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Bugün yine hissettikleriyle düşünen tarafın ön plandayken, insanlara yönelik kafandaki soru işaretleri artabilir. Çalışma ortamının içinde seni sessiz gibi görenlere, yine sessiz ve derinden ilerleyerek son noktada onlara en iyi cevabı verip, etrafındakileri şaşırtabilirsin. Uzun zamandırarayışındaysan, bugün yapacağın başvurulardan geri dönüş alabilirsin. Diğer yandan aklındaki anlamsız düşünceler yüzünden kendini hiç suçlama. Yeni bir ilişkiye başladıysan, sevgilinin bilgi ve tecrübesine hayranlık duyabilirsin. Son zamanlarda bedensel olarak hantallaştığını düşünerek spora yazılabilir, yoga yapabilirsin.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün harcamalarınız planladığınızdan daha fazla olabilir. Aniden ortaya çıkan borçlar sizi zorlasa da karşınıza çıkan fırsatlar bunları tolere edecektir.

27 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanız gereken bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullar daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda beraber çalıştığınız kişilere karşı daha uyumlu olmanız gerekebilir. Uğraştığınız konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken olayların çok yönlü versiyonlarını düşünün ama sezgilerinize de kulak verin. Ancak sesin egodan gelmediğine emin olun.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

27 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nasıl hissettiğinizi ifade etmek için çok iyi bir gün. Başkalarıyla duygularınızı ne kadar çok paylaşırsanız, onlar da o kadar paylaşımcı olur. Bugün, bu gece, birçok harika an yaşayabileceğiniz şanslı bir gündesiniz. Düşünceleriniz net; en derin ve en gerçek duygularınız yüzeye çıkacak.

27 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yönelttiğiniz konularla ilgili meydana gelen gelişmeler nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz. Kararlarınızı uygulamaya başlamadan önce bir kez daha gözden geçirmenizde yarar var. Harcamalara dikkat edin. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler giderek daha yoğun olacak.

27 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni işlerin telaşı sizi oldukça zorlamış olabilir. Özellikleyerinizdeki hızlı değişimler bu dönemde canınızı oldukça sıkıyor. Sizin canınız evde olmak istiyor ama sorumluluklar peşinizi bırakmıyor. Uzun süredir yaptığınız ucu kaçmış harcamalar sizi artık iyice zorluyor. Bir an önce telafi etmeniz gerekiyor.

27 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>