Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün hayatınıza bazı kişisel gelişim fikirleri uygulayabilirsiniz. Ailenizde düzeltilmesi gerektiren bir durum olduğunu görebilirsiniz. Sevdiklerinin yüzleşemediği bazı iletişim sorunları olabilir. Bu sorunu çözmenin bir yolunu bulabilir ya da ilgili taraflara danışabilirsiniz. Sorunun merkezine inerseniz, daha aydınlanmış bir bakış açısı kazandıracak yeni bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.

Günlük hayatınızdaki tüm küçük problemlerle başa çıkmak için daha iyi bir gün hayal edemezsiniz: bozuk çamaşır makineleri, para problemleri, küçük sağlık problemleri. Doktorunuz size bir reçete verdiyse, bunun mucize bir ilaç olmasını bekleyebilirsiniz. Bu yüzden küçük şeylere dikkat edin, düşündüğünüzden daha az zaman alacak!

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Kendini kullanışlı bir hale getir; öylece oturup hiçbir şey yapmamaya kendini teslim etme. Şu aralar, parmağını bile kıpırdatma zahmetine girmene gerek olmayan harika dönemlerden bir tanesi. İyi ve pozitif hissediyorsun. Yapmak istediğin şeyler için gerekli özgürlüğe de sahipsin. Öyleyse işleri batırma. Bu enerjiden faydalanmak için kalk ve bir şeyler yap.Oldukça aktif bir insansınız, ancak bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğer aktivitelerinizle alakalı çevrenizden yardım isterseniz, neye ihtiyacınız olduğunu çoğunlukla anlamayacaklardır. Neden sürekli hareket etme ve bir şeyler yaratma ihtiyacı hissettiğinizi merak edecekler. Bugün bu sebeple biraz yorucu ve karışık geçebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam ediyor. Ay, saat 18:54 itibariyle ise boşluğa giriyor. Evinizdeki eksik işleri tamamlamak için akşamı değerlendirebilirsiniz. Bugün en uzun gündüzün yaşanmasıyla Güneş de Yengeç burcuna geçiyor olacak. 23 Temmuz tarihine kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir. Neptün ise bugün retro hareketini başlatıyor. 27 Kasım'a kadar aşk hayatınızda biraz depresif ve önünüzü göremediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Duygusallığınız hat safhada olabilir. Bazen siz de bu kadar hassas olmanıza şaşırabilirsiniz. Çocuğunuza karşı fazla korumacı davranmanız onu sıkabilir. Neptün retrosunun ayrıntıları için tıklayınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzur bulacağın alanlara yöneliyorsun!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Bugün insanlarla iletişim kurmakta zorlanabilir, anlaşılmadığını düşünebilirsin. Her şeye rağmen sakinliğini koruman dikkat çekecek. Proje bazlı bir işte çalışıyorsan, ortaya çıkaracağıçok beğenilecek. Hatta ve hatta bu çalışma yenitekliflerini de beraberinde getirecek. Evlilik hazırlığı içindeysen, düğüne dair organizasyonlarda ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. Akşamüzeri sevgilinle buluşup konser, tiyatro gibi etkinliklere katılabilirsin. Hayatın birçok kişiyi yorduğu günlerden geçerken, huzur bulacağın, motive olacağın alanlara yönelmek isteyeceksin.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerle ilgili ani yön değişikliği içinde olabilirsiniz. Bu değişimle beraber yeni kararlar alabilir ve yaşamınızda yepyeni bir sayfa açabilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evde yaşanabilecek kazalara dikkat etmenizde fayda var. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak konulardan uzak durmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaşayabileceğiniz yetersizlik hissi ve rehavete karşı önlem almalısınız. Sağlıklı ve vitamin odaklı beslenmek enerjinizi yükseltecektir.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; gayrimenkullerle ilgili bireysel girişimlerde bulunabilir, aldığın duyumları fırsata dönüştürebilirsin. Gizli ilişkiler ve kulislerin faydasını görebilir,ve özel hayatında lehine gelişmelerin olacağı ortamlarda bulunabilirsin. Güneş'in burç değiştirmesiyle yüksek eğitim ve uzun yolculuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tembel olmakta özgürsünüz. Gerekmiyorsa parmağınızı kaldırmayın. Başkalarının da hareket etmesini sağlamak zor olabilir. Esnek doğanız test edilebilir. Ne yazık ki başkalarının kaprislerine uyum sağlamanız gerekebilir.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcuna bir ay boyunca yerleşen Güneş, uluslararası konularınıza ışık tutacak. Yabancılar, eğitimler ve deniz ötesi yolculuklar gündeminizi meşgul eder. Uzaklarda yaşayan yakınlarınızdan duygu dolu bir mesaj alabilirsiniz. Uzaklara taşınmak fikri size cazip gelebilir. Ama yepyeni bir hayata başlamadan önce ilerisini iyi düşünün.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>