Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyük aşkınızdaki yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız da çok anlamlı karşılanmıyor. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz.

Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerini gösteren bazı fırsatları, risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli.

Bazı davranışlardaki saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz, sizi kızdırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu saatlerde alacağınız bir haber, size kısa bir hoşluk yaratabilir. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz. Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde engel değil.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Oğlak burcunda devam ettiriyor. Sizler için sabah saatleri Ay'ın karşıt açıları nedeniyle sert geçebilir. Özellikle iletişim kurarken kalp kırmamaya dikkat edin. Yoğun ve tempolu olacağınız bugün içerisinde istemeden de agresif tepkiler verebilirsiniz. Ay, saat 14:18'de boşlukta ilerlemeye başlıyor. Yarına kadar eğitim hayatınızda her şeyi iki kere kontrol edin.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını tartıyorsun!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bugünyerinde azim ve kararlılığınla göz doldurabilir,arkadaşlarının takdirini kazanabilirsin. Beklediğin terfi haberini bugün alıp, gündeminitoplantıları veyemekleri oluşturabilir. Kendini ifade edebildiğin sürece şans senden yana! Ailenle birlikteyapıyorsan ya da aranızda herhangi bir maddi bağ varsa, parasal konularda ayrılmalar yaşanabilir. İlişkin yoksa hiç beklemediğin bir arkadaşının aşk itirafı büyük bir şaşkınlık yaşatacak. İlkin tepkisiz kalsan da ona karşı duygusal anlamda arkadaşlıktan başka bir şey hissetmediğini anlayabilirsin. Mide problemin varsa işlenmiş, hazır gıdalardan uzak durman yararına olacaktır.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi gücünüzü başkalarının üzerinde denemek ya da baskı oluşturmak bugün doğru bir fikir olmayabilir. Bu konuda daha dikkatli olmalısınız.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimin arttığı zamanlar olabilir. Hareketlilikten dolayı işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha nazik olmanızda fayda var. Zaman zaman fazla kontrolcü olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular gündeme gelebilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli bir tutum sergilemek için çaba gösterebilirsiniz ancakkonularında bugün içinizden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjiniz biraz dağılmış olabilir, Akrep. Günleriniz aktivitelerle dolup taşmasına rağmen, her gece bir şeyler yapmamış gibi hissediyorsunuz. Önceliklendirme zamanı. Başkaları için yaptığınız ve kendiniz için yaptığınız her şeyi inceleyin. Dünyanızda yarattığınız dengesizliğe şaşırabilirsiniz. Bu günü başkaları yerine kendiniz için şeyler yapmak için kullanın.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akraba ve kardeşle iletişim kurmak için bundan daha iyi bir gün olamaz. Günübirlik kültür gezilerine katılabilirsiniz. Kurslar ve eğitimler ufkunuzu açar. Uzun seyahat planları yapabilirsiniz. Kurumsal ilişkilerinizde somut sonuçlar elde edeceksiniz. Bürokratik engellerin çözüm zamanı.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>