Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklından geçenleri açık, açık söylediği için daha önce yaşadığınız endişeleri artık yaşamıyorsunuz. Onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz her geçen gün daha da pekişiyor. İçtenliği ve samimiyeti nedeniyle çok huzurlusunuz.

Bugün önemli bir konuyla ilgili kısa bir görüşme yapabilirsiniz. Birarkadaşınızla yaşadığınız kırgınlık kısa vadede çözülecek gibi görünmüyor. Konuyu yakından bilenler haklılığınız konusunda hemfikirler.

Parayla ilgili yeni bir haberiniz olabilir. Bir alacağınızı çoktan unutmuş gibi davranıyorsunuz, oysa ihtiyacınız var. Siz böyle davrandığınız sürece karşı taraf ödeme niyetinden iyice uzaklaşabilir.

Bugünlerde beklentilerinizle ilgili doğru saptamalar yapmanız gerekiyor. Yapmak istediklerinizle başkalarının istekleri arasında sıkışıp kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizinle ilgili bazı düşünceler, dolaylı olarak size iletilebilir. Bu düşünceler sizi pek hoşnut etmeyecek. Fakat bunların sübjektif önyargılar olmadığını bilmeniz gerekiyor. Şefkatle yaklaştığınız bir ilişkide, sizi onurlandıracak gelişmeler var, duygulanacaksınız. Kendinize sakladığınız küçük çaplı problemlerinizi deşifre etmenizde bir sakınca yok.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda hareket ettiği bir güne başlıyorsunuz. 11:30-19:13 arası boşlukta ilerleyen Ay, 19:13'te Oğlak burcuna giriş yapıyor. Bu saatten itibaren eğitim hayatınız, kardeşleriniz öne çıkabilir. Ayrıca 11:30'da Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Dolunayın oluşmasıyla finansal işlemlerinizi internet üzerinden yapmak iyi bir fikir olmayabilir. Kart veya hesap bilgileriniz başka ellere geçebilir. Temkinli olmanızda yarar var. Gelirinizin size yetmediğini düşünmek depresif hissetmenize neden olabilir. Dolunayın ayrıntıları için tıklayınız.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslarınla hareket ediyorsun!Bugün ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. Kendini saklama ve çevrendekileri mutlu etme çaban seni ne kadar da yoruyor farkında değil misin? Biraz kendine dönmeli ve etrafındaki yükselme fırsatlarını kaçırmamaya çalışmalısın. Hırslarınla hareket edeceğin bugünyerinde gözler senin üzerinde olacak. Bu Dolunay'la birlikte yakın ilişkilerini ve arkadaşlıklarını sorgulayabilirsin. Bugün bu durumun senin gündemini doldurması kaçınılmaz gibi görünüyor. Reklam sektöründe veya yaratıcı meslek guruplarında çalışıyorsan, harika fikirler çıkarabilirsin. Akşam saatlerine doğru günün stresini spor yaparak atmanı öneririm.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde bir müddet geri çekilmelisiniz. Eğer olmuyorsa kısa bir ayrılık süresini deneyimlemeniz sizin ve karşınızdaki kişinin bazı gerçekleri daha iyi anlamasını sağlayacaktır.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler dikkat çekebilir. Sabah saatlerinde bütçenizle ilgili değişikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda akıcı koşullar söz konusu. Uğraştığınız işlere daha fazla angaje olabilirsiniz. Yeni ve farklı fikirler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla belirgin derecede iyi zaman geçireceksiniz hatta onlarla bu kadar iyi anlaşmak ve kaliteli işler yapmak sizi bile şaşırtacak.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; bugün gerçekleşecek dolunay seni finansal konularda bir karar aşamasına getirebilir. Alacak ve borçlarla ilgili bir süredir zorlanmana neden olan konularda bir sonuca ulaşabilirsin. Gelirlerini artırmanın yollarını aramaya başlayabilir, kendine yeni vasıflar kazandırmaya çalışabilirsin.

17 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçen yıl birçok kişisel değişiklik yaşadınız ve şimdi başka bir dönüşüm zamanına giriyorsunuz. Görünümünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Lütfen ani kararlar almayın, bazı şirketlerdeki kıyafet ve stil kuralları sizin yeni değişiminize uymayabilir.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük gelişmeleri, hayatınızın genel rutinlerini takip etmekte zorlanabilirsiniz. Her anlamda akışkan, dinamik, kolayca değişebilen bir gün olacaktır. Aşk hayatınızda sınırları korumakta zorlanıyor olabilirsiniz. Birçok Akrep burcu ya aşkın zirvesini ya da en dibini yaşıyor olabilirler.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

17 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 56" R
Ay
Aslan
27° 09' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 08"
Venüs
Boğa
19° 55' 22"
Mars
Koç
11° 30' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 12"
Satürn
Balık
17° 47' 35"
Uranüs
Boğa
23° 14' 09"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 22"
Lilith
Başak
25° 02' 32"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>