Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona olan bağlılığınızla, ihmalkarlığınız birbiriyle hiç çakışmıyor. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayırmadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor.

Kafanızın karıştığı bir konuda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir. Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız harika.

Güzel para haberleri alabileceğiniz bir gündesiniz ve bu haberler üzerine hemen harekete geçmek isteyeceksiniz. Yatırımlarınızı gözden geçirirken daha sakin düşünmenin yollarını bulmalısınız.

Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir. Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda veya toplum önünde duygusal tepkilerinizi göstermekten çekinmeyeceğiniz, empatinizi, koruyucu ve kollayıcı özelliklerinizi sergileyebileceğiniz bir gündesiniz. İş ve sorumluluklarınız, yabancılarla temaslar gündeminizi meşgul edebilir.

18 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Günün başlamasıyla oluşan Ay-Neptün pozitif açısı sayesinde eğitim hayatınızla ilgili hayallerinizi gerçekleştireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz anda da güzel haberler alabilirsiniz. Merkür'ün Mars ile kavuştuğu akşam saatlerinde isteklerinizi gerçekleştirebilecek güce sahip olacaksınız. Çok dilediğiniz bir şey varsa bugün gerçekleştiğini görebilirsiniz. Akşam hisleriniz çok güçlü olacak.

18 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarınla ses getirmek isteyeceksin!Bugün bazı konularda haksızlığa uğradığını düşünebilirsin. Duygularınla hareket etmek senin için bir vazgeçilmez. Fakat kendini biraz hayatının merkezine almanın faydasını göreceksin. Gökyüzü maddi açıdan yavaş yavaş rahata ereceğini işaret ediyor. Birlikte olduğun kişiyle yaşadığınız problemler, senin atacağın adımla rafa kalkabilir. Senin için keyifli bir gün olacak. İlişkini yakın bir tarihte noktaladıysan duyacakların karşısında daha güçlü olman gerektiğini anlayacaksın. Sanatın herhangi bir dalıyla ilgileniyorsan çalışmalarını uluslararası bir boyuta taşımanın yollarını arayabilirsin.

18 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha fazla sosyal aktiviteler ya da yeni bir hobi ile ilgilenerek geçirebilirsiniz. Bu tercihiniz hem gelişmenizi hem de ruhunuzu dinlendirecektir.

18 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun ve hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmaların yoğunluğu içinde kendinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ciddi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde dengede kalmaya ihtiyacınız olan zamanlar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

18 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinize koyduğunuz zihinsel kodlarla alakalı problemler baş gösterebilir. Sabırlı olmalı ve kendiniz üzerinde çalışarak ilerlemelisiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; düşüncelerinde planlı ve kararlı olmak, yapacağın görüşme ve anlaşmalara olumlu yansıyabilir. Verimlibirliklerine girişebilir, sana keyif veren sohbetlere katılabilirsin. Fakat sözcüklerini biraz dikkatli seçmeli, görüşlerini saldırgan bir tavırla ifade etmekten kaçınmalısın.

18 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arayışın içine girecekmiş gibi görünüyorsunuz. Fiziksel veya entelektüel mekan arayışına girme ihtimaliniz var. Kendinize felsefi sorular soruyor olabilirsiniz. Belki de uzun bir yolculuk yapmayı düşünüyorsunuz.

18 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaktan yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza duyduğunuz özlem artar. Sevgilinizi uzaklara gitmesi duygularınızı ve ona karşı duyduğunuz özlemi kabartabilir. Hayatı olduğu gibi kabul etmeli ve kendinizi olayların akışına bırakmalısınız. Eleştirilere açık olun. Kimseyi yargılamadan kendi fikirlerinizi güçlendirin.

18 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Akrep burcu günlük rutinlerinizin ağırlaşacağı bir gün olacaktır. Hayatınızdaki ani değişimlere adapte olmaya çalışıyorsunuz. Bunu yaparken olan bitene, pozitif tarafından bakmaya çalışın. Aslında tüm değişime rağmen hayatınızda güzel şeyler de oluyor. Dengelenmeye çalışın. En azından ruhsal olarak.

18 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 54" R
Ay
Aslan
25° 04' 19"
Merkür
Koç
29° 43' 15"
Venüs
Boğa
19° 42' 33"
Mars
Koç
11° 22' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 44"
Satürn
Balık
17° 46' 51"
Uranüs
Boğa
23° 13' 33"
Neptün
Balık
29° 19' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 50"
Lilith
Başak
25° 01' 22"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>