Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz kafanız karışmış olabilir. Bu durumda derin bir nefes alın ve yavaşlayın. Çılgına dönmeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Kalbiniz ve aklınız her yönde çalışıyor, bu yüzden sakinleşmek için elinizden geleni yapın. Özel bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmeyin. İşleri zorlaştırmak sadece sizi sinirlenmenize ve zamanınızın boşa gitmesini sağlar.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönem, kelimenin tam anlamıyla "kendinize bakma" dönemi. Abartılı şeylerle kendinizi şımartmak anlamına gelmiyor elbette bu, tam aksine. Bugün giyim kuşamınıza biraz daha özen gösterin. Olmanız gerektiği kadar iyi görünmediğinizi söyleyen iç sesinizi susturun.İyi görünüyorsunuz. Bugün bakım yaparsanız daha da iyi görüneceksiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, 05:00 itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Bugün ailevi konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Daha huzurlu olmak isteyeceğiniz sakin bir günde olacaksınız. Evinizin içinde de ufak değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde aktif hale gelen Mars ve Plüton arasındaki karşıtlık sizleri agresif hissettirebilir. Yolculuklarınızda hız yapmamaya ve riskli hareketlerden sakınmalısınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aceleci davranıyorsun!Bugün yalnızca kendi kararlarını göz önünde bulundurursan, hata yapma ihtimalin azalacak. Değişiklikleri çok gerekmedikçe hayatına dâhil etmesen de bugünlerde bu kuralı biraz değiştirmiş olabilirsin. Değişiklik risk almaktır. Ama artık risk alma sırası sende! İlişkinde uzun zamandır sorun olan gündemlerin, bugün tekrar konuşulması söz konusu olabilir. Sonuca bağlamak istediğin sorunlarda aceleci davranabilir, yanlış kararlar alabilirsin. Olaylara karşı objektif bakış açını kaybetmemende fayda var. Belki sevgilin de haklıdır! Çocukların varsa, yaz okulu, kişisel gelişimlerini destekleyecek kursların araştırmalarını yapabilirsin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Hayatınıza birdenbire yeni biri dahil olabilir. İnsanlara şans vermekten çekinmeyin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara biraz daha önem vermeniz gerekebilir. Ev hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişimde olduğunuz kişilerden farklı yorumlar alabilirsiniz. Hayattan beklentilerinizi kendi iç sesinizin yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pasaport başvuruları, burs gibi konularda şansınızın yaver gitmesi keyfinizin yerine gelmesine vesile olacak. Bugünlerde şanslı gruplardansınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili alanda ve konularda epeyce çaba ve mücadele içinde olabilirsiniz. Düşünceleriniz güçlü duvarlara çarpıp geri gelebilir, kendinizi ifade etmek için daha çok gayret etmeli, size meydan okuyanlar karşısında sabırlı ve kontrollü davranmalısınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrep; ev, yerleşim, kariyer ve ailevi konularda bazı kararlar alman gerekebilir. Doğru koşulları oluşturmak için harekete geçebilirsin ancak yakın ilişki de olduğun kişilerin farklı planları olabilir, seni engelleyen durumlarla karşılaşabilirsin. Karşındaki kişilere güvenip güvenmemekte bazı çelişkiler yaşayabilirsin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyarlılığınızın yükseldiği bir gün. Alacağınız bazı haberlerden heyecanlanacaksınız. Duygularınızı kontrol etmek size zor gelebilir. Ancak, mantığınızı kullanarak planlı davranmanız mümkün. Çünkü, dikkatiniz ve düşünebilme yeteneğinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Kararlı davranabilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 03" R
Ay
Oğlak
14° 29' 40"
Merkür
Koç
16° 37' 01"
Venüs
Boğa
00° 01' 01"
Mars
Balık
29° 06' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 16"
Satürn
Balık
16° 30' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 50"
Lilith
Başak
23° 14' 57"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>