Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün, son üç haftanın etkinliklerini analiz etmeniz için bir fırsat olmuş olmalı! Hiç şüphe yok ki, aşk hayatınız hakkında çok önemli sonuçlara varacaksınız. Son analizinizde, bir şeylerde çok az ilerleme kaydettiğinizi görebilirsiniz. Bu elbette ki cesaret kırıcı bir şey ama görünüşler aldatabilir. Unutmayın, her şey her zaman göründüğü gibi değildir.

Bugün biraz spor yapmaya karar verebilirsiniz. Bazı zorlu fiziksel egzersizler yapma havasında olacaksınız. Biraz toksin atarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Son birkaç günün gerginliklerinden bazılarını salıvermeniz gerekiyor. Uzun bir koşuya ya da yürüyüşe çıkmayı deneyin. Ya da belki iyi arkadaşlarınla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Ebeveyn iseniz, çocuklarınıza sokak hokeyi oynamayı öğretin.

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Bugün başkalarının sosyal ruh halleri tarafından etkilenebilirsin. Arkadaşların seni bazı grup aktivitelerine dahil etmeye çalışacaktır. Bir spor musabakasına gidebilirsiniz. Arkadaşlarınla vakit geçirmekten keyif alacak gibi duruyorsun. Çevrendekilerin enerjileri tarafından desteklenebilirsin. Kendini ana kaptır ve kaygılarını unut gitsin. 'Arkadaş terapisi'ne kendini bırak!Bugün, sosyal çevrenin benimsediği değerlerin derin anlamlarını görebilir ve anlayabilirsin. Büyükanne, büyükbaba ve ailenin diğer üyelerinin motivasyonlarını anlayıp, ebeveynlerinin geçmişi üzerine farkındalık kazanabilirsin. Bugün kökenlerine inip bir şeyleri öğrenmen açısından büyük bir gün. Ve bu yeni anlayışın sonrası, önemli ölçüde fayda sağlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal etmek güzel - özellikle bugün gibi günlerde. Zihnini genişletmek ve olasılıkları düşünmek bilgini arttırmanın olumlu yollarındandır. Düşünmek için kendinize biraz zaman verin. Neden uzanıp bulutları ya da yıldızları izlemiyorsun? Olması mümkün görünmeyen şeyler hakkında hayal kurman için kendine izin ver. Şu an var olan birçok şey, birinin hayallerinden çıktı. Bu tarz aktivitelere vakit ayırırsan yaratıcılığın gelişecek.

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Balık burcundaki hareketine devam ediyor. Kalbinizin sesini dinleyeceğiniz bir gün içerisinde olacaksınız. Çocuğunuza daha fazla vaktinizi ayırmak hem size hem ona çok iyi gelecektir. Venüs'ün Jüpiter ile oluşturduğu karşıt açı nedeniyle bugün maddi olarak beklentilerinizin istediğininiz yönde gelişmediğini düşünebilirsiniz. Gelecekte çok kazanırım diyerek bugünden yatırımlar altına imza atmayın.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bereketli bir gün seni bekliyor!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Henüz yeni bir haftaya başlamamışken senin için adeta ayın en yoğun günü olabilir. Uzun zamandır hayata geçirmeye çalıştığın planların için farklı arayışlar içine girebilirsin. Özellikle kendi işini yapıyorsan yoğun ve bereketli bir güne hazır ol. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan üçüncü kişilere rest çekebilirsin. İlişkilerinde, saklı perde arkasındaki konular aydınlanıyor. “Dost mu, dert mi” diye gördüğün kişilere bir çerçeve oluşturabiliyorsun. Ailenden uzakta yaşıyorsan, tatil planını değiştirerek onlarla vakit geçirmek isteyeceksin. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarınla ilgili önemli değişiklikler yapma kararı alabilirsin.

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bazı konularda susmalı ve olayları geriden izlemelisiniz. Hemen ön yargılı yaklaşımlarda bulunmayın.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta ilerliyor. Bugün yaratıcı konular ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar var. Ancak düşüncelerinizi havada kalması bir sorun oluşturabilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yol ayrılıkları ve farklı düşünce biçimleri evrenin doğal bir parçası olduğu için daha herkese sevginizi göstermeniz daha yerinde ve anlaşılır olacaktır.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artan enerjinizle bugün arzu ettiğiniz şeyin peşinden koşmak için çok yoğun bir gün geçireceksiniz. Duygularınızın ifadesinde biraz daha özgürsünüz. Mizah duygunuz çekici. Yaratıcı bir şeyler yapmak veya fikirlerinizi ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak için can atıyor olabilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkın dibini bulacağınız bir hafta sonu sizi bekliyor. Aşırı alkol tüketmekten kaçınırsanız yaşadığınız romansın daha çok keyfine varabilirsiniz. Platonik aşkların peşinden gitmemeli duygularınızı karşınızdaki insana açıkça ifade etmelisiniz. Hayatın güzelliği akışta kalmak da saklı.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu uzaklaşmak istiyor olabilirsiniz. Yurt dışında bulunan Akrep burçları yuvalarına dönmek için gün sayıyor olabilirler. Sevdiğiniz insanlarla olan iletişiminizin zayıfladığını düşünebilir, bunun gibi hislere kapılabilirsiniz. Özetle her neredeyseniz tam tersinde kalma isteğiniz olabilir. Gün biraz sabır gerektiriyor.

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; ortak olduğun gelirler ve finansal konularla ilgili yaşadığın adaletsizlik seni huzursuz edebilir, sevdiklerinden emin olamamanın gerilimini yaşayabilirsin. Romantik ilişkiler, çocuklar ve sana keyif veren hobilerle ilgili fedakârlık yapmanı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsin.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>