Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Adım atmaktan korkma! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin tadını çıkartamıyor, feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Bunun için özel bir çaba harcamadığınızı savunsanız da dışardan pek öyle görünmüyor. Bu oyuna bir son vermelisiniz.

Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz

Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsrif oluşunuz. Ama para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberleriniz olacak.

Dönüp aldığınız bilginin kaynağında bir araştırma yapmanız gerekiyor. Bu bilgi sizi yanlış yönlendiriyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçiniz biraz buruk. Çünkü yakında çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı uzaklara uğurlayacaksınız. Kendi adınıza duyduğunuz üzüntü onun adına sevince dönüşemiyor. Çünkü onun bazı zorunluluklarla yarı istekli gittiğini biliyorsunuz. Sizi şu günlerde küçük bir sürpriz bekliyor. Sürprizin geldiği yer çok sevinmenize yol açabilir.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Koç burcundaki hareketini sürdürüyor. Ay ve Jüpiter arasında meydana gelen olumlu açıyla ofis ortamında şansınızın açıldığını görebilirsiniz. Kötüye gidecek biraniden pozitife dönebilir. Sağlık sorunlarınızda da iyileşmeler hissedebilirsiniz. Akşam itibariyle oluşan Ay-Satürn zorlu etkileşimi nedeniyle eğitim hayatında bazı işlerinizde zorlanabilirsiniz. İletişim kurarken ani tepkiler verebilirsiniz.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların artıkça kaygılarını da yönetemiyor olduğunu düşünüyorsun. Bu seni mutsuz edebilir.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı bir gün. Çevrenizdekilerin bazı söylemlerine kulak asmamalı ve sizi yanlış yönlendirmelerine karşı uyanık olmalısınız.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zoru başarmak için çaba göstereceğiniz bugünlerde mesleki konularda performansınızı sergiledikten sonra evde kalmayı tercih edebilirsiniz.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde güç mücadeleleri, mesafe ve soğukluk yaşayabileceğiniz için, bu geçici etki altında önemli konuları paylaşmayı tercih etmemeli, kişilere ve kendinize en azından bir gün zaman tanımalı, olası problemlerde daha anlayışlı ve sabırlı davranmayı tercih etmelisiniz.

26 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için son derece yaratıcı bir gün. Hayalleri hayata geçirebilecek gücü olan bir sihirbaz gibisiniz. Enerjiniz güçlü bir şekilde hem siz, hem hayatınız hem de etrafınızdakilere yayılacak. Başkalarına karşı yardımcı ve cömert olun.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, rutin işlerinizi çoğaltabilir. Hafta ortasında bir toplantıdan diğerine yetişmek için koşturup durabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın fikirlerini dinlemek sizi mutlu eder. İş projeniz için yeni bir ekip kurmak ve işin detaylarını şekillendirmek için hiç vakit kaybetmeyin.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizi yakıp yıkmak size ne kazandıracak bilemiyorum ama artık her zaman görüştüğünüz insanlarla beraber olmak istemiyorsunuz. Kemikleşmiş denilebilecek dostluklara mesafe koyabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlar yaptıkları hatalar ile gözünüzden düşebilirler. 

26 Haziran 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; fazla rekabetçi davranarak sert ve yaralayıcı söylemlerde bulunabilir, birilerini ikna etmek için fazlasıyla mücadele edebilirsin. İçinde bulunduğun durum seni yıldırmayacak ve ekonomik kazanç vaat eden konularda cesaretle girişimlerde bulunabileceksin. Üzerinde baskı yaratan sorunlara çözüm arayışında olabilirsin.

26 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 59' 14" R
Ay
Terazi
24° 59' 56" R
Merkür
Boğa
06° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 54' 37"
Mars
Koç
15° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 06"
Satürn
Balık
18° 06' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 43' 59"
Lilith
Başak
25° 34' 54"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>