Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Etrafındakilerin tecrübelerinden yararlanıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 40%

çoktan kapattığınızı sandığınız bir defterin sayfaları tekrar açılabilir. Ortak bir dostunuz eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız halde etkilenebilirsiniz. Bugünlerde yeniden bir yakınlaşma olabilir.

Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için araya girenler olacak. Bu fırsatı değerlendirirseniz, sorun çözülecek gibi gözüküyor.

Kendinizden çok başkaları için para harcama huyunuz takdir ediliyor ama sonunda sıkıntı çeken siz oluyorsunuz. Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz sizi maddi olarak sarsabilir.

Sık sık karşılaştığınız bir durum bugün yine başınıza gelebilir. Mantığınızla duygularınızın arasına sıkışabilirsiniz. Bugün mantığınızı dinlemenizin zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda size yakınlık gösteren birine karşı gösterdiğiniz soğukluktan bugün pişmanlık duyacak, bunu onarmaya çalışacaksınız. Bu tavrı soğuk ve mesafeli olduğunuz için değil, ince eleyip sık dokuduğunuz için gösterdiğinizin farkında değil. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine girebilirsiniz. Sonuç, umutlu görünüyor.

28 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Evlilik ve ilişki hayatınızda güzel bir gün sizleri bekliyor olacak. Bugün hiç beklemediğiniz anda Ay ve Uranüs kavuşumunun yaşanmasıyla partnerinizden sürpriz bir davranış görebilirsiniz. Ay'ın Güneş ile oluşturduğu olumlu kontak sayesinde de ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa başarılar elde edeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında sadece performansınla değil, profesyonelliğin ve kendine olan güveninle de konuşulacaksın.

28 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz haberleri alabilir ve bu haber sayesinde kendinize olan güveninizi yinelenerek iyi hissedebilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

28 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda alıcı durumda kalmamız önemli. Çek senet imzalamak, kefil olmak gibi sizden gidecek durumlar için uygun değil.

28 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

28 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kararsız olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle ortak çözümler bulamayabilirsiniz. İnsanlar oldukça duyarsız ve düzensiz görünebilir. Akışına bırakın. Bugün duygularınız karışık, o yüzden ani kararlar almanız iyi olmayacaktır.

28 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkileriniz üzerinde seyahat eden Ay, karşınızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğinizin farkındalığını size taşıyacak. Maddi yatırımlar için önemli bir fırsat zamanı. İş ortaklıkları güvenle ilerler ya da bir ortaklıktan ayrılıp, diğerine yönelebilirsiniz. Tutkulu aşkı deneyimlemek için partnerinizin sabit fikirlerini dönüştürün.

28 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan ilişkilerinizi dengelediğinizde kendinizi çok daha iyi hissediyorsunuz. Arkadaşlarınızın hayatlarını dengelemek konusunda size ihtiyaçları olabilir. Onlara doğru yolu göstermek, hatalarını izah etmek zorundasınız. Gerçek arkadaşlık bunu gerektirir.

28 Haziran 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; koşulları senin belirleyemeyeceğin bir gündesin. Özellikle yakın çevre, kardeş ve kuzenlerden alacağın destekle yaşamını güvence altına almaya çalışabilir, onlarlabirliklerine girerek kendini daha güçlü hissedebilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişilerle, düşüncelerini paylaşabilirsin.

28 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 08' 58" R
Ay
İkizler
18° 59' 57" R
Merkür
Koç
23° 57' 56"
Venüs
Boğa
13° 21' 33"
Mars
Koç
07° 26' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 43"
Satürn
Balık
17° 24' 11"
Uranüs
Boğa
22° 55' 34"
Neptün
Balık
29° 11' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 37"
Lilith
Başak
24° 27' 02"
True Node
Koç
15° 10' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>