Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Savunmaya geçiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz. Kimi yerde yaşamınızla çelişen hayata bakış zenginliğinizi, dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz.

Sağlıklı ilişkiler, sağlıklıortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizinde elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor. Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek.

Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Bir saatte sorumsuzca harcadığınızı, iki saatte güç koşullarda kazanırken hiç gocunmuyorsunuz. Koruma altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınız, çok memnun görünmüyor.

Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor. Genel anlamdaki boşluğunuzu, öyle görülüyor ki, oradan doldurmak zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statü içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor. Sorumluluklarınızın koruma altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da, daha dar alanda, daha güvenli, daha sevgili oyunlara yönelmemeniz için de bir gerekçe değil.

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken boşlukta kalan Ay, saat 00:08'de İkizler burcuna giriş yapıyor. Finansal durumunuza vakit ayırabilirsiniz. Belki bir kredi almak için araştırmalar yapabilirsiniz. Harcama yaparken ani kararlar almamanızda yarar var. Sağlığınızın üstüne düştükçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Başkaları için kendinizi geri plana atmayın.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Savunmaya geçiyorsun!Haziran ayının son günü Ay, değişken burçta hareket ediyor. Kafan sürekli işler ve yapman gerekenlerle meşgul. Bugün ailenle vakit geçirmek isteğin artacak fakat kariyerinin çok daha fazla ağır basması nedeniyle onlarla ilgili bazı planlarını yine ertelemen gerekebilir. Bu anlamda onlarla ilişkinde mahcubiyet yaşayabilirsin. Uzun zamandır karar vermekte güçlük çektiğin konularla ilgili sevgilinden ya da eşinden destek göreceksin. Kardeşinin ya da kuzeninin ilişkisinde yaşadığı sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Korumacı tavrın ağır basacak ve savunmaya geçeceksin. Ancak saman alevi gibi parlaman haklıyken haksız duruma düşmene neden olabilir. Aman dikkat!

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda şans bugün sizden yana olsa da yenilikler için güzel bir adım da siz atabilirsiniz. Bu yüzden kendinize güven duymalısınız.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken başkalarına daha odaklı ve hassas olabilirsiniz. Parasal birya da anlaşma da sizi meşgul edebilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğanın canlandırıcı enerjisinden destek alırsanız çok güzel geçecek bir gündesiniz. Mümkünse ayaklarınızı denize sokun ya da topraklanın.

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Bu durumunuzla karşınıza güçlü kişileri de çekebilirsiniz. Karşılıklı güvenle ilgili problemler su yüzüne çıktığında sakin kalmalısınız.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz bugün şaşırtıcı şekilde açık. Aklınız, egonuzun başarmak için yaptıklarına uyuyor. Sorumluluk alın ve istediğiniz şeyin peşinde koşun. Son birkaç günü yavaş geçirmiş olsanız da, önümüzdeki birkaç gün daha eylem odaklı olmalıdır.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, paylaşım alanınızda hareketlenme gündeme getirir. Giderlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Spiritüel konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi çekmek, vergi, sigorta ödemek gibi konuları halletmekakışınızı rahatlatıyor.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu enerjiniz düşüyor. Uzun süredir bu kadar fazla yorulmamıştınız. Fedakârlık böyle bir şey olmalı. Mutlusunuz ama bir şeyler eksik gibi hissediyorsunuz. Eksik olan duygusallığı sadece siz biliyorsunuz. Etrafınızla paylaşamıyor, destek alamıyorsunuz.

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; finansal konulara yoğunlaşacağın birkaç gün boyunca ikilemlerden dolayı kararsız kalabilirsin. Sevdiklerinden beklentini yükseltmemeli, girişimlerinin ertelenebileceğini de hesaba katmalısın. Fakat yapacağın görüşmeler sosyal hayatında ve kariyerinde başarı şansını artırabilir.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 27" R
Ay
İkizler
15° 03' 32" R
Merkür
Koç
23° 41' 06"
Venüs
Boğa
13° 00' 31"
Mars
Koç
07° 13' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 22' 52"
Uranüs
Boğa
22° 54' 34"
Neptün
Balık
29° 11' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 43"
Lilith
Başak
24° 25' 09"
True Node
Koç
15° 12' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>