Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Duyguların karşılık buluyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk tanrısı bugün sizi kalbinizden vurdu, bu yüzden istediğiniz şeye sıkı sıkıya sarılın. Kendinizi her zamankinden daha duygusal ve romantik hissedeceksiniz. Gurme yiyecekler ve kaliteli şaraplar bu akşamki yemek masasında size eşlik edecek. Bu konularda çalışılması gereken bir kısıtlayıcı unsuru olabileceğini unutmayın, ancak bunun sizi iyi vakit geçirmekten alıkoymasına da izin vermeyin.

Üzerinde çalıştığınız projelerdeki ivmenizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız, bu o kadar da kötü olmayabilir. Bu, son birkaç günün atmosferinin sizi etkilediği anlamına gelir; bu da tüm dikkatinizi etrafınızdaki kişilere günlük bir şekilde adamaya teşvik eder. Onlar için özel olanı takdir etmeyi ve onları daha iyi anlamayı öğrenebilirsiniz. İnsanlar hakkında genelleştirmeyi bırakmak için iyi bir gün.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Sıradanın ötesinde olan bir şey bugün fazlasıyla ilgini çekecek; özellikle de yaşamın tek düzeliğinden sıkıldıysan. Seni çeken şey tehlikeli veya sonrasında pişmanlık duyacağın bir şey olmadığı sürece kendini kısıtlaman için bir sebep yok. Yaşamına biraz heyecan getirmek istiyorsan, bu heyecanı çekmenin yollarını düşün. Belki de yapman gereken tek şey yeni bir spor dalı denemek veya akşam dışarı çıkmaktır.Bulunduğunuz çevreyi ilgilendiren konular dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Bu, bir noktada iletişim kuracağınız anlamına da geliyor. Belki bazı telefon görüşmeleri yapmak, mektup yazmak ya da yerel bir gazeteye bir ilan veya makale koymak isteyebilirsiniz. Her türden iletişim bugün sizin için çok iyi gidecek ve bunun sizin ve sizinle yakın olan kişiler arasındaki anlayış için yeni kapılar açtığını görebilirsiniz. Yoğun ve tatmin edici bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün için en iyi alternatifiniz grup etkinliklerinden uzak durmak olacaktır çünkü gökyüzü bu tarz etkinlikleri pek desteklemiyor. Kaçınamayacağınız bir grup etkileşimi söz konusuysa, hedeflerinizi reddedilemeyecek bir dille ya da basitçe emrederek ifade edin. Bugün seçenekleriniz sınırsız değil.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 00:47-04:23 arası boşlukta kalıyor. 04:23'te Yengeç burcuna geçiyor. Mars Aslan burcuna bugün itibariyle geçiyor. 18 Ağustos'a kadar kariyer hayatınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Savaşmanız gereken konular olsa da hırslı yapınız sayesinde diğerlerine oranla işinizde bir adım öne çıkacaksınız. 22:16'da Güneş tutulması Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulma hayata bakış açınızı değiştirmeniz için sizi harekete geçiriyor olacak. Her olayın ya da kişinin olumsuz taraflarına odaklanmaktansa, pozitif yönlerini görerek daha mutlu olmayı başaracaksınız. Bazılarınız yüksek öğrenimle ilgili yeni başlangıçlar yapabilir. Yurt dışında veya yurt içinde başka bir şehirde hayatınıza devam etmek için kararlar alabilirsiniz. Güneş tutulmasının ayrıntıları için tıklayınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların karşılık buluyor!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bugün bir süredir kafanda olan soru işaretlerine cevap bulabilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, duygularına tam anlamıyla karşılık bulacağın biriyle tanışabilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşının sorunları seni derinden etkileyecek. Hayata bakış açının dahi değişebileceği bugün iç sesin seni hiç yalnız bırakmayacak.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda yapacağınız görüşmelerde uzun vadeli sözler vermemelisiniz. Hedeflerinizi iyi planlamalısınız ve ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmelisiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yeni ufuklara açılmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda olmayı tercih edebilirsiniz. İnsanlarla ilişkilerinizde sezgilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde sanatsal aktiviteler için uygun zamanlar var.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyden kolayca vazgeçebilmek için kurban rolüne girmeye meyiliniz olabilir. Tutulma etkilerinin sizdeki bir üşengeçlik tezahürü olacak sadece.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda meydana gelen Güneş tutulması yeni keşif ve maceraların kapısını aralayabilir. Yeni bir seyahate çıkabilirsiniz. Uzak yollardan alacağınız yeni haberler, tanışacağınız yeni kişiler, göreceğiniz yeni yerler yaşamınıza farklı bir yön vermenizi sağlayabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle konuşmanın çok zor olduğunu düşünüyorsunuz. Terk edilmiş veya yanlış anlaşılmış hissediyorsunuz. Fakat gerçek şu ki, düşündüğünüzden daha fazla anlayış ve şefkat göreceksiniz. Bir arkadaşınız eğleneceğiniz ve dikkatinizin dağılacağı bir öneri ile gelebilir, mutlaka katılın.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Bu dönemde aniden yurt dışına yatırım kararı alabilirsiniz. Hatta uzun vadede orada yaşama planları gündeme gelebilir. Yabancılarla yaptığınızbirliklerinden faydalanırsınız. Kardeşle ilişkilere dikkat!

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu aşırı duygusalsınız. Kendinizi de yargılamaya çok müsaitsiniz. Bu kadar fazla kuruntu yapmayın. Kendinize zarar veriyorsunuz. İç sesiniz ile temas halinde olmak güzel ama onun sesinden dünyanın sesini duyamamanız yanlış. Kazançlara odaklanın.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; güneş tutulmasının yanı sıra Mars'ın da kariyer evine konumlanması, hedef belirlediğin alanlarda mücadele etmene, akademik konulara ve iletişim ağında olan konulara odaklanmanı sağlayabilir. Değer yargını ön planda tutabileceğin alanları tercih edebilir, sosyal statüne katkıda bulunacak fırsatları değerlendirmek isteyebilirsin.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 28' 18" R
Ay
İkizler
23° 34' 19" R
Merkür
Koç
24° 17' 57"
Venüs
Boğa
13° 46' 11"
Mars
Koç
07° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 26"
Satürn
Balık
17° 25' 42"
Uranüs
Boğa
22° 56' 43"
Neptün
Balık
29° 12' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 41"
Lilith
Başak
24° 29' 15"
True Node
Koç
15° 08' 50"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>