Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorunların son bulmaya başlıyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 80%

Bir Akrep olarak, aktif olmak muhtemelen sizin doğanıza özgü bir şey. Ancak, bu kadar aktif olursanız kendinizi çok yorabilirsiniz! Bugün sağlığınıza dikkat edin ve çok fazla çalışmayın. Çok yorgunsanız, bağışıklık sisteminiz çöktüyse ve gribe yakalandıysanız, kalp ritminizi hızlandırmak iyi olmayacaktır. Sağlıklı aktivite ve sağlıklı rahatlama arasında iyi bir denge kurun.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

İçindeki savaşçı bugün kendini gösterecek. Kılıcın oldukça keskin ve bunu dikkatlice kullandığına emin olmalısın. Ölümcül zehir harika bir yardım unsuru da olabilir; büyük bir engel de; tamamen nasıl kullandığına bağlı. Bu enerjiyi istediğin şeylerin peşinden gitmek için kullanmalısın. Ama seni hedefine götüren yolda birkaç köprü yakmamaya dikkat et.Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun birkaç gün geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Aslan burcunda hareket ediyor. Ay ve Jüpiter uyumlu açısı sayesinde kariyer hayatınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Yöneticinizden aldığınız destekle hayal ettiğiniz kariyer hedefini gerçekleştirebilirsiniz. İş görüşmeleri yapmak için de uygun bir gündesiniz. Saat 09:24 olduğunda Ay, hareketini boşlukta sürdürmeye devam ediyor. Bu zaman diliminden sonra toplantılarınızda karar almakta zorlanabilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunların son bulmaya başlıyor!Sorunlarının dur durak bilmediğini düşünüyorsun ama bitiyor. Sorumluluğunu aldığın ailen sana bu konuda yardımcı olabilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilin ciddi konularla karşına gelebilir. Eğer kendi adına radikal bir değişim yapmak, evini değiştirmek, saçını kestirmek gibi planların varsa beklemeni tavsiye ederim. Çünkü Merkür Retro'su bize doğru geliyor.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili beklediğiniz gelişmeler yakalayabilirsiniz. Önemli birprojesi hayatınıza dahil olabilir. Finansal ilişkilerinizi riskler üzerine kurmayın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın daha rahat bir şekilde üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. Dışa dönük tavrınız çalışma arkadaşlarınızı da etkileyecektir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde sizi iyi hissettirecektir. Akşam saatlerinde iletişim ön planda olabilir. Planlar yapabilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karmanın hayatınızdaki etkileri, sizin yapacaklarınız sonucunda iyi yönde gelişecek. Düşünceleri pozitif tutmak ve iyilik yapmak önemli olacak.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitiminize veya eğitim amaçlı bir yolculuğa yapılan bir yatırım, paranızı ve zamanınızı harcadığınızdan kat kat daha iyi sonuç verebilir. Okula gidemeseniz bile, online bir eğitim alabilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songününde günlük rutininizde akışınız bir anda değişebilir. Bu hayat değişimine kendinizi hazır hissederseniz sizin için sürprizli gelişmelere neden olacaktır. Aniliklerden hoşlanmazsanız durum sizi irite edebilir. Hayat her zaman dingin olmaz ve dalgalanmalara açıktır. Sizde bu dönemin içindesiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 06" R
Ay
Yay
23° 40' 19"
Merkür
Koç
16° 12' 49"
Venüs
Koç
28° 04' 25"
Mars
Balık
27° 53' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 15"
Satürn
Balık
16° 21' 47"
Uranüs
Boğa
22° 12' 43"
Neptün
Balık
28° 50' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 27"
Lilith
Başak
23° 04' 27"
True Node
Koç
15° 27' 18"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>