Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Duygularını göstermekte zorlanıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Başkalarının ne düşündüğünü fazla önemsemeyin. Özgür ruhlu bir hava burcu olarak, kendinize karşı dürüst olmanız önemli. Şu anda, hangi yolu takip edeceğinize karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Başkalarının görüşlerinin sizi çok fazla etkilemesine izin vermeyin. Örneğin, yeni bir maceraya atılmaktan bahsederken, anneniz bununla ilgili korkularını ifade edebilir. Ama kalbinizin derinliklerinde, sizin için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. O halde, kim tutar sizi!

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Kişisel yaşamında, ikinci en iyiyle yetinemeyeceğin bir dönem. Analitik ve seçici modlarından birinde olacaksın. Kendine uygun, müstakbel bir partner de seçiyor olabilirsin. Fakat kimseyi beğenmiyor; hepsini listenden çıkarıyorsun! Romantizm konusunda biraz hüsrana uğramış olabilirsin fakat cesaretini yitirme. Ortak ilgi alanlarına sahip insanların olduğu sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsin.Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Grup ortamlarında özgüvenin tavan yapacak gibi görünüyor. Nereye gidersen git tutku ve heyecanını da yanında götür ve irtibata geçtiğin herkese bunu bulaştır. Yeni bir kitap alarak, bir kursa kaydolarak veya insanlarla entelektüel sohbetler yaparak birikimlerini arttırabileceğin bir gündesin. Arkadaşlarınla bir kitap kulübü organize etmeyi dene.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketine boşlukta devam ederken 06:19 itibariyle Aslan burcuna geçiyor. Bugün Ay'ın kurduğu uyumlu kontaklar sayesinde, kariyer hayatınız gündemde olabilir. Yeni birteklifi için telefonunuz çalabilir. Ummadığınız anda mutlu olabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınız için harekete geçmeniz gereken bir günde olacaksınız. Önemli olan sizin istedikleriniz, başkalarının değil.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını göstermekte zorlanıyorsun!İşyerinde dedikoduların fazla olması sebebiyle söylenen şeyleri kafana takmamaya çalışmalısın. Özellikle bugüntoplantısı yapmak, organizasyon konulu işlerde beceri göstermek son derece önemli olacak. Sevgiline karşı hissettiğin duyguları göstermekte zorluk çekeceksin. Bu durum sorun yaşamanıza neden olabilir. Çevrendeki kişilerin senden beklentilerini her geçen gün artırması artık seni bunalma noktasına getirecek.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularda ani gelişen bazı sorunlar gündelik programlarınızda değişikliğe neden olabilir. Gündelik sorumluluklarınızda hesapta olmayan konulardan dolayı planlarınızda değişim olabilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek için önünüze farklı yollar çıkabilir. Uğraştığınız işlerde ani değişiklikler yaşayabileceğiniz zamanlar var. Başkalarına duyarlı davranabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hareket halinde olabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların neden hep aynı yönde ilerlediğini merak ederken size verdiği mesajı mutlaka detaylandırmanız ve fark etmenizde fayda var.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz derin, yoğun bir çalışma kapasitesine sahipsiniz. Özgüveniniz kariyerinize fayda getirir ve kendinizi tanımanızı geliştirir. Otoritelerle ilişkiler durumunuzda iyileştirme sağlayacak. Hataları derinlemesine inceleyin ve onları düzeltin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma ortamında, kendinizi alışılmadık yanlış anlaşılmaların sonucu olarak arada kalmış bulabilirsiniz. Açık fikirli ve olumlu bir tutuma sahipseniz, işlerin planladığınızdan çok daha iyiye gideceğini görebilirsiniz. Sıra dışı fırsatlar için gözünüzü açık tutun.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Örgütler, dernekler, politik ortamlar, sosyal ilişkiler için hareketli bir gün. Fikirlerin çarpıştığı hizmet temasının ön planda olduğu ortamlarda varlığınız önem kazanır. Arkadaşlarınızla bugün sakın tartışmayın. Eleştirel fikirler canınızı sıkabilir. Söylenenleri iyi niyetle dinleyin. Daha mükemmele ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olaylara pozitif bir taraftan bakabileceğiniz bir gün. Kendinize daha fazla güveniyorsunuz. Ancak artık belli bir sınıra geldiniz ve maddi konularda bir şeyler yapmanız gerekiyor. İş hayatınızda parlayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Herkes sizden eski performansınıza kavuşmanızı bekliyor.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 58" R
Ay
Yay
21° 24' 60"
Merkür
Koç
16° 10' 52"
Venüs
Koç
27° 51' 35"
Mars
Balık
27° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 50"
Satürn
Balık
16° 20' 51"
Uranüs
Boğa
22° 12' 08"
Neptün
Balık
28° 49' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 51"
Lilith
Başak
23° 03' 18"
True Node
Koç
15° 27' 53"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>