Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Duygusallığın artıyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bir sosyal etkinlik veya grup toplantısı sayesinde ilginç alanlarda bazı yeni ve heyecan verici kişilerle temasa geçebilirsiniz. Hatta belki uzun zamandır görmediğiniz eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, çekici bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu sizin için heyecan verici ve teşvik edici bir gün olacağa benziyor. Büyük bir geleceğin kapıları sizin için açılırsa şaşırmayın. Keyfini çıkarın!

Tümarkadaşlarınız steroid almış gibi görünebilir. Ofisteki hareket temposu olağanüstü ve siz de bu tempoya yetişmekte zorlanıyorsunuz. Denemeyin bile. "Acele giden ecele gider" atasözü bugün için çok doğru. Kendi temponuzda çalışmaya devam edin. Günün sonunda, herkesten daha iyi birçıkardığınızı göreceksiniz.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Hislerini bastırıp bir şişeye tıkmak çok enerji talep eder.Daha anlamana fırsat olmadan, görmezden gelmeye çalıştığın birçok duygun içinin derinliklerine gömülebilir. Fakat bil ki hislerini dışarı yansıtmak - gerek öfke, gerek mutluluk, gerekse korku olsun - oldukça özgürleştirici olacaktır. Genel olarak, çevrendeki atmosfer hafifleyecek ve insanlarla daha açık iletişime olanak sağlayabileceksin.Geçtiğimiz birkaç ay boyunca depoladığınız başarı ve şans, sizi ruhsal veya sanatsal ilgilerinizle baş başa bırakacak konuma getirmiş olabilir. Karşılaşabileceğiniz bir iki sürpriz daha var. Ortak ilgi alanlarınız olan insanlarla tanışabilir ve onlardan öğrendiklerinizle kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Yeni bir alanda çalışmaya başlayabilirsiniz. Keyfini sürün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun birkaç gün geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun süredir boşlukta olan Ay, 07:25'te Başak burcuna ilerliyor. Ay'ın Venüs ile kurduğu olumlu etkileşim sayesinde şansınızın bol olduğu bir güne uyanıyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlar sizden bahsedebilir. Hem başarılarınızla hem çekiciliğinizle göz doldurabilirsiniz. Ay, akşam saatlerinde Uranüs ile oluşturduğu olumlu açı sayesinde beklenmedik hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Özelikle bu sürpriz dostlarınızdan gelebilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığın artıyor!Evin ve ailen ilgili konulara bugün daha çok önem vereceksin. Duygusallığının artmasıyla yaşayacağın durumlardan kolay etkilenebilirsin. İlişkinde de istediğini bulamama nedeni olarak kendini suçlamayı bırakmalısın. Sen bu kadar fedakârlık yaparken sevgilinin hiçbir adım atmamasının ardında farklı sebepler olabilir. Eğer ailesiyle yaşayan bir Akrep burcuysan kendi yaşam alanının sınırlarını çok daha net belirtmek isteyebilirsin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emin olmadığınız maddi projelerle ilgili acele kararlar vermeyin. Sizden hemen bir adım atmanızı bekleyebilirler. Dikkat etmeli acele karar vermemelisiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizi gelecek yönünde planlamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hırslı davranabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı pişmanlıklar yaşayabilir ancak centilmen bir tavır ile dürüstçe özür dileyerek bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdi güçlü bir temel oluşturun. Başarı sizin kendi evinizde kendinizi ne kadar rahat hissetmenize bağlıdır. Kim olduğunuzu ve nereye gittiğinizi kesinlikle belirleyin. Kapsamlı hedefleri için somut planlar kabul edin. Kişiliğinizi geliştirin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşiniz çok tempolu ve aktif. Endişelenmeyin, bugün çok fazlabitireceksiniz ve çok üretken olacaksınız. Sorumluluklarınızı ertelemeyin, ödüllerini alacağınız bir gün olacak.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün arkadaşlarınıza vakit ayırmanız gerektiğine işaret ediyor. Onlara yardım etmek, fikir vermek, ortak çalışmalarda beraber ilerlemek öne çıkabilir. Dernek ve örgütlerin toplantıları ya da organizasyonlarında aktif görev alabilirsiniz. Gündelik çalışma düzeniniz ya da kullandığınız ofis aniden değişebilir. Aynı anda iki farklı ofisi kullanabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşüncelerinizdeki bulanıklık, kendinizi doğru değerlendirememenize sebep oluyor. İnsanlar da bu dalgalı halinizin farkında. Yaydığınız enerji pek pozitif değil. Kendinizde bazı durumları değiştirmeniz gerekiyor. Zaman değerli bir kavram. Çok vakit kaybetmeyin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akrep; hafta sonu yakın çevren ve arkadaşlarınla iletişimin yoğun olacak. Çalışma arkadaşlarınla veya sevdiklerinle arandaki ilişkiler yeni bir boyut kazanırken, şimdiye kadar farkında olmadığın bazı gerçekleri ayırt edebilecek konuma gelebilirsin. Kendini güçlü ve hırslı hissederken, yenilenebileceğin birçok fırsatla karşılaşabilirsin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 32" R
Ay
Yay
28° 01' 21"
Merkür
Koç
16° 16' 58"
Venüs
Koç
28° 29' 04"
Mars
Balık
28° 09' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 54"
Satürn
Balık
16° 23' 36"
Uranüs
Boğa
22° 13' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 35"
Lilith
Başak
23° 06' 41"
True Node
Koç
15° 26' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>