Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Seni Seveni Seviyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugünün aşk konulardaki negatif enerjisinden en sağlam sen çıkacaksın Aslan. Aşk konularında yaşanabilecek gerginliklerle daha dikkatli bir biçimde başa çıkabileceksin. O yüzden dikkati elden bırakmadan, sözlerine dikkat ederek bu tür konulara yaklaşmalısın.

Günlerdir üzerinde çalıştığınız bir projenin sonuçlarını alamamaktan şikayetçisiniz veyerinizde sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Çalışmalarınıza aynı hırsla devam etmeli ve umudunuzu yitirmemelisiniz.

Bugün maddi konularda daha rahat olacaksın. Bazı yeni gelişmeler sana daha ferah bir gelecek sunabilir. Parasal olarak rahat adımlar atmak geleceğin için daha güzel düşünmeni sağlayacak bugün.

Bugün şeker ile arana bir sınır çekmen gerekebilir. Şekerli ve işlenmiş gıdaların tüketimi vücudunda istemediğin etkiler yaratabilir. O yüzden bugün şekerli gıdalardan uzak durman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni konulara odaklanmak ve hayatın için daha güzel konulara öncelik vermek seni iyi hissettirecek. Kendin için ve yapmak istediklerin için bir alan tanımak ve kendine bu fırsatı vermek hayatında daha güzel gidişlere yol açabilir.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde çok düzenli birisiniz ve detaycı yaklaşımınızla gurur duyarsınız. Gelgelelim, bugün siz bile birtakım alışılmadık ve hatta saçma hatalar yaptığınızı görebilirsiniz. Gezegen enerjilerinin işleri biraz dikkat dağıtıcı bir hale getirmesi muhtemel, bu yüzden yaptıklarınızı dikkatli bir şekilde tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Herhangi bir önemli görev ya da iletişimi yarına ertelemeyi arzu edebilirsiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarına yardımcı olmayı ara ara abartıyorsun. Çok iyi niyetli olman bazen mutsuz olmana neden olabiliyor. Bugün bazı şeylerin değmediğine tanık olman keyfini kaçırabilir. Bakış acını değiştirmene neden olan bazı gelişmeler de artı ardına gelebilir. Eğer yolculuk fikrin varsa eksizsiz olması için elinden geleni yapacaksın. Elektrikli aletlerle uyumun bugün sıfır.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranmak bugün sizi motive edebilir. Sevdiklerinizi veya kendinizi mutlu edecek hediyeler almak keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Hayata yaşanmaya değer anlar bırakmanın hayatın içinde olmakla mümkün olduğunu unutmayın.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde mücadele ettiğiniz konularda aldığınız kararlar gündemin gidişatını değiştirebilir. Riskli işler sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde değişen programlarınız olabilir. Aşkta yeni gündemler oluşabilir. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Öğleden sonra çalışma ortamınız ve sağlığınızla ilgili konular daha fazla önem kazanabilir.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projelere girmek için uygun bir gün olmasa da var olan bir projeyi geliştirmek için oldukça uygun bir gün. İstediğiniz şey çabaladığınız oranda sizin olacak.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tartışmaya girmekten kaçınman iyi olabilir. Gereksiz yere tansiyonu artırmaman gerekecek. Kontrol edemediğin olayları kafana çok fazla takmamanda yarar var. Olayları agresiflikle çözemediğini görmen gerekebilir.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat çok ciddileştiğinde, durumdaki mizahı bulmak için bir dakikanızı ayırın. Geçmişteki başarısızlıklar ve anılar, zihninizi terk etmek için zaman harcıyor olabilir ve bazı tepkilere yol açabilir ancak onlar aynı zamanda size sadece yeniden ayağa kalkmayı değil, neyin farklı yapılabileceği konusunda da çok şey öğretti. Seçim sizin; eski döngüleri tekrar mı edeceksiniz yoksa ayağa kalkıp yalnızca gerçekten hak ettiğiniz şeyi kabul etmeye istekli misiniz? Sezginiz doğru ama unutmayın ki muhtaç olana vermek, almaya istekli olana vermekten çok farklıdır. Enerjinizi optimize etmek ve karma ödüllerinizi harekete geçirmek için akıllıca seçim yapın.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı anlatmakta yetersiz kalıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi sizinle tartışmak istemese de, sitem etmeden yapamıyorsunuz. Karşılıklı anlaşmaya ihtiyacınız var... Hareketi seviyorsunuz. Fırsatları zekice değerlendirmelisiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, çocuk, tatil, hobi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle veya ortağınızla iletişimde büyük sorunlar içinde kalabilirsiniz. Önemli tartışmalar içinde kalabilirsiniz. Sakince olayları analiz etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz harika geçsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız. Son günlerde çalışma temponuzdaki belirgin artış, sağlık sorunları getirebilir. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 32' 49" R
Ay
Terazi
19° 29' 14" R
Merkür
Boğa
05° 48' 32"
Venüs
Boğa
25° 20' 51"
Mars
Koç
14° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 38"
Satürn
Balık
18° 05' 14"
Uranüs
Boğa
23° 29' 29"
Neptün
Balık
29° 25' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 39"
Lilith
Başak
25° 31' 52"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:41

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>