Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hatalarını ve tercihlerini sorgulamak isteyebilirsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, bir süredir konuşamadığınız insanlara ulaşmak için iyi bir zaman olabilir. Son zamanlarda ailenizle konuşmadıysanız, onları arayın. Ya da kardeşleriniz ile görüşmek için biraz vakit ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle bağlantı kurup birbirinizden haber alısanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz. Onlarla pozitif enerjinizi paylaşabilme fırsatını geri tepmeyin!

Rahatlık özlemi, hayatınızdaki küçük ve basit zevkler için bugün girişimci ruhunuza darbe vurabilir. Hiç şimdiki kariyerinize bir süre ara vermeye karar verdiniz mi? Ancak meslektaşlarınızın heyecansızlığı cesaretinizi kırabilir. Her durumda, bugün evde kalmak ve dinlenmek için iyi bir gün olacak.

Arkadaşlık ve komşuluk ilişkileriniz sıcak, cana yakın ve destekleyici olacak gibi görünüyor. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, bu dönemde o yardımı bulma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Her zamankinden daha sosyal hissediyorsunuz ve kesinlikle birine yardım eli uzatmaya hep olduğunuzdan daha isteklisiniz. Bugün dünden sonra size çocuk oyuncağı gibi gelecek. Bu nedenle, yapabileceklerinizi görmeniz için iyi bir gün!

İnsanları eleştirmek ve yargılamak isteyebilirsin. Çevrende gördüğün toyluğa ve kabiliyetsizliğe dair artan bir sabırsızlık hakim. Yapmak istediğini birilerini paylamakken; yapıcı eleştiriler sunman biraz zor olabilir! Öfkeni kontrol altına almaya çalış ve düşüncelerini açıklamak için daha şefkatli, kibar yollar bul!Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Boğa burcunda seyrini sürdürüyor. Sabah aktifleşen Merkür ve Neptün uyumlu açısı sayesinde bugün içinize doğanlar, dilekleriniz, dualarınız gerçek olabilir. Merkür'ün siz de olmasıyla kendinize dair istediğiniz ne varsa bugün harekete geçin. Gerçek olabilir. Devamında Ay, 11:37'de boşluğa giriyor. Yarına kadar partnerinizle ortak bir payda da buluşmakta zorlanabilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sert uyarılarda bulunabilirsin! Ay, bugün 11:37'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Çevrendeki insanların sürekli bir şeylerden yakınan tavrı artık seni çileden çıkartacak duruma getirmiş olabilir ve sert uyarılarda bulunabilirsin. Kişisel açıdan önemli olan konular bugün gündemini meşgul ederken bir yandan da yakın arkadaşının yardımına koşman gerekebilir.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte aranızda kırgınlık oluşan arkadaşlarınızla aranızda bir uzlaşmaya gidebilirsiniz. Size yaptıkları açıklamalarda kendi eksik yönlerinizi de fark edebilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Yaşadığınız olaylara karşı farklı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Anlaşma imzalarken dikkat etmenizde fayda var. Alacağınız kararlar için acele etmeyin. Daha sonra uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün aksattığınız işleri hallederek, sakince geçireceğiniz zamanlar olabilir.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendiniz odaklı konularda başarılı olabileceksiniz. Spor programına yazılmak ya da herhangi bir konuda kendinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sıcak bir dolunayın ardından karşınıza üzerinizde derin duygusal etkiler bırakan kişiler çıkabilir, ilişkilerinizin baskısını bir miktar daha hissedebilirsiniz. Duygusal yoğunluğun ve hassasiyetlerin yüksek olduğu bir günde karşılıklı dengelere dikkat etmek gerekebilir.

16 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal kurmak günü geçirmek için iyi bir yol gibi gözükse de, yöneticinizin başka fikirleri var. Bugün verimli çalışmanız gereken bir gündesiniz. Ayrıntı odaklı her şeyde ekstra dikkatli olun.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrendeki insanların yakınan tavrı artık seni çileden çıkaracak duruma getirmiş. Onları uyarabilirsin.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün boyu eğlenebileceğiniz, keyif alabileceğiniz organizasyonlar, toplantılar ve kalabalıklar içinde yer alabilirsiniz. Sizin için sosyal bir gün olacaktır. Toplantılarınızda para odaklı olmamaya dikkat etmelisiniz. Maddi anlamda yaşıyor olabileceğiniz sıkıntıları yansıtmanızın size bir faydası olmaz. Ketumluğunuzu bu konuda da kullanmalısınız.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; aldığın kararları yeniden gözden geçirebilir, güvensizlikten kurtulmak için olaylara bir de karşı tarafın gözünden bakabilirsin. Eksikliğini hissettiğin konulara odaklanarak yakın ilişkide olduğun kişilere danışabilir, danıştığın uzmanlardan sağduyulu ve akılcı fikirler alabilirsin.

16 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 51"
Ay
Kova
23° 40' 50"
Merkür
Koç
17° 48' 60"
Venüs
Boğa
03° 31' 27"
Mars
Koç
01° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 09"
Satürn
Balık
16° 45' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 26"
Lilith
Başak
23° 33' 54"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>