Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fısıltılar merakını artıracak! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün etrafınızdakilere özel bir ilgi gösterin. İnsanlara sizin için ne ifade ettiklerini hatırlatın. Heyecan ve macera için istekli çocuksu bir tutum benimseyin. Bu, böyle bir günde ihtiyacınız olan şey. Dışarıda hava nasıl olursa olsun, güneşin ruhunuzda parlamasına izin verin. İçinizdeki ateşi körükleyecek çok fazla şey olduğunu göreceksiniz. Öyleyse dışarı çıkın ve yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapın.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Sosyal çevreni bir silkelemek isteyeceksin. Bir süredir, rutinine taze enerji enjekte etmek istiyorsun. Bazı arkadaşlarınla ayrı düşmüş; farklı insan gruplarıyla kaynaşmış olabilirsin. Sana yeni kişiler getiren ortamlara girmen iyi olacaktır çünkü sosyal hayatının büyük bir değişimden geçmesinin vakti geldi.Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle rasyonel bir kişi olduğunuz halde, bugün yüksek olasılıkla içinize yönelmeyi, kendi psişik yeteneklerinizi denemeyi ya da spiritüel kavramları incelemeyi isteyeceksiniz. Ayrıca sanatla da normalde olduğunuzdan daha ilgili olabilir; özellikle de başka kültürlerden gelenlerle ilgilenebilirsiniz. Bugün her zaman olduğunuzdan çok daha düşünceli olacaksınız. Düşüncelerinizi not almak aydınlatıcı olabilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün Oğlak burcunda hareketini sürdürüyor. Erken saatlerde gerçekleşen Ay-Venüs karşıtlığı nedeniyle çevrenizde iletişim kurarken istemeden kalp kırabilirsiniz. Ay'ın Satürn ile kavuşmasıyla eğitim hayatınızda destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Ay tutulmasının yarın gerçekleşecek olması içten içe sizi gerginleştirmeye başlayabilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fısıltılar merakını artıracak!Bugün toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Üstlerinde kuracağın iletişim, sana olan bakış açılarını değiştirecek. Sadece fikir sahibi olmanın sana yetmediğini fark edebilirsin. Farklı alanlardaki yeteneklerini de göstermek isteyeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, kalbinin kapılarını açacağın biriyle tanışabilirsin. Alışkanlıklarını bozmak istemesen de, yaşam alanını daha ferah bir hale getirmek adına akşamüzeri alışverişe çıkabilirsin. Ailedeki fısıltılı konuşmalar merakını arttıracak. Sanatla uğraşıyorsan, kendinde yetersiz bulduğun tarafları irdeleyebilirsin.

16 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün inatla kendi düşüncelerinizi savunup bu düşünceler yerine herhangi bir görüşü kabul etmeyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri incitmemeye özen gösterin.

16 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli bir gün sizi bekliyor olabilir. Kardeşlerle ilgili konular önem kazanabilir. Ailenize karşı sorumlu olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili uğraşlar olabilir. İkili ilişkilerinizde hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Amacınıza uymayan ve nezaketini koruyamayan kişilere karşı tavrınızı net tutmanızda sakınca yok, burada asıl denge kişiye muhamelede.

16 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz ya da sevgilinizin hayatında ani bir değişiklik olabilir. Sabır, anlayış, iyi bir dinleyici olmak ve onun yanında olmak bugün yapabileceğiniz yegane şeyler.

16 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünyaşamınızın akışını değiştirecek önemli bir toplantıya katılabilirsiniz. Diğer yandan adı bilinen güçlü bir kurumsal yapıyla aranızda sinerji oluşur. Üst makama sahip bir kadın size bu konuda destek verebilir. İkili ilişkilerinizle ilgili önemli bir karar alma zamanı. Ev almak, yatırım yapmak gibi temel konular zihninizi kurcalar.

16 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu kendinize uyguladığınız disiplin, değerlerinizden fedakârlık ederek yaptığınız çalışmaların karşılığını alabileceğiniz bir haftasınız. Ani gelişmeleri yönetebilir, ikili ilişkilerde beklentilerinizi doğru şekilde anlatmayı başarabilirseniz, her konunun altına imzanızı atabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün verdiğin sözlerin, sarf ettiğin cümlelerin altında ezilebilirsin. Duygusal baskı altında yanlış kararlar almaya kalkabilirsin. Fakat partnerinin tam desteği yaşanan sorunları çözmene yardımcı olacaktır. Düşüncelerinle ve konuşmalarınla karşındakileri ikna etme çabası içinde olabilirsin.

16 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>