Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İkili İlişkilere Karşı Bakış Açın Değişiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 100%

Kalbinizde bir çocuk olduğunu her zaman biliyordunuz! Bugünün gök haritası, her zaman şüphe içinde olduğunuzu doğruluyor. İçinizdeki çocukla temasa geçmenin tam zamanı. Onun eksiksiz bir şekilde büyümesi için uğraşıyorsunuz ama bir değişiklik için kendinize birkaç gün izin verin. Saçmalayın, plansız olun! Bunu derken ofiste takla atmanızı kast etmiyoruz ama kravatınızı gevşetip bir beyzbol maçına gidebilirsiniz. Bazen hayattaki en basit zevkler en iyisidir.

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Yaratıcı bir moddasın. Zihnin ilginç fikirlerle dolup taşıyor. Özellikle görsel imajlar aklında var. Belki bir şirket logosu tasarımı üretebilirsin. Veya grafikle ilgili yeni fikirler elde edebilir ve web siten varsa bunları uygulayabilirsin. Bu vizyonları geldiği gibi yakala. Kullanışlı olabilirler, insanları yaptığın işe çekebilirsin.Bugün sorunsuz sakin güzel bir gün geçirmeniz bekleniyor, bu yüzden buna göre davranın. Şu anda herhangi bir büyük savaş stratejisi planlamanıza gerek yok. Sakin olmaya ve gereksiz yere strese girmemeye çalışın. Karşınıza çıkan her şeyi aşırı analiz ederek zihninizi fazla yormayın. Yaşadığınız andan keyif alma vaktiniz geldi. Akışına bırakın ve bir sonraki adımınızın ne olacağını düşünmeden eğlenmenize bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışadönük ve neşeli mizacınız bugün ön planda, bu da sizi partilerin ve kutlamaların aranan ismi haline getirecek. Cömertliğinizin de had safhada olması hayatınızdaki kişinin hayli takdirini kazanacak. Bu gece sosyal çevrelere girerken partnerinizi de yanınızda götürün ve onu gecenin yıldızı yapın…tabii ki yine cömertliğinizle!

17 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünlerde sizinle ilgili bazı düşünceler, dolaylı olarak size iletilebilir. Bu düşünceler sizi pek hoşnut etmeyecek. Fakat bunların sübjektif önyargılar olmadığını bilmeniz gerekiyor. Şefkatle yaklaştığınız bir ilişkide, sizi onurlandıracak gelişmeler var, duygulanacaksınız. Kendinize sakladığınız küçük çaplı problemlerinizi deşifre etmenizde bir sakınca yok.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının mesajı güne başlarken aklındaki soru işaretlerini arttırabilir. İkili ilişkilere karşı olan bakış açın değişiyor gibi, ne dersin? Konuşkan yapın yerini yavaş yavaş sükûnete bırakıyor. Sükunetli olman gözlem yeteneğinin de artmasına neden oluyor. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan geçmişte edindiğin tecrübelere göre hareket etmek, yaşanacak sorunların erkenden önüne geçebilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşüncelerinizi bugün kendinize saklamalısınız. Hissettiklerinizi hemen anlatmak için doğru bir gün içinde olmayabilirsiniz. Yöneticilerinizle iletişiminize daha özenli davranın. Eş veya partnerin haklılığını ve söylemlerinin doğruluğunu kabul etmeniz sizi daha ileri bir seviyeye taşıyarak gerçekleri daha iyi görmenize yardımcı olacaktır.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle denge kurmak isteyebilirsiniz. Yapıcı durumların oluşacağı işlerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Eşinizden beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Akşamlar ticari konular ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan arkadaşlık ilişkilerinizin artacağı bugünlerde çevrenizdekilerle fikir alışverişinde bulunabilir, hayallerinize giden yolda güzel atılımlar yapabilirsiniz

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizle olan ilişkiniz, güven ihtiyacınız önemli olacak. Paylaşımları arttırmak ikinize de iyi gelecek.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ikili ilişkilerinize dikkat çekiyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugün yakınlarınızın ilgi ve desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.Evlilik, söz, nişan gibi konular gündeme gelebilir. Partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ve sizin için sakin bir gün olacak. İş yerinde açıklarınızı ve hatalarınızı arayan insanlara dikkat edin. Gün sonunda küçük finansal kazançlarınız olabilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim konusunda size gerekli desteği size sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza da belli bir disiplin getiriyorsunuz. Parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 09" R
Ay
Aslan
22° 00' 15" R
Merkür
Koç
29° 24' 30"
Venüs
Boğa
19° 23' 45"
Mars
Koç
11° 11' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 08"
Satürn
Balık
17° 45' 47"
Uranüs
Boğa
23° 12' 39"
Neptün
Balık
29° 19' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 02"
Lilith
Başak
24° 59' 41"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:33

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>