Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Girişimlerde Bulunuyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı sıkıntılar varsa eğer, bugün bu durumu düzeltmek için bir şeyler yapabilirsin. Aranızdaki yanlış anlaşılmaları kaldırmak ve birbirinize daha nazik olmak, sizi daha mutlu edecek.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var

Maddi konularda kendini gereksiz yere sıktığını fark edebilirsin bugün. Bazı harcamalardan kaçınmanın gereksiz olduğunu fark edebilir ve daha rahat olmak isteyebilirsin. Maddi kaygıları bir kenara bırakmalısın.

Son zamanlarda kendine pek de nazik davranmadığını fark edebilirsin bugün. Sağlığını aksattığın ve dikkatli davranmadığını fark edebilir ve bunu değiştirmek için kendine zaman ayırabilirsin. Senin için önemli olan değişimleri yapmak için bugün güzel bir enerjin olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikrini beyan etmek için etrafındakilerin sana soru sormasını beklememelisin. Düşündüğünü dile getirmen,mevzularında daha iyi adımlar atmanı sağlayarak sana güzel bir başarı getirebilir. Kendine güvenerek hareket etmelisin bugün.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, geçmişte bıraktığını düşündüğünüz bazı anıların bugün yeniden canlanma durumu söz konusu olabilir. Geçmişle yüzleşmek zorunda kalmak psikolojik anlamda bir eşiği aşmanız anlamına geliyor olabilir. Bu nedenle ilk başlarda anlam veremediğiniz bazı durumları kendi içinizde çözmeye çalışmayı deneyebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, karşıt burcunda konumlanmaya başlıyor. Yakın bir tarihte kötü giden birlikteliğini sonlandırdıysan, duygusal iniş çıkışların artabilir. Bu süreçte yakın dostlarının vereceği destek ve yönlendirmeler kendini iyi hissetmeni sağlayacak. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, yeni ortaklık girişimlerinde bulunabilirsin.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik hayatınızı ve ilişkilerinizi baz alan düşünceleriniz olabilir. Nasıl bir uygulama yapacağınızı düşünmek için bugünü değerlendirin. Kendi halinizde kaldığınızda sizi gerçekten neyin etkilemesi gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize olumlu dokunuşlar yapın, özellikle de dış görünüşünüze. Belki de yeterince feminen görünmediğinizi ya da tarzınız yüzünden kalabalıkta göze çarpmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi böyle yermeyin. Kadın olmak feminen olmayı da doğal olarak beraberinde getirir. Size geçmişte ne söylenmiş olursa olsun, bunun yazılı bir kuralı, bir yordamı yoktur. Olabilecek en iyi şekilde görünmek istiyorsanız, sadece kendiniz olun.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni borca bu dönemde girmemeye çalışın. Önemli işlerinize başlamayı da ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var. Haraketli olmak isteyeceksiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önceden karşına çıkmayan kariyer fırsatları bugün önüne serilebilir. Eğer yeni birarayışındaysan bugün bu arayış güzelce sonuçlanabilir. İşe daha fazla odaklanacağın bir gün olacak bugün.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda işleri ciddiye alan tek kişi sizmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Gün, bir tarafta siz, diğer herkes diğer tarafta olmak üzere bir halat çekme oyunundaymışsınız gibi hissetmenize neden olabilir. İnsanlarla herhangi bir tartışmaya girmekten kaçınmak için çaba gösterin, çünkü yanıt muhtemelen sizi memnun etmeyecektir. Grup çalışmalarından kaçınmak daha iyi olabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğlence yaşantınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız. Bugün mekanınızla ilgili değişime ihtiyacınız var. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz. Sabırlı olmanızda fayda var.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızdaki bir kişi size kendinizi gergin ve stresli mi hissettiriyor? Belki de onun kendi stresinin ve gerginliğinin sizi etkilemesine izin veriyor olabilirsiniz. Duygularınızın kontrolünü ele almalı ve başkalarının sizi bu kadar kolay etkilemesine izin vermemelisiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Kariyerinizde şansınız açık, fakat tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun! İş hayatınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>