Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Heyecanlısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün özellikle tutkulu ve seksi hissediyor ve romantik bir karşılaşma yaşamak istiyorsunuz. Planladığınız bir randevunuz bile olabilir. Ancak, bu buluşma sizin veya partnerinizin kontrolü dışındaki nedenler yüzünden ertelenirse şaşırmayın. Eğer öyle olursa, bu duygularınızı yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler de iyi bir aktivite olabilir, tabii asla gerçeği kadar olmasa da!

Çok iyi biliyorsunuz ki, kariyeriniz sizin umarsız olmanıza izin veremez. Başka birininyerinde yaşadığı sorunlar size bunu gerçekten hatırlatabilir. Ancak hiç kimse mükemmel olmadığından ve bu tür sorunlara hiçbir zaman tam olarak alışkın olmadığından, biraz üstünkörü de olsa işleri kendi yöntemlerinizle temizlemek sizin için en iyi uğraş olacaktır.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Bazen bazı insanlara bakıp onların nasıl hissettiğini görebilirsin. Tabi bu senin için pek geçerli olmuyor. Akreplar, yapı olarak, hislerini saklarlar ve hayatlarındaki insanlar için onları çözmek gerçekten zordur. İşte bu yüzden duygularını göstermen önem taşır. Eğer insanlardan, hislerini yüzüne bakıp anlamalarını bekliyorsan bu gidişle sonsuza dek beklersin.Bugün oldukça garip telefon görüşmeleri alabilirsiniz, arkadaşlarınızdan biri bir şey hakkında çok heyecanlanabilir ve beklenmedik olaylardan rahatsızlık duyabilir. Her iki durum hakkında da yorum yapmak zor olabilir, bu yüzden belki de sadece bir dinleyici olmak en iyisi! Bu gece: Dışarıda canlı bir yürüyüş yapın. İlginç biriyle tanışabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi vurgulayın. Kadınlar duygularınızı daha derin bir anlayışla harekete geçirecek. Gayrimenkule yatırım yapın. Evinizi kişisel zevklerinizi ifade edecek şekilde düzenleyin. Kilonuza dikkat edin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında planlarınıza ve kısa vadeli hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Öğleden sonra aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde yepyeni dengeler ortaya çıkabilir. Heyecan verici, ilginizi çeken bir tanışma yaşayabilir veya arkadaşlıktan gelişen bir flört durumu içine girebilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hemen hemen her konuda planlı hareket etsen de bugün özelinde spontane şekilde, akışında yaşamak isteyebilir, bu sayede yeni yerler keşfedebilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla birlikte geçirmek seni keyiflendirecek. Taşınma konusunun gündemine geleceği bu günde, düşüncelerini bir süreliğine ertelemek isteyebilirsin. Aceleci olmak istemeyeceksin. İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan, sevgilinden gelen bir mesaj seni heyecanlandırabilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için şehir değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Zorlanmak sizi başta yorsa da kendi gücünüzü görmek sizi başarı için daha da kampçılayabilir. Kendinizi çokta yormadan sürecin hakkını verin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda ilerlerken, bazı riskli ya da belirsizlik içeren konular gündeme gelebilir. Sonucunu çok iyi görmediğiniz konulara girişmemelisiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan olumlu ve sabırlı bir dönemden geçmektesiniz. Arzu ettiklerinizi elde etmek için daha fazla öz disipline ihtiyacınız olabilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karmaşık duygular içerisinde olabilirsiniz. Ön planda olmak yerine sahne arkasında, size sunulanları kabul ederek bir süre suları sakinleştirmeniz gerekebilir. Yükselen duygularınızın etkisinde aniden karar değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz. Sağduyunuzu kaybetmemeye çalışın.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı da genişletiyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi değerlendirmelisiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza eski sevgiliniz gelebilir. İş yerinizde başarısız olmaktan korkmayın ve çalışma arkadaşlarınızdan destek istemekten çekinmeyin. Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak harika hissediyorsunuz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili sınırlarınızı genişletmeyi ve yeni kaynaklar araştırmayı amaçlıyorsunuz. Sizi yargılamalarına izin vermeden, isteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Çevrenize karşı kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 43" R
Ay
Balık
09° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 25' 51"
Venüs
Boğa
04° 52' 33"
Mars
Koç
02° 08' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 34"
Satürn
Balık
16° 50' 51"
Uranüs
Boğa
22° 31' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 06"
Lilith
Başak
23° 41' 12"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>