Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok olmuş gibi. Ama onu incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek. Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz.

Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız. Gelirinizi arttırmak için başka, yeni fikirleriniz var.

Yakın çevrenizde sağ gösterip sol vuran biri var. Onunla ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile hayatınızda sizden, daha çok yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutabiliyorsunuz. Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda doğacak Yeniay, ilişki meselelerini kendi içimize dönerek gayet adil bir şekilde inceleyeceğiz. Kimlerle ne gibi paylaşımda bulunduğumuzu, bizim hayatımızda aşka ne kadar önem verdiğimizi, bir ilişkiden neler beklediğimizi düşüneceğiz. Yeniayın yöneticisi Venüs güçlü olduğu Terazide ilerlediği için, bizim arzumuz yorucu, zorlayıcı, kaba ve huzursuz insanlardan uzak durmak. Elit bir zevk anlayışımız var. Yeniayın doğduğu bugünkü görünümlere baktığımızda bizim isteğimiz, biz ne kadar düşünceli davranıyorsak, çevremizin de, buna uygun hareket etmesi. Zorla nezaketten yana değiliz. Bir şeyler ya hakça olmalı, olmuyorsa buna daha fazla tahammül etmemiz mümkün değil. Çünkü birilerini düşünmekten, onlar adına iyi niyet göstermekten yorulduk. İş hayatımız ve bulunduğumuz ortamdaki insanlardan da beklediğimiz bu. O zaman bu Yeniayda size tavsiyem. Önce kendinizi gözden geçirmenizdir. Tabii ki başkalarını düşüneceğiz, anlamaya çalışacağız. Bunu yapmıyorsak yanlış olur. Fakat sürekli nezaket, kaybetme korkusu, içinize kapanma veyahut hislerinizi belli etmemek nedeniyle zorlanıyorsanız, bu Yeniayı fırsat bilip kendinize özen gösterin. Siz önemlisiniz. Hiç kimse ve hiçbir şeyi idare etmek zorunda değilsiniz. Bu Yeniay sizin için sağlıklı olmayan, verimsiz ve sürekli idare ettiğiniz için zorlandığınız ne varsa geride bırakmanızda yardımcıdır. Ekip çalışmaları yerine özgürce kendinizi ifade edeceğiniz, önderlik edeceğiniz serbest işlere yönelmenizi destekleyicidir. Cesaretle öne atılarak, yeni kararlar vermenizi sağlayıcıdır. Sakın çekinmeyin. Başarılı olmak için kendinize güvenin. Sorunlarınız varsa bunları geriye çekilerek değil, bilakis çözüm yolları bularak geride bırakabilirsiniz. Bunu unutmayın. Güzellik, bakım, estetik, bedensel ve ruhsal sağlık gibi konulara ilgi duyabilir, faaliyette bulunabilirsiniz. Bunlar hem enerjinizi doğru kullanmanızı hem de dengeli bir yaşam sürmenizi sağlayıcıdır. Bu Yeniayın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

19 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için değerli olan insanların yer değişiklikleri, eğitim için uzaklara gitmeleri söz konusu olabilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ancak akıllı, bilinçli ve odağı şaşmayan çabalar sonrası olası potansiyelin yapabilecekleri gerçekleşir. Elması yontmadıkça elinizde sadece bir taş parçası vardır.

19 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Ailevi konularda kontrolünüz dışında olaylar gelişebilir. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ay adeta mistik ve spiritüel bir uyandırma zili görevi görmekte. Uyanıştasınız ve bilinçaltınızı etkileyen gelişmeler söz konusu. Farklı rüyalar görebilirsiniz, sezgileriniz sizi hiç ummadığınız noktalara taşıyabilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

15 gün boyunca kadersel alanınızda değişik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu yeniay diğer burçların aksine hiçbir konuda harekete geçmemeli ve dikkatli olmalısınız.

19 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi Sherlock Holmes gibi hissedebilirsiniz. Bilinmeyen konuların dehlizlerinde ilerleyip önemli çıkarımlarda bulunabilirsiniz. Çevrenizdekilere gizemli görünürsünüz. Sizi keşfetmeye çalışmak isterler. Başarılıgörüşmeleri yapmak için harika bir gün. Fırsatı kaçırmayın.

19 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 08' 43" R
Ay
Yay
24° 02' 01"
Merkür
Koç
16° 13' 09"
Venüs
Koç
28° 06' 28"
Mars
Balık
27° 54' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 38"
Satürn
Balık
16° 21' 56"
Uranüs
Boğa
22° 12' 49"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 33"
Lilith
Başak
23° 04' 39"
True Node
Koç
15° 27' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>