Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aceleci Davranmıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Duygularınız ifade etme konusunda her şey daha da iyiye gidebilir. Hata yapmadığınız takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Amaçlarınızın dışında çıkmadığınız sürece daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Hata yapmamaya özen göstermeli ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar attığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşacak olursanız kendinize güvenmeli ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugünortamınızda daha dikkatli olmanız gerekebilir. İletişim konusunda daha özenli davranmanızda fayda var. Kendinizi ifade etmek için doğru kelimeleri bulmak önemli olacak.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışı içerisinde olan bir Akrep burcuysanız, acele karar vermek istemeyeceksiniz. Her anlamda içinize sinen birolsun istiyorsunuz. Artık yaşadığınız kötü olaylardan pişmanlık duymuyorsunuz. “Her şeyin bir sebebi vardır” diyecek olgunluğa eriştiğinizi fark edeceksiniz. Kariyerinde sorunlar yaşayan yakınlarınızı, fikirlerinizle yönlendirebilirsiniz. İşlerinizi daha fazla ertelememelisiniz. İlerleyen zamanlarda işiniz daha da zorlaşabilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireysel konular, fiziki değişiklikler gibi durumları gündeminize taşıyabilirsiniz. Kendinizi nerede ve nasıl gördüğünüze bağlı olarak bir planlama yapabilirsiniz. Yüksek bir motivasyon veya enerji içinde olmak, beraberinde bir sabırsızlık getirdiğinde sorun oluşturabilir; kontrollü olmanızda fayda var.

19 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel konudaki yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili konuları görmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde gereksiz harcamalardan kaçının. Ev ile ilgili değişiklikler olabilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş alanındaki başarılarınız farklı çevrelerce dikkat çekipfırsatları doğurabilir. Enerjik oluşunuz ve hep iyiyi düşünmenizçevrenizin de motivasyonunu arttıracak.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını değiştirecek adımları atmak için daha istekli olabilirsin. Kendini geri tutmak, istediğin değişikliklerin gerçekleşmesini engelleyebilir. Cesur olup daha atak davranmak sana yarar sağlayacak.

19 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün başkalarına verdiğiniz belirli bir hizmeti veya desteği yeniden değerlendiriyor olabilirsiniz. Gün, zaman zaman kendinizi yönsüz hissetmenize neden olabilir. Bir anda bir sonraki adımınız veya bir şeyi nasıl tamamlayacağınız konusunda net olamayabilirsiniz. Sezginizi kontrol etmeniz gerektiğini kabul edene kadar huzursuzlukla boğuşabilirsiniz. Bu geçicidir ve belki de yavaşlamanız için bir sinyaldir. Rutin konulardan hızla uzaklaşabilirsiniz ve biraz eğlenceye kendinizi kaptırmanız en iyisi olabilir. Rahat bir ritim yakalamak zor olabileceğinden bazı dikkat dağıtıcı unsurlar ve belki de bazı yanlış adımlar olabilir. Kaotik duyguları bir kenara bırakmaya çalışın ve en iyi sonuçları elde etmek için kendinize biraz zaman ayırmanın tadını çıkarın.

19 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki artışlar yüzünden otokontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz.Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmiyorsunuz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir dönemin ya da durumun sonu geliyor. Sen ruhsal bir dönüşüm yaşıyor ve hayatına öyle devam ediyorsun. Artık lütfen kendine bir alan yarat ve hayatına kaldığın yerden devam et. Harekete geçmeden önce ne istediğini çok dikkatli değerlendirmen gerekiyor. Sonra sezgilerini dinlemeli ve sabırlı olmalısın. Bu sayede işler yoluna giriyor.

19 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiden uzaklaştığınızı fark etmenize rağmen, onu kırmaktan çekindiğiniz için durumu idare etmeye çalışmanız anlamsız. O sizdeki değişikliğin farkında. Bir an önce konuşun! Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, birlikte çalıştığınız kişileri şaşırtıyor. Çok övülen duyarlılığınızı hak etmediği sorgulamalara sokmamalısınız. Size beklemediğiniz bir yolculuk görünüyor, sizin için bu olumlu sonuçlar verecek. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

19 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 19' 47" R
Ay
Başak
09° 53' 06"
Merkür
Boğa
01° 17' 08"
Venüs
Boğa
21° 14' 19"
Mars
Koç
12° 19' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 21"
Satürn
Balık
17° 52' 00"
Uranüs
Boğa
23° 17' 52"
Neptün
Balık
29° 21' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 38"
Lilith
Başak
25° 09' 39"
True Node
Koç
14° 53' 18"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>