Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İletişime Açıksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişinin kalbini kazanmak istiyorsan onunla arkadaş olmayı tercih edebilirsin bugün. Aranızdaki iletişim daha pozitif ilerleyebilir. Daha sağlıklı konuşmalar yaparak sağlam adımlar atabilirsin.

Bugünü başarıyla kapatmak için önünüzde hiçbir engel yok. Normalden biraz uzun saatler çalışmanız gerekebilir. Önceki günlerden biriken işler var. İş yerinizde bir huzursuzluk çıkmayacak.

Parasal açıdan içinin rahat edeceği bir gün olabilir. Masraflar gözünde büyümeyebilir. Bir şeyler daha rahat ilerleyebilir. Parasal açıdan kendini rahat ettireceğin bir gün olacak. Kendini sıkmayacaksın bugün.

Bolca su tüketmek sana daha iyi gelebilir bugün, bunun esas sebebi de ödemi dindirmek olabilir. Vücudun son zamanlarda çok fazla ödem tuttuysa eğer bunu kontrol altına alabilmek için daha fazla sıvı tüketebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftaya acele etmeden başlamak sana bazı şeyleri daha iyi tartman için fırsat verebilir. Bugün etrafında olan biteni sakince gözden geçirmek sana daha fazla şey katacak. O yüzden kendini acele ettirmemelisin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün konsantre olma ihtiyacı, eldeki göreve tam olarak odaklanmak için kendinizi izole etmenizi gerektirebilir. Bugün kendinizle başbaşa kalarak geleceğe dair yeni adımlar atmak için en doğru zaman olacak. İç sesinizi dinleyerek ve defalarca kez gözden geçirerek adımlarınızı atmanızı tavsiye ediyoruz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişime fazlasıyla açıksın. Hayatındaki tüm sorunları halletmek isteyebilir, görüşüp konuşmadığın arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin. Haftanın ilk günü için hareketli bir gündeme sahipsin. Eğer evli bir Akrep burcuysan, eşinle romantik bir akşam yemeği planların olabilir.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yaşantınızdaki sorunları geride bırakıyorsunuz. Sıcak enerjiniz dengeli ve uyumu içerisine alarak ailenizi her türlü olumsuzluğa karşı koruyucu kollayıcı olacaktır. İkili ilişkilerinizdeki yorgunluğunuzu kendinize özel alan yaratarak atmaya çalışmalısınız. Parasal anlamda yaşadığınız sorunlar bu dolunay ile daha çözüm odaklı olacaktır.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edebilmek adına başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi yaymak isterken, yanlış bir imaj çizmemeye dikkat edin. Keyif aldığınız şeyler için harcamalarda biraz aşırıya kaçabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. Öğleden sonra işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların en kötüsünü düşünürken çok daha iyi şeylerin rast gelmesi akşam üstü saatlerine doğru sizi rahatlatabilir, kendinizi dinlenmiş hissedebilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bütün gün çocukluk anıların üzerine düşüneceksin. Bu anılar senin küçük bir çocuk olarak yaşadığın eve kadar götürecek. Çok fazla anı su üstüne çıkacak. Muhtemelen bu durumu fırsata dönüştürüp üzerine yazmak isteyeceksin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı gerçekleri ortaya çıkarmak ve belli hedeflere ulaşmaya aşırı odaklandığınız için asıl önemli olan şeyleri gözden kaçırmış olabileceğinizi fark edebilirsiniz. Dünyayı kendi özel yolunuzla, onu gördüğünüz şekilde açıklamayı seviyorsunuz ve ille de gerçekte olduğu gibi değil. Bu senin sırrın. Biliyorsun ki, başka hiç kimse dünyayı senin gördüğün gibi göremez.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük ve kısa yolculukların sizin için sağladığı avantajları inkar edemezsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamın şartlarından istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Çevrenizdeki kolayca etkisi altına alabilen konuşma yapınızla cazip birisiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendini iyi hissediyorsunuz. Aşk, çocuk ya da hobilerinizle ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek ani fırsatlar karşınıza çıkabilir ama fazla şüpheci olursanız fırsatlarınızı tepebilirsiniz. Gelen fırsatları güvenle kabul etmeye çalışın.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gideceksiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 14" R
Ay
Başak
28° 46' 28"
Merkür
Boğa
03° 23' 38"
Venüs
Boğa
23° 12' 20"
Mars
Koç
13° 32' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 58' 27"
Uranüs
Boğa
23° 23' 26"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 17"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>