Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Arabulucu Rolünü Üstleniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile aranda yaşanan gerginlikleri kolayca halledebileceğin bir gündesin. Bugün ikiniz de birbirinize karşı daha anlayışlı olacaksınız ve bazı konuları konuşmak sizi yormayacak.

Biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Yaşam alanınızdan bıkmış olabilirsiniz. Belki de evinizi daha rahat hale getirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Daha pozitif bir enerji akışı yaratabilecek birkaç basit ekleme yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir kitaplık ya da güzel bir kanepe satın alma zamanı gelmiş olabilir. Kalıcı değeri olan bir eşyaya yatırım yapmaktan korkmayın. Ruhunuzu neşelendirmek için bu herhangi bir şey bile olabilir!

Bugün bir işi halletmek için birden fazla yola sahip olacaksın. Böyle bir esnekliğe sahip olmak maddi konularda daha az kaygılanmanı ve daha az hata yapmanı sağlayacak. Parasal konularda şanslı olacaksın bugün.

Bugün sağlığını etkileyen konuları tek tek gündeme alabilirsin. Yeteri kadar dinlenmek ve düzgün bir uyku çekmek vücudunda daha iyi sonuçlar yaratabilir. Bu konuyu, diğerlerden daha önemli bir noktaya koyman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayallere dalman mümkün. Gerçek hayatta olanlardan memnun olmadığın anda kafandaki dünyaya çekileceksin. Bu durumu iyi değerlendirmeli ve kendin için yeni hedefler düşünmelisin bugün.

20 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

20 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostunun ilişkisinde sorunları varsa, bu konu ile ilgili bazı şeyleri düzeltmeye çalışabilirsin. Çeşitli buluşmalar konuşulabilir. Kendi işinin sahibi bir Akrep, burcuysan çalışma arkadaşlarının yaptığı hataları görmezden gelemeyebilirsin. İşinin her zaman ileriden gitmesini istiyorsun. Ortağın ile hukuksal problemler yaşamak seni gerginleştirebilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla olan paylaşımlarınızda biraz geriye çekilmek isteyebilirsiniz. Bugün mesafeli ve kenardan izleyen bir tutum sergilediğinizde insanların bunu sizin hissettiğiniz gibi anlaması mümkün olmayabilir. Buna öfkelenmek yerine kendinize ayırdığınız zamana odaklanmayı, iyi hissettiğinizde konuşmayı seçmelisiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizle ilgili yeni deneyimler içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili farkındalıklar oluşabilir. Acele etmemeniz gereken durumlar var. Çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Akşam saatleri daha rahatlatıcı koşullar meydana gelebilir. Sezgileriniz sizi yönlendirecektir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle yapacağınız organizasyonlardan keyif alacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızla ilgili yapacağınız yeni açılımlar sizi güzel noktalara götürebilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim daha fazla çaba isteyebilir. Doğru yerde doğru şeyi söylemek zorlaşabilir. Sevdiğin insanlarla veyaortamlarındaki kişilerle doğru bir biçimde iletişim kurmak için iki düşünüp bir konuşman gerekecek.

20 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün estetik anlayışınız normalden biraz daha keskin olabilir. Normalde gündelik veya rahat bir stile sahip olabileceğiniz yerlerde, görünüşünüzü daha çekici veya karanlık tarafınızla uyumlu hale getirmek için değiştirmeye yönelik artan bir ilgi fark edebilirsiniz. İnsanlar saçınızı daha dikkat çekici bir modelde kullandığınızı veya bazı iddialı kıyafetler tercih ettiğinizi fark edebilir. İlk başta göz korkutucu olabilse de, cesur olun ve kendiniz ortaya koyun. Hayat kendinizi bir başkasını kostümünde görmek için çok kısa. Siz kendinizin savunucusu olduğunuz sürece kimse ve hiçbir şey sizi siz olduğunuz için suçlayamaz!

20 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsar olabiliyorsunuz. Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yılın ilk güneş tutulması gerçekleşiyor. Çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili büyük değişimler gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında mücadele etmeniz gereken durumlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız bütün olumsuzluklara rağmen beraberliğinizden memnunsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünmekte haklısınız. İşinizi seviyorsunuz kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine de keyfiniz yok. Bugünlerde gönülsüzlük sergiliyorsunuz. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

20 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 53' 57" R
Ay
Aslan
09° 32' 19" R
Merkür
Koç
28° 10' 56"
Venüs
Boğa
18° 08' 14"
Mars
Koç
10° 24' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 39"
Satürn
Balık
17° 41' 26"
Uranüs
Boğa
23° 09' 05"
Neptün
Balık
29° 17' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 52"
Lilith
Başak
24° 52' 52"
True Node
Koç
14° 53' 37"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>