Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Değişiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışın. Etkili adımlar atma şansınız yüksek. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, kendinizi daha heyecanlı hissedeceksiniz.

Ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sizin açınızdan herhangi bir sorun olmasa dahi bazı engellemeler de gündeme gelebilir. Gözünüzü başarıdan ayırmayın.

Maddi harcamalarınızın konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Her ne olursa olsun, abartıdan olabildiğince uzak durmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirmek konusunda tek kriteriniz yaşam kaliteniz olmalıdır. Bir şeylerin eskisinden daha iyi olduğunu fark ettiğinizde bunu sürdürmeli, sadece geliştirecek etkilere açık olmalısınız.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel çatışmalarınızı dışarı yansıtmamaya çalışın ve kendinize zaman ayırarak dinginliğinizi korumaya çalışın. İletişim konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir, söyleyeceklerinizi karşı tarafa en doğru şekilde aktarmaya gayret edin. Unutmayın, sabırlı ve açık fikirli bir tutum sizi bugün olası sorunlardan uzak tutacaktır.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evde kalıp günlük işlerini tamamlamak istiyorsun. Kardeşi olan Akrep burcuysan, akşamüzeri kardeşini dışarıya çıkartmak isteyebilirsin. Kardeşinle küçük bir alışveriş yapıyorsun. Yakın bir arkadaşının arkadançevirdiğini öğreniyorsun. Bu kişiye karşı eskisi kadar yumuşak olmayacaksın.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansa sahipsiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli ve sabırlı olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar ve arkadaşlıklar içinde daha fazla şey yapma çabası var. Ancak kişisel çatışmalara girmemeye bakmalısınız.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısıtı ve dar bakış açılarını ortadan kaldırarak yürüdüğünüz taktirde partnerinizle ya da hayalinizdeki kişiyle ilişkiniz çok daha kozmik bir noktaya taşınabilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayallere dalman mümkün. Gerçek hayatta olanlardan memnun olmadığın anda kafandaki dünyaya çekileceksin. Bu durumu iyi değerlendirmeli ve kendin için yeni hedefler düşünmelisin bugün.

20 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün küçük ve sembolik de olsa bir konuda harekete geçmeyi teşvik ediyor. Olumlu, büyüme odaklı ve kendinden emin yollarla ilişki kurmak için harika bir durumdasınız. Enerji seviyeniz yüksek, çekim gücünüz süper. Şimdi muhteşem sonuçlar için kendinizi engellemeden yaratıcı bir şekilde ifade edin. Sizi heyecanlandıran bir projeye veya ilişkiye dahil olmak için kişisel riskler almaya hazırsınız. Yaratıcı görevler ve başkalarıyla etkileşim kurmanın ilham verici yolları için iyi enerji yanınızda. Kimsenin ayağına basmadan veya ısrarcı görünmeden bir ilişkide liderliği üstlenmeye hazırsınız.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi ortaya koyacak işlerin peşindesiniz.. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Liderlik vasıflarına çok çabuk yerleşecek ve isteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız. Gücünüzün farkındasınız. Çevrenize yansıtıyorsunuz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenize zaman ayırabilirsiniz ve partner, ortaklık konularında ani kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili kuruntularınızdan kurtulmanın tek yolu hissetliklerinizi ona anlatmaktır. Ancak, onu eleştiren ya da suçlayan bir tarzda değil, daha yumuşak bir ifade kullanmalısınız. Özgüveninizin çok yüksek olduğu şu günlerde, kariyerinizle ilgili bazı büyük gelişmeler söz konusu. Ancak risk almaya yatkınlığınız ince düşünmeniz gereğini doğuruyor. Bir alacağınızın gecikmesi sizi bugünlerde biraz zorda bıraktı! Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

20 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 30' 17" R
Ay
İkizler
09° 43' 32" R
Merkür
Koç
23° 18' 54"
Venüs
Boğa
12° 32' 19"
Mars
Koç
06° 55' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 09' 17"
Satürn
Balık
17° 21' 06"
Uranüs
Boğa
22° 53' 14"
Neptün
Balık
29° 10' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 29"
Lilith
Başak
24° 22' 36"
True Node
Koç
15° 14' 19"
Son Güncelleme : 09/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>