Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin dengeli oluşunda sizin olduğu kadar onun sağduyusunun da payı var. Sonunda aradığınız mutluluğu bulduğunuzu düşünüyorsunuz. gerçekten de kısa vadede önemli bir sorun gözükmüyor.

Kendinizi adaletin savunucusu olarak görüyor ve yaşanan bütün sorunları çözebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle hiçbir ilgisi yok. Her konuyu çözmek zorunda olmadığınızı anlamanızda yarar var.

Bugün yine savurgan bir gününüzdesiniz. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyorsunuz ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Alış veriş yapacağınız yerlerden uzak durmalısınız.

Kırıldığınız ve unutmak istediğiniz bir dostunuzu sürekli size hatırlatanlar var. Bugün yine onunla ilgili bir haber alabilirsiniz. Yeni kırgınlıklar yaşamamak için tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile çevrenizi bir araya getirmek, hepsinin sorununu çözmek gibi bir misyon edindiniz. Bu da onların rahatlamasına neden oluyor. Ama ailenizle olan bu ilişkiniz zaman zaman özel yaşamınızı aksatıyor. Bugün yine ailenizle sevdiğiniz arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Hepsini bir araya getirmek iyi bir çözüm olmayabilir.

21 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 03:07 Ay-Neptün kavuşumu, sevgi, şefkat ve ılımlı duygular bize eşlik ediyor. Kurallar ve kısıtlamalardan uzaklaşma ihtiyacımız oldukça yoğun. Romantik paylaşımlar, güzel ve huzur verici sözlerle günü geçirmek istiyoruz. Çevremizdeki insanlarla, çocuklarımız, sevgilimizle, gönül gönüle kucaklaşmayı arzuluyoruz. Saat 08:14 Ay-Merkür görünümü, aşkta tutkulu ve güzel niyetli yaklaşımların işaretçisidir. Sevdiklerimize önem veririz, onların mutlu olmasını isteriz. Elimizden geleni yapmaya çalışırız. Güzel düşünürüz, güzellikler dileriz. Saat 12:32 Ay-Pluto görünüm etkisiyle, partnerinizin size karşı dürüst olmasını istersiniz. Ilımlı yaklaşım, sevgi ve şefkat gibi duygular sizi rahatlatır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık hayatına yeni bir yol çizmek istiyorsun. İşinden memnun değilsen, gözü kara davranarak kendi işini kurmak için kolları sıvayabilirsin. Hayatındaki uzun soluklu ilişkileri, insanları geçmişi göz önünde bulundurarak sorgularken, bu sorgulamaların sonucunda çok radikal kararlar da alabilirsin. Özellikle evliliğinde ya da uzun soluklu ilişkisinde ?güven? başlığı altında sorunlar yaşayan bir Akrep burcuysan, çözümü yine geçmişte arayabilirsin. Tabi bu sadece ?geçmişte yaptığımız gibi yapalım? diye düşüneceğin anlamına geliyor. Akşamüstünü biraz alışveriş yapmak ve sonbahar havasını koklamak sana iyi gelecek.

21 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkilerinizde geçmiş kırgınlıklarınızı unutur ve an'ı yaşama kararı alırsanız oldukça keyifli ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Geçmişte yaşananları artık unutun ve önünüzdeki güzel günlere odaklanın.

21 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve girişken olabilirsiniz. Aşkta heyecan ve yeniliklere daha açıksınız, hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

21 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insanı şımarttığınızı düşünüyor herkes. Neyse ki o da sizi çok seviyor ve bunu belli ediyor.

21 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

21 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dipte yatan sebeplerini hatırlamadığınız derin duygular açığa çıkarken huzur arzunuz artacaktır. Çelişkiler, yanılsamalar, yönsüzlük duyguları gün boyu yoğun olabilir. Kendinize özen gösterin. Bedeninizle ilgilenin.

21 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün incir çekirdeğini doldurmayacak nedenlerden dolayı aniden öfkelenebilirsiniz. Pazar neşenizi kaçıracak insanlardan uzak durun. İşlerinizi hızlıca toparlayıp, epeydir aklınızda olan alış veriş programınızı devreye sokabilirsiniz.

21 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 07" R
Ay
Akrep
26° 58' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 29' 51"
Mars
Balık
26° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 09"
Satürn
Balık
16° 10' 17"
Uranüs
Boğa
22° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 46' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 16"
Lilith
Başak
22° 50' 33"
True Node
Koç
15° 34' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>