Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Beslenme Alışkanlıklarını Düzene Oturtmalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Cüzdanınız yerine kalbinizi takip edin. Dünyayı korumak demek kendinizden ve kaynaklarınızı kullandığınız yerden başlamak demektir. Aktif bir rol üstlenin ve elde edip kazanç sağlayabileceğiniz fırsatları yakalayın. Dünyada artık bir şeyleri her zamanki yollarla çözmenin şu anki durum için hiçbir işe yaramadığını görebilirsiniz. İnanadığınız şeyi savunun ve ortalığı velveleye vermekten korkmayın.

Bugün bir kereliğine de olsa fırsat ayağınıza gelebilir. Kariyer enerjileri şimdi sizin için yoğunlaşıyor. Yakında kendinizi ilerlemeniz için ivmeli bir yolda olabilirsiniz. Çok çalışkansınız, ama kendinizi pazarlamak konusunda her zaman rahat değilsiniz. Uzmanlığınızı paylaşma konusunda cesur olun. Ve başarılarınız için övünmekten de korkmayın! Yeterince yüksek sesle konuşursanız, etkili biri sizinle ilgilenebilir.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Bugün gezegenler sana destekleyici enerjiler sunuyor. Eğer bir ilişkiyi düzeltmek istiyorsan (ya da yeni bir tane istiyorsan) o özel insanla aranızın daha iyi olduğunu göreceksin. Yeni etkileşim yolları bulabilir ve birlikte bir gelecek inşa etmek için taze stratejiler üretebilirsin. İş hayatında ise, hayallerini gerçekleştirmek için yeni bir planla gelebilirsin.Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen bazı kişisel alışkanlıklar konusunda katı olabilirsiniz. Her zaman aynı yiyecekleri yiyor veya belirli egersizleri yapıyor olabilirsiniz. Ama şu anda, vücudun biraz değişiklik istiyor! Beslenme şeklinizi değiştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Eğer et yemiyorsanız, o zaman proteinlere yüklenin. Çok fazla et yiyorsanız, bir süreliğine vejetaryen yaşam sürün. Vücut sisteminiz için şu anda sert bir değişiklik iyi gelebilir.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün araştırmacı, sorgulayıcı yanınız öne çıkabilir. İş ve özel hayatınızda güven arayışında olmak, sınırlarınızı ve değerlerinizi korumak önem kazanacaktır. Akılcı planlamalar, her iki alanda da başarıya gidişi hazırlayabilir. Kardeşler, aile büyükleri gündemde. İş görüşmeleri yapılabilir.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde üstünde durduğun, önemsediğin birçok konuda refaha çıkıyorsun. Abartılı yeme alışkanlığını tetikleyecek birkaç duygusal konulara dahil olabilirsin; yaptığın diyetlerin boşa çıkmasını istemiyorsan duygularını bastırıp- soluğu mutfakta almaktan vazgeçmelisin. Ailevi ilişkilerinde çalkantılı diyaloglar sahneye çıkabilir, bunu yönetmekte zorluk çekmeyeceksin.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınızı gerçekleştirememek sizi kaygı duymaya sevk edebilir. Hayat inişiyle çıkışıyla devam eden bir olgu. Sonuca ulaşamadığınız planlarınızı yeni bir yol açarak revize etmek sizlerin elinde. Endişeye kapılmadan kendinize çıkar yol aramalısınız.  

21 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Niyetinizi ortaya koyup yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenecek zaman yaratacaksınız. Öğle saatlerinde kendinizi çok daha sezgisel hissedebilirsiniz. Hayallere kapılıp işlerinizi aksatmamalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekilerle yapacağınız aktiviteler bugün sizi oldukça tatmin edecek. Bu yüzden inisiyatif alıp arkadaşlarınıza yapabilecekleriniz hakkında teklifler sunabilirsiniz. Yaratıcı olun ve sıra dışı bir şeyler düşünün! Arkadaşlarınız buna bayılacak!

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken günün gözde kişilerinden biri de sizsiniz ve girişimleriniz ve attığınız adımlarla dikkat çekebilirsiniz. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Güneş'in Başak burcundaki son gününü arkadaşlarınıza biraz daha zaman ayırarak geçirebilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yok olmak istemeyen o büyük sorun için endişelenmeyi bırakın. Bunun yerine, mümkün olduğunca, yapabileceğiniz küçük şeylere odaklanmalısınız.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Duygularınızın yoğunlaştığı, kendinizi hassas hissedeceğiniz bir gün olacaktır. Sağlığınızı ihmal etmeyin, özellikle de üreme organlarınızla ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Kişisel bakım işlerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır partneriniz ile konuşmak istediğiniz bir şey var. Tanımadığınız insanlar hakkında ön yargılı davranmayı bırakın. Hayatınızda sizi sürekli destekleyen ve zor zamanlarınızda bile yanınızda olan bir kişi var.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sıcak ve kalıcı bir aşk ilişkisine başlamanız ve ilerisi için genel hayatınızla ilgili bazı yeni ümitlere kapılmanıza sebep olacak şeylerle karşılaşmanız mümkün. İş hayatında tecrübenin her zaman yeterli olmadığının farkındasınız. Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Fakat çok gerekli olmayan olaylara müdahale etmeniz, zaman, zaman başınıza işler açabiliyor. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının.

21 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 42"
Ay
Kova
20° 15' 12"
Merkür
Koç
17° 41' 30"
Venüs
Boğa
03° 13' 29"
Mars
Koç
01° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 44"
Satürn
Balık
16° 43' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 37"
Lilith
Başak
23° 32' 17"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>