Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Özlüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 90%

Biriyle dürüst bir görüşme yapmak istiyorsanız bugün tam zamanı. Belki de sevgilinizle geleceğiniz hakkında konuşmanız gerekebilir. İlişkiniz bir sonraki evreye taşıma isteiğinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Sevgiliniz diyaloğa açık olacak. Birlikte nereye doğru yol alacağınız konusunda daha net bir fikir edinirseniz, kendinizi harika hissedeceksiniz.

Hayatınızı değerlendirmeye almak isteyebilirsiniz. Belki de kariyeriniz açısından işleriniz doğru yönde gitmiyormuş gibi hissediyorsunuzdur. Meditasyon yapmak ve gerçekte ne yapmak istediğinizi anlamak isteyebilirsiniz. Sadece başkalarını memnun etmek için bir şeyler yapmayın. Sizi mutlu edecek seçimler yaptığınızdan emin olun. Kariyer planlarınızı veya ilişki hedeflerinizi, gerçek size uyacak şekilde ayarlayın.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Bu aralar çok hırslısın. Kariyerinde ilerlemek konusunda kararlı gidiyorsun. Bir de finansal başarı sağlamak konusunda tabi ki! Zorlayıcımeseleleriyle bugün karşılaşabilir ve adrenalinli bir gün geçirebilirsin. Sinirlerin adeta zıpladığı için de kendini öfkeli bir şekilde ifade etmek olası. Sakin kalmaya çalış, sinirlendiğin şeylerin çok da değmeyecek şeyler olduğunu anla. Küçük şeyler için gereksiz yere moralini bozma.En derin entelektüel kompleks ve takıntılarını deşifre etmek için güzel bir gün. Geçmişte felsefe veya matematikte başarısız olmanla ilgili anılar şu aralar yine aklına gelecek. Bu anılardan birini yakalayıp kontrol altına alabilmekten büyük keyif alabilirsin. Karides ağını çıkar ve birini yakalamayı dene bakalım! Bu hayali aktivite bile şaşırtıcı derecede özgürleştirici olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünarkadaşlarıyla ilişkiler öne çıkıyor. Çalışma ortamında sorunlar çözülebilir, yapıcı bir enerji hakim olabilir. İş hayatında bir süredir beklenen netleşme yaşanabilir. Sınav sonuçları, başvurulardan yanıtlar gelebilir. Sevindirici haberler ve güzel telefonlar alabilirsiniz. Yaşamın sürprizlerine açık olun.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişine ait fotoğrafları karıştırırken eski sevgilinle ilgili anılara denk gelebilir ve gün içerisinde onu arayıp aramamaya dair karmaşalar yaşayabilirsin. Bununla ilgili olarak yakın arkadaşınla yapacak olduğun görüşme kararlarını kesinleştirecek. Sonbahar temizliğine dolabını baştan aşağı indirerek başlıyorsun.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer yaşantınızda duygularınızla hareket ediyor olabilirsiniz. Bütün sorumluluğu üzerinize almamalısınız. Bu durum taşıdığınız yüklerin altında ezilmenize sebep olabilir. Zihniniz oldukça yorgun olabilir. Herkesi de kendiniz gibi görüyor olabilirsiniz. Hislerinize güvenerek insanlar hakkında doğru kararlar alabilirsiniz. Olaylara pembe gözlüklerle bakmak yerine gerçeklere odaklanmalısınız. Kendinize güvenin.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın daha rahat bir şekilde üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. Dışa dönük tavrınız çalışma arkadaşlarınızı da etkileyecektir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde sizi iyi hissettirecektir. Akşam saatlerinde iletişim ön planda olabilir. Planlar yapabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda sezgilerinizin kuvvetlendiği ve partnerinizin düşüncelerini hissedebildiğiniz bir gündesiniz. Anlayışlı olmak sizi daha da büyütecek.

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır içinde bulunduğunuz toksik bir ilişkiyi bitirmek size zor geliyor olabilir. Ancak uzun vadede göreceğiniz zararı düşündüğünüzde bir anda harekete geçeceğinizden emin olabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar Aslan burcunda seyahat edecek.Bugün gündeminizdehayatınızla ilgili konular olacaktır. İş değiştirmek gibi bir planınız varsa veyaarayışındaysanız önemli görüşmeleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi hissediyorsunuz. İş yerinizdeki yüksek başarınızdan dolayı, üstleriniz tarafından takdir ediliyorsunuz. Bütün sevdiklerinizi bir arada tutmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacak. Sevginizi ifade etmede zorluk çekmeyeceksiniz. İş yaşantınızda genel olarak mutlu olmanıza rağmen, bugünlerde belli bir isteksizlik içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşmaya çalışın. Ekonomik yönden sıkıntı içindesiniz. Daha dikkatli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız mümkün.

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 31" R
Ay
Balık
19° 28' 02"
Merkür
Koç
18° 51' 54"
Venüs
Boğa
05° 44' 23"
Mars
Koç
02° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 25"
Satürn
Balık
16° 54' 23"
Uranüs
Boğa
22° 34' 04"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 26"
Lilith
Başak
23° 45' 52"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>