Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Anlamaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 40%

Geçmiş yaşamlara inanmayabilirsiniz, ancak bugün gerçekten merak ettiğiniz bazı anlar olabilir! Bazı ilginç tesadüfler yaşayabilirsiniz. İş ya da sosyal hayatınızda ruh eşinizle karışalaşabilirsiniz. Bu kişi sizinle aynı ilgilere veya inançlara sahip olabilir. Bu kişiyle daha önce tanışıp tanışmadığınızı merak edebilirsiniz, çünkü öyle hissedeceksiniz!

Son zamanlarda büyük bir engeli aşmış olabilirsiniz. Bugün rahatlamak için iyi bir gün. Kendinizi çok zorlamayın, çünkü biraz gevşemeye ihtiyacınız var. Geçtiğimiz haftalarda çok çalıştınız ve bir tatili hak ediyorsunuz. Biraz lük bir bakım için bir spaya gitmek isteyebilirsiniz. Ya da bazı basit sohbetler için arkadaşlarınızla bir araya gelip eğlenebilirsiniz. Sizi iyi hissettirecek bir şeyler yapın.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca tembel ve motivasyonsuz hissettiysen, bugün bütün bu hava değişecek. Normale göre çok daha fazla enerjin olacak. Kendini meşgul tutmak ve insanlara yardım etmek konusundaki isteğin sebebiyle de, adeta dinlenmek için bir dakikan bile olmayacak!Aslında kanepen de çok konforlu görünüyordu ama...Neyse! Başka zaman şekerleme yaparsın!Aynı anda her yerde bulunamayacağınızı ve stres altındayken her şeyin altından kalkamayacağınızı kabul etmeye çalışın. Bugün çayınızı her zamankinden yavaş içerek olsun ya da biraz daha düşük tempolu yürüyerek olsun uzun bir ara vermek için iyi bir gün. Ne şekilde olursa olsun işleri ağırdan alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Gün içinde birden fazla konu ve durumla ilgilenebilir, pek çok işi halledebilirsiniz. Yürüyüş ve spor, aktif olmak günü daha verimli geçirmenizi sağlayacaktır. Akşam saatlerinde belirsiz durumlar netleşebilir. Ya hep ya hiç noktasına gitmeye açık olabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gök kubbe, yaptığın planların aslında sana çok da uygun olmadığı konusunda aydınlanma yaşatırken; yön değiştireceğine de işaret ediyor. Mücadele etmekten ziyade anlamaya odaklanman gerektiğini de ayrı bir başlık altında ekliyor. Evcil hayvanın varsa sağlığıyla ilgili konulara başvurabilirsin.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir aşk ile güne başlıyorsunuz. Beklediğiniz tüm özelliklere sahip olabilir, ilk görüşte etkilenmeniz olasıdır. Belki de kader ağlarını sizin için örüyor, bir adım atmanız yeterli olabilir. Ruhsal sıkışmışlığınız bugün kendisini feraha bırakıyor diyebiliriz. Mutlu olduğunuz aktiviteleri daha fazla hayata geçirmelisiniz. Kendinize zaman ayırmak size başarı olarak dönecektir.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar olsa da bazı iletişim problemleri ya da engellerle karşılaşabilirsiniz. Yolculuklar da yorucu olabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatınız hususunda bereketinizin arttığı bir gündesiniz. İş konusunda sürpriz gelişmelere ayak uydurmakta ve adapte olmakta problem çekmeyebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu kişi için çok heyecanlısınız ve kalbiniz çılgınca atıyor. Ancak hayallere dalmadan önce onu çok iyi tanıdığınızdan emin olmasınız. Yanlış bir deneyim daha yaşamak istemezsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati hukuk, eğitimler ve yurt dışı konularını ön plana çıkarıyor.Hayata bakışınız, inançlarınız, din ve felsefe konuları üzerine derin düşüncelere kapılabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz akrabalarınızdan haber alabilirsiniz. Venüs ile Şiron arasındaki etkileşim birlikte çalıştığınız kadınlardan görebileceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ilişkilerde beklenmedik durum ve tepkilere dikkat etmelisiniz. Hiç aklınızdan geçmeyen ya da öngöremediğiniz bir tutum ve davranışla karşılaşabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile yeniden birlikte olmaya başlayabilirsiniz. İş yerinizde hızlı bir şekilde kendinizi geliştirmeye ve ilerleme devam ediyorsunuz. Negatif düşünmeyi bırakın ve gelecek güzel günlere odaklanın.

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cazibenizle göz kamaştırıyorsunuz. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Yalnızlığınız sona erecek gibi. İş hayatınızda aceleci olmayın. Telaşlı bir yapı, sahip olduğunuz enerjiyi yönlendirmede hatalar yapmanıza neden olabilir. Fakat savaşmak ve çaba göstermek istemiyorsunuz. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış.

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 53" R
Ay
Balık
08° 37' 47"
Merkür
Koç
18° 24' 06"
Venüs
Boğa
04° 48' 57"
Mars
Koç
02° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 50' 36"
Uranüs
Boğa
22° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 56"
Lilith
Başak
23° 40' 53"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>