Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Plan Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün aniden, tamamlanması gereken çok fazla işiniz olduğunu fark edeceğinizi ve bu durumun canınızı sıkacağını öyleyebiliriz. Moralinizi yüksek tutun! Süreç, aslında olduğundan daha sıkıcı görünüyor. Biraz planlama ve odaklanmış disiplinle kendinizi çok fazla strese sokmadan her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Akşam ise, kendinizi bir yemek ya da film ile ödüllendirin.

Bazı nedenlerden dolayı şakalarınız genelde olduğu gibi iyi karşılanmıyor. Durumu ne kadar hafifletmeye çalışsanız da, ağır ve külfetli olmaya devam ediyor. Günün olaylarının, görmezden gelmeyi seçtiğiniz derin karanlık iç duygularla sizi yüzleşmeye zorlaması muhtemeldir. Bu meselelerle uğraşmak yerine, onları daha fazla şaka ile örtbas ediyorsunuz. Şimdi şakalar da işe yaramıyor, ne yapacaksınız?

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Organize etmek ve olmak için uygun bir moddasın. Metodolojik yaklaşımlar şu an tam sana göre. E-postalarını kontrol edip onları uygun bir şekilde sınıflamayı dene. Finansal belgelerini de düzeleyebilirsin. Her şeyi yerli yerine koyduğun takdirde iyi hissedeceksin. Sınıflandırmalarının bir listesini çıkar; yazıya dök.Bugün su gibi geçip gidebilir. Gezegensel enerjiler sebebiyle zaman iki kat hızlı akıyormuş gibi algılanabilir. Yapmanız gereken her şeyi halletmekte zorlanabilirsiniz. Yapabiliyorsanız, her şeyin hallolduğundan emin olmak için bir plana bağlı kalmaya çalışın. Bugünğn teması "hızlı iletişim" olacak. Elektronik postalar yazabilir, telefon görüşmeleri yapabilir ve gün boyu sorular sorabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının saldırganlıklarını fazla üstünüze alınmamaya özen gösterin. Ayrıca insanların davranışları size fazla sert gelirse de şaşırmayın. Büyük olasılıkla, bu tutumun sizinle değil daha çok onlarla ilgisi var. Yapılacak en iyi şey, kibirlerini ve güçlü doğalarını kulağınıza küpe yapmak. Belki de sizin kendinizin daha agresif bir tavır takınmanız gerekiyordur. Bugün arkanıza yaslanma ve pasif olma günü değil. Böyle yaparsanız, yolunuza çıkan lokomotif tarafından tamamen ezilmeniz muhtemel.

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar finansal konularda risk alma veya karışıklığı çözme gündeminizde olabilir. Gerekli, düzenli ödemeler gündeme gelebilir. Bu saatten sonra ise yaşama, ilişkilere dair beklentileriniz öne çıkacak. Çevrenizdeki kişilerin sürpriz tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin başladığın gün, bir aile dostundan gelen haberle renklenebilir. Aşk konusunda reel davranman ileriye dönük kararlar almanı sağlayabilir. Geçmişe dair yapmış olduğun bazı maddi paylaşımlar, birtakım sorunları karşına getirebilir. Evinde daha modern bir görünüm elde etmeye dair internet üzerinden çeşitli araştırmalar yapabilirsin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizden haber alabilirsiniz. Yeni bir hayata başladığınız bu zaman diliminde geçmiş acıların tazelenmesine müsaade etmemelisiniz. Maddi kayıplarla baş etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla durumunuzu paylaşırsanız size yardımcı olacaklardır. Yalnızlık ihtiyacınızı fazlaca abartmış olabilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz sizi özlüyor olabilir. Onlarla görüşmek size iyi gelecektir.

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylardan daha fazlasını öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi ailevi konularla uğraşırken bulabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda edindiğiniz başarılar başkaları tarafından kıskanılabilir ya da bazı rakipler belirebilir oldukça dikkatli olmanız gerekmekte.

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle öncesi arkadaşlarınızdan veya sosyal ortamlarınızdan göreceğiniz ani ve beklenmedik tepkiler karşısında hazırlıklı davranmanız gerekebilir. Öğleden sonradan itibaren bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak isteyebilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçekten zor zamanlardan geçiyorsunuz. Hatta bu süreci bir bunalım olarak adlandırmak daha doğru olur. Yapmanız gereken elinizdeki olumluluklara odaklanmak ve sahip olamadıklarınıza kafa yormamak.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariye İkizler burcundaki seyahatini sonlandırıp Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor.Sabah saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır. Öğlen saatleri itibariyle yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuk ve eğitim konuları önem kazanıyor. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı sosyal ilişkilerinizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aile yükümlülükleri arasında kaybolmanız muhtemel. Birkaç küçük işle ilgilenebilir, çocukları arabayla arkadaşlarına bırakabilir ve evinizi temizlemeye çalışabilirsiniz. Oldukça yoğun bir gün olacak, dolayısıyla hızınızı ayarlamanızda fayda var. Bir işten diğerine koştururarak iyi bir egzersiz yapabilir ve hatta tüm bu koşturmacada birkaç kalori bile yakabilirsiniz!

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızı ilgilendiren ve sizi huzursuz edecek bazı haberler nedeniyle ilişkinizde gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Şartları fazla zorlamayın ve huzurunuzu bozacak kimselerden uzak durun. İş yerinde rakip olduğunuz birine karşı dikkatli olmanız gerekiyor. İş aktiviteniz söz konusu kişinin hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir. İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmayın. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 53" R
Ay
Balık
08° 37' 47"
Merkür
Koç
18° 24' 06"
Venüs
Boğa
04° 48' 57"
Mars
Koç
02° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 50' 36"
Uranüs
Boğa
22° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 56"
Lilith
Başak
23° 40' 53"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>