Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Baskıcı Olabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevgi ve romantizm isteğiniz güçlü olacak. İş yerindeyken sevgilinize eğlenceli bir mesaj gönderebilir veya telefonuna onun için romantik bir sesli mesaj bırakabilirsiniz. Gün boyunca sevgilinizle temasta olduğunuzu hissedeceksiniz. Belki de saatler sonra birlikte özel bir akşam geçirmeyi planlamanız gerekebilir. Hayatınızda biri yoksa da, hoşlandığınız kişiyi bir yere davet edebilirsiniz.

Bugün açık konuşmak konusunda dikkat edin. Gezegenlerin açıları, özellikle ofisteki iletişimsizliğin sebebi olabilir. İnsanlar günün dengesini sağlamak için size bel bağlıyorlar, bu yüzden herkese eşit bir şekilde davranmak için elinizden geleni yapın. Ortaya çıkan herhangi bir gerilim muhtemelen altta yatan sorunlardan ziyade iletişim sorunlarından kaynaklanmaktadır. Ofis e-postası hatalı çalışıyor olabilir, bu nedenle iletiler yanlış yönlendiriliyor veya yanlış gönderiliyor. Bunların hiçbirini çok ciddiye almayın. En sonunda gün hatalardan oluşan bir komediye dönüşse de en azından bir komedi!

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Gelen telefonlar ve kargolarla ilgili şeyler beklediğinden daha can sıkıcı ve tatsız olabilir. Telefon mesajlarıyla boğuşabilirsin ve en kötüsü de kargolar sen evde yokken gelebilir. Bunlar elbette engellenebilir fakat bu ancak hazırlıklı olursan mümkün olacaktır. Herkesin ne beklediğini bilmesini sağla. Gözün yolda olsun. Arayanlara konuşmak için en uygun zamanlarını bildir. Kaygılanma, bunu da halledeceksindir.Bugün başkalarının saldırganlıklarını fazla üstünüze alınmamaya özen gösterin. Ayrıca insanların davranışları size fazla sert gelirse de şaşırmayın. Büyük olasılıkla, bu tutumun sizinle değil daha çok onlarla ilgisi var. Yapılacak en iyi şey, kibirlerini ve güçlü doğalarını kulağınıza küpe yapmak. Belki de sizin kendinizin daha agresif bir tavır takınmanız gerekiyordur. Bugün arkanıza yaslanma ve pasif olma günü değil. Böyle yaparsanız, yolunuza çıkan lokomotif tarafından tamamen ezilmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda çok güçlü duygular yaşıyorsunuz. Neredeyse büyülenmiş gibisiniz ve derin duygular içerisindesiniz. Ama çevrenizden bir kişi bu duyguları aşmanızda size yardımcı olacak. Korkularınızdan arınacaksınız. Sizi çevreleyen tüm negatifliklerin üstesinden gelebilirseniz tamamen arınmış olacaksınız. Duygusal olmamaya çalışın!

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda planlamalar, satış veya alım kararları gündeminizde olabilir. Kazanç getirecek bir teklif alabilirsiniz. Geleceğe dair umudunuzu koruma zamanı. Aşk ilişkilerinde anlaşmazlık durumu oluşabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mevzu işlerin olduğunda bildiğini okumaya niyetlisin. Kuralları artık kendin koymak isteyebilirsin. Belki de düzene girmenin tam zamanı diye düşünürken dışarıya yansıtma şekline dikkat etmelisin. Uzun zamandır yurtdışında yaşıyorsan, memleket özlemin artıyor. Kardeşler arasında anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Sağlık konularındaki ihmallerin kendini hatırlatacak.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde sizi etkilemeye çalışan insanlar olabilir. Size anlatılan her şeyin doğruluk payını mutlaka araştırmalısınız. Hayallerinizle gerçekler arasında kalabilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamak sizi oldukça yorabilir. Dostlarınızla sohbet etmek size iyi gelecektir. İş yerinizde üzerinize oynayan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Dürüstçe çalışmalarınıza devam etmelisiniz. Sizin başarınız onlara en güzel cevap olacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe yaratan durumlar bugün gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. Banka işlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar var. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Parasal konularda zekice kurduğunuz iletişimle karşınızdakini rahatça etkileyebilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk ilişkilerinizde fevri çıkışlar yapmamaya ve ani kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi her konuda verimli hissedebilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni başlanfıçlar yapmak sizi korkutuyor olabilir. Ancak bardağın dolu tarafında ise yeni ve hiç bilmediğiniz heyecanlar sizi bekliyor. Maceracı ruhunuz alevlensin!

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariye İkizler burcundaki seyahatini sonlandırıp Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor.Sabah saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır. Öğlen saatleri itibariyle yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuk ve eğitim konuları önem kazanıyor. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı sosyal ilişkilerinizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızı canlandırmak için elinizden gelen her şeyi yapın. Bugün,arkadaşlarınıza zorlandıkları bir konuda yardımcı olacaksınız. Sizi yoran ve moralinizi bozan insanları hayatınızdan çıkarın. 

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun acısını diğer bütün insanlardan çıkartmaya çalışarak, herkesi kendinizden soyutluyorsunuz. Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize haksızlık yapmayın. Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi daha fazla göstermek istiyorsunuz. Bu sizi yeni projelere başlamak konusunda harekete geçmeye zorluyor. Başkalarının desteğini de alarak başarıyı yakalamanız mümkün. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 34" R
Ay
Balık
05° 50' 19"
Merkür
Koç
18° 17' 16"
Venüs
Boğa
04° 34' 35"
Mars
Koç
01° 57' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 09"
Satürn
Balık
16° 49' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 49"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Başak
23° 39' 35"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>