Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geçmiş Konular Gündemde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 70%

Hayatın anlamını düşünüyor olabilirsiniz. Son yaşadığınız olayları anlamaya çalışırken, düşünceli bir ruh hali içinde olacaksınız. Zorlu bir kişisel ilişkiyi çözmeye çalışıyorsunuz. Sizin sık sık bamtelinize basan sevdiğiniz biriyle nasıl başa çıkabileceğinizin yolunu bulabilir ya da yeni bir kariyer düşünebilirsiniz. Kendinize gerçekten ne yapmak istediğinizi soruyor olabilirsiniz. Bunlar sorulacak iyi sorular, bu yüzden biraz iç değerlendirmesi yapmaktan korkmayın.

Bugün bütün bu telaşın ne hakkında olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu durum etrafınızdaki insanların hiçbir şey yapmadığından kaynaklanıyor olabilir. Bu melodramada doğru çekilmediğinizden emin olun. Olası yanlış anlamalar için açıklama yapın ve gerçeği gördüğünüz gibi ortaya çıkarın. Başkalarının cephe arkasına gizlenmelerine izin vermeyin ve aynı şeyi yapmadığınızdan emin olun. Herkesin nasıl hissettiğinizi bilmesi önemlidir.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Bir filmde yaşıyormuş gibi hissedebilirsin. İnsanlar kendilerini garip ve dramatik şekillerde ifade edebilir. Onlar hakkında skandal ve cıvık şeyler öğrenebilirsin! Günün enerjisi ise insanları kısıtlamalarından arındırıp kendilerini serbest bırakmaya yöneltiyor. Eğer gözlerini ve kulaklarını dört açarsan, kullanışlı şeyler öğrenebilirsin.Son zamanlarda çok güçlü duygular yaşıyorsunuz. Neredeyse büyülenmiş gibisiniz ve derin duygular içerisindesiniz. Ama çevrenizden bir kişi bu duyguları aşmanızda size yardımcı olacak. Korkularınızdan arınacaksınız. Sizi çevreleyen tüm negatifliklerin üstesinden gelebilirseniz tamamen arınmış olacaksınız. Duygusal olmamaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu yönünden bugün çok yoğun bir gün olacak, gerginlikler hat safhada ve tüm sosyal hassaslıklar pencereden uçup gidecek. Bu sabah biraz uzaklara doğru bir yolculuğa çık ve hayatın tamamen ellerindeymiş gibi hissetmeye çalış. Söylenmemiş sözler, sert ve kırıcı sözlerle yer değiştirdi ve bu sadece daha işin giriş kısmı. Ama gün gelişmek zorunda. Fakat bunlar olana kadar kendi gerginliğini kendine sakla.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçleniyor, bir süredir içinizdeki ve aklınızdaki sorulara yanıt buluyorsunuz. Takıntı, takılı kalma, geçmişe bağlılık durumlarına bugün de dikkat etmeli; bunlardan kaçınmalısınız. İlahi korunmalar, sorun ve problemlerden sıyrılma durumları olabilir. Bankacılık işlerine dikkat etmeli, değerli eşyalarınızı ve paranızı korumalısınız.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım kalan konuların açıklığa kavuşacak olması geçmişe sünger çekmeni kolaylaştıracak. Anne tarafından gelen tuhaf konular karmaşaya neden olacak. Yaşadığın alanı yenileme fikrine dair kafanda gitgeller olabilir, bununla ilgili aile büyüğünle konuşma gerçekleştirebilirsin. Gökyüzü, karar alırken attığın adımlarına dikkat etmen gerektiğini vurguluyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sinirli olabileceğiniz bir gün olabilir. Hataları affetmiyor olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ne kadar iyi olursanız onlarda o ölçüde sizinle iyi olacaklardır. Kalp kırmak yerine yapıcı olun, aksi bir durum sizin başarınızı olumsuz etkileyecektir. Ani duygu değişimlerine hazırlıklı olun. Sakin olmak her zaman kurtarıcınız olacaktır.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde bazı şansızlıklar, kontrolsüzlükler yaşayabilirsiniz. Gün içinde kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Parasal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı konular söz konusu. Hareketli ve yoğun bir gündesiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürpriz dolu bir gün sizi bekliyor. Özgüvenli davranış tarzı ideallerinize bir adım daha yaklaştırır. Çok daha fazla olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda, yatırım, alım satım, vergi ve miras işleriyle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkların maddi boyutu ve paylaşımlar öne çıkarkenve uğraşlarınıza odaklanmak için uygun bir gün olabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda elinizdekinden daha fazlasını istiyor ve azıyla asla tatmin olmuyorsunuz. Bu durum uzun vadede nankör bir insan haline gelmenize neden olmasın. Kendinizi kontrol etmeyi öğrenin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati finansal konuları ön plana çıkarıyor.Bugün odak noktanızda krediler, borçlar ve nafakalar gibi başkalarının finansal kaynaklarıyla ilgili konular olacaktır. Kredi ve borç başvurusunda bulunabilir, finansal destek arayışındaysanız bugünü değerlendirebilirsiniz. Eşinizle veyaortaklarınızla ekonomik meseleler üzerine konuşabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün konusu bilgi ve öğrenme olacak. Eğitiminiz gerçekten hayal ettiğiniz alanda mıydı? Hiç falanca okulda ya da programda eğitim almadığınızdan utanç duyduğunuz oluyor mu? Eğer bu sorular zihninizi meşgul ediyorsa, yaratıcılığınızın aldığınız eğitimle çok az ilgisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın; önemli olan bilgi ve becerilerinizi daha iyi bir dünya için nasıl kullanacağınız.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz soğuk davranabilirsiniz. Bu durum gerilim yaratacak. Partnerinize karşı biraz daha sabırlı ve anlayışlı davranmalı, gerginliğinizi ona yansıtmaktan kaçının ve onu zorlamayın. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilir ve ürettiğiniz yeni fikirlerle çok takdir edilip başarılı olabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızda artış gözleniyor. Aldığınız kiloları geri vermek sizin elinizde. Perhize devam. Sorunlarınızın çözümlerini bulabilmek için uzmanlara danışmaktan çekinmeyin.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 08" R
Ay
Balık
08° 56' 21"
Merkür
Koç
18° 24' 53"
Venüs
Boğa
04° 50' 33"
Mars
Koç
02° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 11"
Satürn
Balık
16° 50' 42"
Uranüs
Boğa
22° 31' 33"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 01"
Lilith
Başak
23° 41' 01"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:51

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>