Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeniden Başlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 10%

Tutkulu, duygusal ve romantik doğanızın ortaya çıkması muhtemel. Havada aşk kokusu var ve gün batımını izlerken birilerinin oturup sizi sarılmasını özlüyorsunuz. Uzun yürüyüşlere çıkın ve gözünüze çarpan küçük şeyler toplayın. Aşık olduğunuzda her şeyde güzelliği görür ve her yeri seversiniz. Yaratıcılığınız önemli düzeyde ve dünya ile paylaşacak muazzam miktarda sevgi ve zarafetiniz var.

Şikayet etmeyin. İşinizin belki de şu anda kısıtlayıcı olduğuna ve çok fazla özgürlüğünüz olmadığına dair hisleriniz olabilir, ancak bunlar sadece yanılsamalardır. Kendinize, hayatınızdaki kısıtlamalar varsa bunların şansa dayanmadığını söyleyin. Mesleğin içinde ve dışında, hayatın doğal ritminin sadece bir parçası. Bunun gibi durumlardan kaçma tuzağına düşmemeye çalışın.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Birinin sana olan biteni olduğu gibi anlatmadığı zaman seni uyaran kafanın içindeki o küçük sesi dinle. Çünkü insanları fazla önemsiyor olabilirsin; biri ne zaman sıkıntılarından bahsetse hemen yardım etmek için atlıyorsun. Sorun şu ki insanların çoğu duyarsız ve dikkatsiz davranarak bu belaları kendilerine çekiyor. Bazı şeyler düzeltebilirsin bazılarını ise düzeltemezsin; bazılarına ise bulaşman bile hata olur! Hataları sonucu içinde bulunduğu durumdan başkaları aracılığıyla kurtulan kişi hiçbir zaman bu hatalardan kaçınmayı öğrenemez.İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün su gibi geçip gidebilir. Gezegensel enerjiler sebebiyle zaman iki kat hızlı akıyormuş gibi algılanabilir. Yapmanız gereken her şeyi halletmekte zorlanabilirsiniz. Yapabiliyorsanız, her şeyin hallolduğundan emin olmak için bir plana bağlı kalmaya çalışın. Bugünğn teması "hızlı iletişim" olacak. Elektronik postalar yazabilir, telefon görüşmeleri yapabilir ve gün boyu sorular sorabilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karışıklıklar, bekleyiş ve gecikmeler gündeme gelebilir. Bir süredir sizi beklemeye alan konular bugün netleşebilir. Planlarınızı hayata geçirebilir, gün içinde daha programlı hareket edebilirsiniz. Baskıcı tavırlardan, büyük sözlerden kaçınmalı, empati yapmaya ve önyargılı olmamaya dikkat etmelisiniz. Kalabalık ortamlara katılabilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gök kubbe, yaşamının bambaşka bir dönemine gireceğine işaret ediyor. Hayatında bulundurmak istediğin insanları seçerken belirlediğin kriterlerine daha hassas yaklaşıyorsun. Ani gelişen durumlarda soğukkanlılığını korumalısın. Üstlerinin ve çalışma arkadaşlarının tavırlarını hoş karşılamasan da senin de iletişim konularında sinirlerine hâkim olman gerekecek.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize özlem duyduğunuz bir gün olabilir. Sosyal medya ile görüşmeleriniz yeterli olmadığını hissediyor olabilirsiniz. Bir bilet alarak sürpriz yapmayı düşünebilirsiniz. Partnerinizle iletişimsel sorunlarınız var ise buzları eritmek için harika bir gün olabilir. Telefonun ucunda sizden haber bekliyor olabilir. Ruhunuza iyi gelen arkadaşlarınızın kıymetini bilmelisiniz. Yaralayıcı konuşmalardan uzak durmalısınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan daha besleyici ve destekleyici olabilir. Kendinizi geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek yönünde daha şanslı sayılırsınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygularınızın yükseldiğini görebilir gün içerisinde anlamlı tesadüfler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde huzurunuz artabilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinde değerinizin bilinmediğini ve hakkınızın yendiğini mi düşünüyorsunuz? o zaman kendinizi savunmalısınız. Kimsenin sizden üst konumda olduğu için sizi ezmeye çalışmaya hakkı yoktur.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor.Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitimle ilgili konular bugün ön planda olacaktır. Ay'ın sert açıları yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Eğitim ve seyahatlerle ilgili konularda temkinli hareket etmelisiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile açık bir konuşma yaparak, ilişkinizin geleceğini öğrenebilirsiniz. İş yerinizdeki herkes, size ve yaptığınız çalışmalara saygı duyuyor. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte güzel bir akşam yemeğine çıkın.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yumuşak ve uzlaşmacı bir yapıda olacağınızdan ilişkinizde genel anlamda bir sorun gözükmüyor. İlişkinizin geleceği ile ilgili bazı planlar yapacak ve bu konuda sevdiğiniz insana danışmak isteyeceksiniz. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha sabrederseniz mükafatını göreceksiniz. Gereksiz harcamalara karşı birikimlerinizi yeniden gözden geçirin.

12 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>